Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 APPLE MAGİC MAUSE 2 *** SIFIR - 250 TL Satın Al 30 Haziran 2017 21:12 1 1 APPLE MAGİC MAUSE 2 *** SIFIR - 250 TL Apple magic Mause satılıktır .2 ay once Abd'den Mac Pro ile birlikte hediye gelmiştir. Diğer ilanımda MAC Pro'mu satışa çıkardığımdan bunu da satışa çıkardım. Turkiye "de 10 ay uluslararasi garantisi devam etmektedir. . Ankara icindeki arkadaslar cihazi gorup deneyip alabilir. Ankara disina once havale sonra kargo seklinde gonderebilirim. Cihaz sıfır ayarında olduğundan orjinal resme gerek duymuyorum. 1-2 tane alıntı resim koydum cihazı görmeniz açısından ancak garanti sorgulama ekranı cihaza ait orjinal resimdir.Satış Fiyatım 250 TLTakas teklif etmeyiniz. Teşekkür ederim.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Aralık 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Monster beatbox Dr By Dre Bluetooth Hoparlör.