Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Apple Magic Trackpad ve Magic Keyboard Q-TR 1 Satın Al 28 Aralık 2022 09:22 1 1 SATILDI Apple Magic Trackpad ve Magic Keyboard Q-TR 1 Kullandığım ürünler yeni nesile geçeceğim için satılıktır.Ürün: Apple Magic Trackpad & Magic Keyboard 1Kozmetik: Magic Trackpad sorunsuz 10/9 kırığı eziği hatası yok kutulu her şeyi mevcut.Magic Keyboard son gösterdiğim resimdeki pek de gerek olmayan bir tuş çalışmıyor tozdan mı bilmiyorum. Nokta kadar space tuşunda iz var belirttim. Kozmetik 10/7. Geri tüm tuşlar sorunsuz sürekli kullandığım cihazlar. Kutuyu bulamadım yoktur.Kargo: Satıcı Öder.Fiyat: SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Samsung Galaxy Tab S9 Tertemiz Aralık 2026 Garantili [SATILDI] Apple AirPods 1. Nesil (Orijinal) Viewsonic VA2465Sh - 24 inç - 1080p Monitör [SATILDI] Apple Watch 45mm Alpine Loop Bikordon Midnight