Şimdi Ara

Apple, merakla beklenen iOS 6.1.2'yi yayınladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş bu ne ben anlamadım güya pil sorunu düzeltildi 6.1.1 de daha iyiydi pil 2 aylık tablet 1.5 yıllık iphone umla aynı sürede sarjı bitiyor gerçekten ayıp 6.0.1 en iyisiydi keşke hiç güncellemeseydim

• Pil şahane oldu ben dahada güncellemem ayrıca wifi hiç bulmadığı ağları buluyor hemde yüksek seviye sinyalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoba,
    normalde şuan %95 pil olmadı gerekirken %65'e inmiş
    her baktığımda bir kademe düşüyor, telefonu yeniden başlattım düzelmedi, ilk açıldığında pil %4-5 artmış gösterdi ancak yine hızla iniyor,

acaba yeni OS yükseltmesi sebebi ile arka planda bir şeylermi yapıyor, backup vb.
    yoksa sorun nedir, 6.1.2 pilimi öldürdü,
    wireless üzerinden yaptım acama itunes'dan mı yapmak lazımdı,
    cihaz turkcell'den alınma
  • Way arkadas yaw nasıl kıyaslarsın android zımbırtılarla IOS u. benımde aklım bunu almıyor. bi hevesle aldıgım note 2 yi iphone5 le degistirmek icin gün beklemedim. bidaha android mi allah ios dan sasırmasın.

6.1.2 gayet iyi olmus sarj omrude % 10 - 20 arttı, bu kısmen kullanıcıya da baglı telefonu oyun makinesi olarak goren varsa psp alsın, ha bu arada ios la android i karsılastıranların muhtemelen iphone alacak parası yoktu. biraz agır oldu ama kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

Hoba,
    normalde şuan %95 pil olmadı gerekirken %65'e inmiş
    her baktığımda bir kademe düşüyor, telefonu yeniden başlattım düzelmedi, ilk açıldığında pil %4-5 artmış gösterdi ancak yine hızla iniyor,

acaba yeni OS yükseltmesi sebebi ile arka planda bir şeylermi yapıyor, backup vb.
    yoksa sorun nedir, 6.1.2 pilimi öldürdü,
    wireless üzerinden yaptım acama itunes'dan mı yapmak lazımdı,
    cihaz turkcell'den alınma

Cihaz nedir hocam ayni sorunlar bendede var gibi

• Şimdi de 6.1.3'ten bahsediliyor. Hadi bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Şimdi de 6.1.3'ten bahsediliyor. Hadi bakalım.

Abi ciksin zaten bi duzeltemediler sunu ya gunde 3 kere sarj edilir mi telefon

• ıyı akşamlar arkadaslar sürüm yaparken telefonu bilgisayar a bağlamaya gerek var mı yardımcı olan olursa sevinirim allah a emanet olun

• Arkadaşlar gerçekten ios 6.1 e göre fark oluştu.wifi+facebook full açık 2 saat oyun 1 saat müzik 1 saatlik full HD video izlemede %100den %85e düştü inanılmaz değişim.Kesinlikle yükleyin.Jailbreak a ne gerek var klasiklik her zaman iyidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

quote:

Orijinalden alıntı: vamp
    quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell Fandrozortların kendini yırttığına bile deymedi
    Apple yamalaya yamalaya terziye döndü. Apple kullanıcılarıda kobaya ;)
    yamamak cok iyi degil belki de hic yamanamayanlara uzulmek gerek. devamli ayni isletim sistemi aciklari ve ayni buglar ile ugrasmak zorunda kalmak yada yeni bir androidli telefon almak iste butun mesele bu!!!

:))) Androidte isteyen istediği sürümü kurar. Apple ın sürümlerini çaresizce beklemek zorunda insanlar ;) Hİçbir android kullanıcısına operatörden ics ya da jelly bean kurmayın diye mesajda gitmedi ayrıca ;)

Ucretli olunca goruruk androidi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.