|
Apple'ın iOS 15.2 ile sunacağı en önemli yenilikler belli oldu
-
-
15 ile gelen E-postamı gizle özelliği gerçekten çok iyi. normalde her sitede aynı e posta adresini kullanıyorsun. araya sanal e posta adresi ekleyerek hacker saldıları durumunda ele geçirilen e posta'nın farklı sitelerde kullanılmasının önüne geçiyor.
-
Bazı şeyler geç geliyor ama yaptılar mı tam yapıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cCc EBIL cCc
Millet döviz kuru yüzünden artık güncellemeleri takip etmiyor , eskisen bu tür haberler ‘i haber siteleri de veriyordu , Samsung güncelleme vermiyor Apple veriyor falan
çıplaklık konusunda ebeveyn izni istenmeli. çocuk resmi görmek istiyorsa ebeveynleri her defasında izin vermeli. yoksa ne göndermeli ne de açabilmeli.
-
Bu nasıl yapılıyor, nasıl kullanıyorsunhuz hocam
Telefondan bir siteye üye olurken şifre önerme sırasında mail adreside öneriyor. Bu mail adresi masklanmış bir adres. bu mail adresine gelen tüm e postalar ana mail adresine postalanıyor. Yani apple şifre öner ve saklama aktif olacak.
-
icloud geliştirmesi gerekli kapasite anlamında. 10 yıldır apple kullanıyorum hala 5 gb. o zamanki 5gb şimdinin 50 gb'ıydı. sırf para için bu ücretsiz kapasiteyi artırmıyorlar. bari mac alana ipad alana birleşik 25 verin o da yok. standart 5 gb.
-
Appple adamdır adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi @icloud.com uzantili rastgele bir e-posta hesabi olusturup o adrese dusen e-postalari asil e-posta adresinize yonlendiriyor.
-
Milyonladcasini toplayip darkwebte satiyorlar ve sonsuz spam maili
Dün gelmişti güncelleme zaten
-
Rastgele eposta adresi olayı çok ilginç hiç beklemezdim :)
-
Makro modunu manuel yapamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bazı şeyler geç geliyor ama yaptılar mı tam yapıyorlar.
|
icloud geliştirmesi gerekli kapasite anlamında. 10 yıldır apple kullanıyorum hala 5 gb. o zamanki 5gb şimdinin 50 gb'ıydı. sırf para için bu ücretsiz kapasiteyi artırmıyorlar. bari mac alana ipad alana birleşik 25 verin o da yok. standart 5 gb. |
15 ile gelen E-postamı gizle özelliği gerçekten çok iyi. normalde her sitede aynı e posta adresini kullanıyorsun. araya sanal e posta adresi ekleyerek hacker saldıları durumunda ele geçirilen e posta'nın farklı sitelerde kullanılmasının önüne geçiyor.
|
Appple adamdır adam
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X