Şimdi Ara

Samsung kullanıcılarını sevindiren gelişme: One UI 6.1.1 daha fazla bölgeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung kullanıcılarını sevindiren gelişme: One UI 6.1.1 daha fazla bölgeye sunuldu

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 güncellemesini daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmaya başladı. İlk olarak Güney Kore'de piyasaya sürülen güncelleme, şimdi diğer bölgelere de yayılmaya başladı. Galaxy S24 serisi, bu büyük güncellemeyi alan cihazlar arasında yer alıyor ve şu anda ABD, Çin gibi bölgelerde kullanıcılar bu güncellemeye erişebiliyor. Avrupa'daki cihazlara ve tabi ülkemize de yakın zamanda sunulması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Huawei’nin üçe katlanabilir telefonuna ilgi beklenenin çok üzerinde

Güncelleme, yeni özellikleri beraberinde getiriyor ve yaklaşık 2.8GB boyutunda. Özellikle Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modellerinde tanıtılan bazı yenilikler, Galaxy S24 serisine de getiriliyor. Kullanıcılar güncellemenin cihazlarına gelip gelmediğini kontrol etmek için "Ayarlar" menüsünden "Yazılım güncellemesi" seçeneğine girip "İndir ve Yükle" bölümünü kullanabilirler. Güncelleme şu an için kısıtlı sayıda ülkede mevcut, ancak ilerleyen günlerde daha fazla bölgede yayılması bekleniyor.

One UI 6.1.1 güncellemesi, Samsung'un yapay zeka odaklı birçok yeni özelliğini içeriyor. Kullanıcılar, metin özetleme ve çeviri gibi özellikleri PDF dosyalarında bile kullanabilecekler. Ayrıca, resimlerden metin çevirme ve PDF'leri nota dönüştürmeden doğrudan üzerinde çalışma gibi işlevler de bu güncellemeyle geliyor. Samsung klavye ve otomatik dil tanıma gibi dil odaklı gelişmiş seçenekler de bu sürümde yer alıyor. Özellikle üçüncü taraf uygulamalar için çağrı ve mesajlaşma desteği gibi yenilikler, kullanıcı deneyimini daha da zenginleştiriyor. Güncelleme aynı zamanda Ağustos 2024 güvenlik yamasıyla birlikte geliyor, bu da cihazların güvenlik açısından daha güncel olmasını sağlıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/09/one-ui-6-1-1-update-hits-samsung-galaxy-s24/

• Daha ince olma sevdası tvler için iyi birşey değildir

• Samsung kullanıcıları az önce önümden halay çekerek geçti. Bu ne kadar saçma bir haber ve başlık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin den özet çıkarma iyiymiş. Çeviriye artık alıştık zaten.

• Konu başlığı neydi hocam herkes dalğa geçmiş içerik falan donanım haber için suan guncelleme oneui yaziyor başlık ve metinde

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Tcl tv başlığına mesaj attım sanıyorum 🤔

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Ha donanım haberin yanlış haber yapma sacmaligi anladim

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Bende başlık aynı. Ben buna yorum yazdım:

"One UI 6.1.1 güncellemesi, Samsung'un yapay zeka odaklı birçok yeni özelliğini içeriyor. Kullanıcılar, metin özetleme ve çeviri gibi özellikleri PDF dosyalarında bile kullanabilecekler."

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    O zaten 6.1 de geldiki kullanıcıların bazıları televizyondan bahsetmisler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.