Şimdi Ara

Apple Magic Mouse İle İnce Silikon Klavye Koruyucu Alınıcaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mouse mümkün ise garantili temiz ve çiziksiz arıyorum Silikon koruyucu 13 inc macbook air için ince bakıyorum

• yasingün Y kullanıcısına yanıt
    Burası yeri değil 2. el bölümüne bakmanız gerekli. Geçen hafta birisi 135 liraya magic mouse satıyordu isterseniz bir ikinci el bölümüne bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choline

Burası yeri değil 2. el bölümüne bakmanız gerekli. Geçen hafta birisi 135 liraya magic mouse satıyordu isterseniz bir ikinci el bölümüne bakın.
    biliyorum orayada konu actım sadece burda dolasanlar görsün diye konu acmıstım
    130 lira ona verene kadar 30 lira daha verip 0 alman daha mantıklı bana göre. Tabi sen daha iyi bilirsin.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choline -- 8 Mart 2014; 17:17:35 >
  • quote:

130 lira ona verene kadar 30 lira daha verip 0 alman daha mantıklı bana göre. Tabi sen daha iyi bilirsin.

Edit:İmla
    Bencede haklısın ama 100 110 tl civarına baktıgım için 179 tl gözüme çok gözüküyo 135 140 tl olsa 0 ını alırım kesinlikle elimde g600 var 3d max ile felan ugrasıyorum aslında magic mouse ile yapabilirmiyim onuda düşünüyorum :S
    Denemeden almayın o zaman. 165 lira apple storeda öğrenci indirimiyle. Ben öyle aldım.

Ek olarak G600 varken sizi yeni bir mouse aramaya sevk eden nedir?
  • quote:

Denemeden almayın o zaman. 165 lira apple storeda öğrenci indirimiyle. Ben öyle aldım.

Ek olarak G600 varken sizi yeni bir mouse aramaya sevk eden nedir?
    Macbook air kullanıyorum yanında biraz kaba duruyo diye bunu satıp onu alırım diye düşünmüştüm
    Şöyle özetliyeyim o zaman.

İlk olarak istediğiniz garantili çiziksiz ve temiz Apple Magic Mouse'u 100 liraya bulmanız ne kadar mümkün o konuda soru işaretlerim var.

İkinci olarak 100 lira bütceniz varsa Logitech M555b yi deneyip görüp alabilirsiniz.

Son olarak 3DMax ile kullanacağınız mouseda hangi özelliklere ihtiyaç duyduğunuza karar verip ona göre bir seçim yapmanız yerinde olacaktır.
  • quote:

Şöyle özetliyeyim o zaman.

İlk olarak istediğiniz garantili çiziksiz ve temiz Apple Magic Mouse'u 100 liraya bulmanız ne kadar mümkün o konuda soru işaretlerim var.

İkinci olarak 100 lira bütceniz varsa Logitech M555b yi deneyip görüp alabilirsiniz.

Son olarak 3DMax ile kullanacağınız mouseda hangi özelliklere ihtiyaç duyduğunuza karar verip ona göre bir seçim yapmanız yerinde olacaktır.
    Peki Sizce Kullanışlımı ? Magic Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasingün

Bu biraz ne için kullandığınıza göre değişir. AutoCAD kullanırken biraz garipsiyorum, tam alışamadım bu işe.

Ama günlük kullanımda gayet kullanışlı. Ek olarak şöyle bir durum var benim almamdaki, magic mouse'u tercih etmemdeki asıl amaç bluetooth oluşu 1 adet USB'yi işgal etmeyişi.
  • quote:

quote:

Bu biraz ne için kullandığınıza göre değişir. AutoCAD kullanırken biraz garipsiyorum, tam alışamadım bu işe.

Ama günlük kullanımda gayet kullanışlı. Ek olarak şöyle bir durum var benim almamdaki, magic mouse'u tercih etmemdeki asıl amaç bluetooth oluşu 1 adet USB'yi işgal etmeyişi.

Alıntıları Göster
    Benimde almak istememdeki en büyük sebep o usb yetmiyor 2 girişi var zaten harici hdd kullanıyorum 5.1 ses sistemi usb ses kartından calısıyo cok kısıtlıyo

• quote:

Benimde almak istememdeki en büyük sebep o usb yetmiyor 2 girişi var zaten harici hdd kullanıyorum 5.1 ses sistemi usb ses kartından calısıyo cok kısıtlıyo

Alıntıları Göster
    Valla gittim aldım 200 tl e niye böyle bişey yaptım bilmiyorum doların yükselmesini kendime bahane gösterdim aldım :)
  • quote:

Valla gittim aldım 200 tl e niye böyle bişey yaptım bilmiyorum doların yükselmesini kendime bahane gösterdim aldım :)
    uygulamalar için çok kullanişli değil(benimi fikrim bu).Ama normal kullanım için çok güzel.magicprefs uygulaması ile mouse in tuşlarina extra özellik yükleyebilyorsunuz(orta tuş vs )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 9 Mart 2014; 13:01:04 >
  • quote:

Hocam keşke kaliteli bir usb hub alsaydınız. Magic Mouse arkadaşlarında dediği gibi sadece günlük kullanım için güzel.
    200 ne hocam 165 liraydı AOS'da
  • quote:

200 ne hocam 165 liraydı AOS'da
    50 TL silikon klavye koruyucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscanmac

50 TL silikon klavye koruyucu

Alıntıları Göster
    valla benimde zoruma gitmedi değil :)
  • quote:

valla benimde zoruma gitmedi değil :)
    zaten genellikle normal internette gezinme film izleme müzik dinleme 3dmax dediğim şey haftada bir öteki mouse umu kulllanırım olmadı suanlık sevdim gibi bi kaç problemi var ama alışırım zamanla problem dediğimde yanlışlıkla elim değince yukarı dogru cıkması felan yani
    Hayırlı olsun diyeyim o zaman. Sorunsuz kullanmanız dileğiyle.
  • Magic mouse da sarkı atlatmak için kısa yol var mı
    Bende logitech mx serisi bi mouse var
    11 tuslu olan
    Play pause
    Next preview song
    Ses ac kapa kısa yolları ekledim
    Çok kullanışlı oluyo
    Magic mouse ile böyle şeyler yapılıyp mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.