Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
28.695
Cevap
971
Favori
1.968.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasan7

http://www.bimeks.com.tr/urun/144016/apple-macbook-air-md761tu-b-.aspx

Bu airin fiyatı nasıl? 3392 - 508 bi para. 2900 e gelecek.

önceki seri ama iş görür. 256 ssd olması artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemdio

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

Orijinalden alıntı: erdemdio

yeni macbook almayı dusunenlere...

bimeksde 4055 lira fiyat var 405 lira bipara hediye ediyor

http://www.bimeks.com.tr/urun/147215/apple-macbook-space-grey-mjy32tu-a.aspx

Bu üründe bipara iadesi olduğuna emin misiniz? Ben sordum bu üründe yokmuş?

Hocam yazdigim tarihte vardi kampanya :(

Şuan da varmış ama 200 lira falan değmez yani...

• Apple ürünlerinde fiyatların ne zaman düştüğü hakkında pek fikrim yok. O yüzden size danışmak istiyorum.
    2015 Macbook Air ya da pro 13.3 inc almayı düşünüyorum. Şöyle bir fırsat yakaladım. 170tl farkla hediye çeki buldum. 50 maxipuan veriyor.
    Teknosada ürün(APPLE MJVE2TU/A 13 128GB SSD 4GB RAM INTELCORE I5 MACBOOK AİR) 3000tl, 220tl de benim maxipuan + hediye çeki. 2780tlye
    geliyor. Sizce şimdi almalı mı yoksa fiyat daha düşer diye 1-2 ay daha beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitii

Apple ürünlerinde fiyatların ne zaman düştüğü hakkında pek fikrim yok. O yüzden size danışmak istiyorum.
    2015 Macbook Air ya da pro 13.3 inc almayı düşünüyorum. Şöyle bir fırsat yakaladım. 170tl farkla hediye çeki buldum. 50 maxipuan veriyor.
    Teknosada ürün(APPLE MJVE2TU/A 13 128GB SSD 4GB RAM INTELCORE I5 MACBOOK AİR) 3000tl, 220tl de benim maxipuan + hediye çeki. 2780tlye
    geliyor. Sizce şimdi almalı mı yoksa fiyat daha düşer diye 1-2 ay daha beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim...

Hocam apple ürünleri fiyatları sektördeki diğer marka ürünler gibi dalgalanma olmaz misal linkteki ürünü ben 1.5 sene evvel 3250 tl'ye aldım 2.el ve garantili olarak. şuan garantisiz olarak 1,5 sene geçmesini rağmen 500 tl düşmüş fiyatı.

ki bazen değer bile kazanıyor:D mesela iphone 6'da oldu geçenlerde telefonlara zam yapmışlardı zaman geçmesine rağmen.

Demem o ki eğer alacaksanız bugünden almanız boşuna beklememenız. tavsiye olarak çok büyük bir indirim yakalayamamışsanız sıfır yerine ikinci el almanızdır. iyi günler dilerim..

• 13" Macbook Air piyasanın en uygun fiyatı sanırım

• merhaba arkadaşlar MF839TU/A ya da MF840TU/A modelini bu aralar sıcak fırsat olarak yakalayan var mı :)
  • Pupa'da yine kdv indirimi var, üniversite öğrencilerine yönelik. Macbook ve Md101 haric
  • Apple lydia'da %12 eğitim indirimi var tüm modellerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VLK45 V kullanıcısına yanıt
    esc markette eğitim indirimi ile birlikte MF839TU/A modeli 3767 liraya iniyor.

• alinir mi acaba..

• Shafter kullanıcısına yanıt
    MacBook Air'ın pil ömrü dışında bir cazibesi kalmadı. 4" ekranlı akıllı telefonlarda bile retina ekran kullanılırken, 13" ekranı 1440x900 çözünürlük ile kullanmak çok rahatsız edici. Telefon, tablet vs.'de retina kullanıyorsanız çamur gibi geliyor o görüntü (127PPI). Göze de daha zararlı.

Alternatif MacBook var ama onun da dezavantajları var. Maliyet farkı, pil ömrünün kısalığı, USB-C için henüz erken olması, MagSafe bulunmaması, zayıf işlemcisi vs. Yine en mantıklısı MacBook Pro Retina. 13" alınca ağırlık ve incelik açısından arada uçurum yok zaten.

Bilgisayar/tablet/akıllı telefon ekranları için PPI hesabı ya da karşılaştırması için:https://www.sven.de/dpi/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

MacBook Air'ın pil ömrü dışında bir cazibesi kalmadı. 4" ekranlı akıllı telefonlarda bile retina ekran kullanılırken, 13" ekranı 1440x900 çözünürlük ile kullanmak çok rahatsız edici. Telefon, tablet vs.'de retina kullanıyorsanız çamur gibi geliyor o görüntü (127PPI). Göze de daha zararlı.

Alternatif MacBook var ama onun da dezavantajları var. Maliyet farkı, pil ömrünün kısalığı, USB-C için henüz erken olması, MagSafe bulunmaması, zayıf işlemcisi vs. Yine en mantıklısı MacBook Pro Retina. 13" alınca ağırlık ve incelik açısından arada uçurum yok zaten.

Bilgisayar/tablet/akıllı telefon ekranları için PPI hesabı ya da karşılaştırması için:https://www.sven.de/dpi/

zaten macbook ta corel diye arattim kurulamadigini ogrendim..saka gibi..benim de laptop ta en cok yaptigim sey corel ile cizim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

zaten macbook ta corel diye arattim kurulamadigini ogrendim..saka gibi..benim de laptop ta en cok yaptigim sey corel ile cizim..

DualBoot diye bir şey var yani Windows kurar zaten çoğu kişi asıl olan makine kalitesi OS'dan çok

• quote:

Orijinalden alıntı: VLK45

merhaba arkadaşlar MF839TU/A ya da MF840TU/A modelini bu aralar sıcak fırsat olarak yakalayan var mı :)

+1 zam gelmeden bir fırsat çıksa iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook alıpta kulaklıgı satmak isteyen varsa alabiliim pm den konusabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple macbook air md711tu/b 2599tl

İlgilenenler için

http://www.dilekdenizi.com/apple-macbook-air-md711tu-b-notebook.html

• Bir şekilde yurtdışı aldırmak istiyorum. Klavyenin farklı olması sıkıntı olur mu sizce ?

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Sticker yapıştırırsın, 5 liraya falan satılıyor. Pek sıkıntı yaşamazsın. Ufak farklılıklar olur tabi ama aradaki fiyat farkına değmez.
  • Fiyat farkına değmez derken yurtiçi al mı orayı anlamadım hocam ?

Türkçe karakterler çok da önemli değil açıkcası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Yurtiçinden alıp daha fazla para vermenize değmez.

Karşılaştırıp emin olmak isterseniz 2 klavyenin de screenshot'ları var internette alt alta koyun bakın ne gibi farklar olacağını kestirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.