Şimdi Ara

Apple, merakla beklenen iOS 6.1.2'yi yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple, merakla beklenen iOS 6.1.2'yi yayınladı

Kısa bir süre önce sizlerle paylaştığımız gibi Apple, iOS 6.1 ve iOS 6.1.1'deki sorunları gideren iOS 6.1.2'yi hızlı bir şekilde son kullanıcıya sundu.

Başta Microsoft Exchange hesaplarındaki yinelenen etkinliklere sahip takvimlerinin eş zamanlanması esnasında yaşanan sorunu olmak üzere iOS 6.1'deki sorunları gideren iOS 6.1.2'i iTunes ya da iCihazlar üzerinden yükleyebilirsiniz.

iOS 6.1.2

Exchange takvimle ilgili, ağ etkinliğinin artmasına ve pil ömrünün kısalmasına neden olabilen bir hatayı düzeltir.

Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, lütfen şu web sitesini ziyaret edin:

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=tr_TR

• Konu varya bilader

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydi bakalım gözümüz aydın. Hemen indirip deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 19 Şubat 2013; 23:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

Konu varya bilader

arkadaş haber editörü olduğu için açılan konuları bide kendisi açıyor ama nedense hep geriden geliyor
  • şimdi pil ömrümüz 5 katınamı çıkacak :)
  • Apple 6.0`ı sıvamaya devam ediyor bakalım 6.1.3 kaç güne yayınlanacak ?

• Pil ömrünün kısalmasına neden olan bir hata nedir acaba?

Şimdi düzeldi demek midir? Ona göre boşuna 12 mb'lık güncelleme yapmayalım. Gerçi 6.1.1'i daha kurmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell Fandrozortların kendini yırttığına bile deymedi
    Apple yamalaya yamalaya terziye döndü. Apple kullanıcılarıda kobaya ;)

yamamak cok iyi degil belki de hic yamanamayanlara uzulmek gerek. devamli ayni isletim sistemi aciklari ve ayni buglar ile ugrasmak zorunda kalmak yada yeni bir androidli telefon almak iste butun mesele bu!!!

• ipod kullanıyorum 11 mblik bir güncelleme idi kurdum bakalım artık

• 6.1 jb ipod 4 yüklemye değermi

• quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell Fandrozortların kendini yırttığına bile deymedi
    yamamak cok iyi degil belki de hic yamanamayanlara uzulmek gerek. devamli ayni isletim sistemi aciklari ve ayni buglar ile ugrasmak zorunda kalmak yada yeni bir androidli telefon almak iste butun mesele bu!!!

:))) Androidte isteyen istediği sürümü kurar. Apple ın sürümlerini çaresizce beklemek zorunda insanlar ;) Hİçbir android kullanıcısına operatörden ics ya da jelly bean kurmayın diye mesajda gitmedi ayrıca ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

:))) Androidte isteyen istediği sürümü kurar. Apple ın sürümlerini çaresizce beklemek zorunda insanlar ;) Hİçbir android kullanıcısına operatörden ics ya da jelly bean kurmayın diye mesajda gitmedi ayrıca ;)

Hangi sürümü kurarsan kur android zortlar. Custom rom kullanırsın ( Nexus değilse telefonun mecbursun yoksa 3 ay beklersin güncellemeyi ) bütün custom romlarda bişeyler eksiktir ve bir süre sonra şişer ve hatalarla boğuşursun. Telefona en az ayda bir kez format atıp yedeklerini geri yüklersin. Boğuşursunda boğuşursun. Ayrıca özgürlüktür almış başını gidiyor, androidi özgürce kullanmak için root gerekir yani jailbreak le aynı şey. JB yaptıktan sonra iphone da yapamayacağın hiçbişey yok.
    Artı her apple konusunun altında tartışma çıkarmak için gelen fanlarıda anlamış değilim, yeni bi tatmin yöntemi mi bu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bos laf bunlar. Her kullanici nereye kuruyor custom rom :) standart bir kullaniciya yukledigi app"in ayarlarini degistirmek bile zor geliyor. Kendini tatmin edebilirsin ancak bu soylediklerinle kusura bakma....

Iphone 4s de durum duzelmise benziyor ipadde sorun cikartmamisti zaten. En azindan benimkinde sorunsuzdu. Indirmeden once fikir sahibi olmak isteyenler icin ben oneririm esimin telefonunda sarji hizli bitiyordu sorun halloldu. 3G cekim sorunlari yasamamisti ama telefon duyurulur...

• Arkadaşlar benim cihazımda güncelleme olup olmadığı denetleniyor...yazııyor hep öyle kalıyor ne yapmm lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak var 6.1 kullanıyorum gerek var mı sizce güncellemeye ? Pil problemi felanda yok gibi ama :))

• güncelleme yüklenirken ibrenin 100de70lik kısmı doluyor sonrasında hata veriyor. 4-5 defa denedim her defasında aynı. hata no falan da yok.. neden olabilir? acil yardım. ( ipod touch 5g)
  • Kuruyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahankarabulut

Arkadaşlar benim cihazımda güncelleme olup olmadığı denetleniyor...yazııyor hep öyle kalıyor ne yapmm lazım

itunesten yap hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark var mı arkadaşlar?
    Güncelleyen bir arkadaştan,sağlam bir yorum bekleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exchange takvimle hiç işim yoktu önceden, yine yok. ama şarj farketti. 1 saat civarı 3g ile safaride dolaştım, 10-15 dakika zedge ile wallpaper baktım, 10-15 dakika pinball oynadım, şarj %93 de. eskiden olsa 80 lere inmişti çoktan. bir de kailbre ettikten sonra bakmak lazım. beğendim ben. zaten bir sorunum yoktu önceden de.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.