< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1432. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telegram’da Macbook uygulamarı adında bir kanal vardı. Uygulamalar ücretsiz indiriliyordu ama kanal kapanmış. Alternatif olarak önerebileceğiniz bir site veya Telegram grubu var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne lazım size? Benimdi orası
Şuan bir şey lazım değil hocam ama ihtiyacım olduğunda kullanıyordum. Tekrar açarsanız bana linkini atar mısınız?
İndirme yapamayanların baskısı biraz kapatmama neden oldu. Bırakın macbook kullanmayı Windows kullanmamıs insanlar hakarete varan seyler dedıler o nedenle açmam hocam. Olursa pm atarsınız bana ihtiyaç olan olursa.
Hocam referans sistemli yapsanız kanalı? Herkese açık olmasa yani?quote:
Orijinalden alıntı: onderkaan
İndirme yapamayanların baskısı biraz kapatmama neden oldu. Bırakın macbook kullanmayı Windows kullanmamıs insanlar hakarete varan seyler dedıler o nedenle açmam hocam. Olursa pm atarsınız bana ihtiyaç olan olursa.
Sadece belirli kişileri alacağınız bir grup olsa hocam. Birçok kişinin duasını almışsınızdır, kurunun yanında yaş da yanmasa iyi olacak:) Arkadaşın da yazdığı gibi referanslı bir sistem olmaz mı?
Çok iyi bi gruptu hocam orası kapanmasına üzüldüm
crossover var mı hocam
-
Cracklı var ama orjinali gibi rahat çalışmıyor hocam. Ben sims 4 kurdum cs kurdum her oyunu açtıktan sonra yemiden kurulum istedi. Orjinali gibi çalışmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Markus Schulzcrossover var mı hocam
macbb (org uzantılı) forumda bulabilirsiniz, önce üye olup bir hello mesajı gönderiyorsunuz forumlara dahil olabilmek için.
Son sürümler crossover 24.7 ve 25 beta var, 24.7 daha hızlı FPS açısından.
24.7 yi isterseniz cxpatcher ile patch yapabilirsiniz GPTK2 ve AVX desteği için (bunlar betada hazır geliyor).
25 beta ile Red Dead Redemption 2 denedim, çalışıyor ama performans iyi sayılmaz en düşük ayarlarda bile, daha çok yol alması lazım.
-
%65 indirimi kaçırınca üzdü biraz
-
Orjinali ve macbb sürümü arasında bir fark yok, tek yapmanız gereken kurduktan sonra crosslic klasöründeki scripti çalıştırmak bir kere (scripti kontrol ettim, zararsız).
Crossover 25 ile "auto" modu eklemişler, amaçları kullanıcı deneyimlerine göre her oyun için hangi ayarlarda iyi çalışıyor onu belirleyip, oyuna göre auto modunda en iyi ayarları otomatik seçmek. Yapabilirlerse iyi bir deneyim olur uğraşmak istemeyenler için. Tabi daha yeni başlamışlar, 25 sürümünün birkaç aya ihtiyacı var gibi görünüyor.
Asıl gelişme unreal engine tarafında, Apple M cpular için optimize edip tüm özellikleri getirmeye çalışıyorlar. Yaptıkları zaman unreal tabanlı popüler oyunlar kısa sürede mac için gelir.
-
amazon üzerinden gürgençler daha uygun fiyata satıyor macbook pro.
6 taksit avantajı var. gürgençlerden almamı tavsiye eder misiniz?
apple sitesinden alırsam nano texture ekran ekletebiliyorum. ama hem 6 ay taksit yok hem de 5000 tl kadar daha yüksek fiyat.
siz olsanız hangisini seçersiniz?
-
merhaba croslic klasöründeki install dosyasını çalıştırdım halen 14 gün uyarısı veriyor. Nasıl aktif etmeliyiz bahseder misiniz
-
-
Crossover.app uygulamalar içine atıp, kapalı iken terminali crosslic klasöründe açıp, bash ./license.tool komutuyla çalıştırın. Şifre sorar, girince tamamlanır işlem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler üstad.
-
Tüh ya, ben de abone olmuştu 2 aydır, ofis için değil de onedrive alanı için... iyi olmadı bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Air 13’’ M3 16GB 256GB
40.999 + taksit imkanı
Uygun mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X