Şimdi Ara

Apple mi? Custom PC mi? Yardim!!(GRAFİK TASARİM + GAMİNG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakin zamanda profesyonel olarak grafikerlige basliyacagim bu yuzden bir bilgisayar almak istiyorum..
    Alacagim bilgisayar cok ust duzeyde olcagi icin biraz kararsiz kaldim.
    Appledan Macbook pro en ust duzey ozellikleri ile beraber tabiki yada custom pc toplamayi dusunuyorum
    Sizin fikriniz nelerdir. Asagi yukari ikiside ayni fiyata tekabul ediyor..
    Not: her turlu yoruma aciktir.

Custom Pc

Intel Core i7 5930K Soket 2011V3 6 Çekirdekli 3.5GHz 15MB Önbellek 140W İşlemci

Asus GTX TITAN Z GDDR5 12GB 768Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

GSKILL 64GB (8x8GB) Ripjaws4 Siyah DDR4 2800MHz CL16 1.2V Ouad Kit Ram

Samsung 1TB 850 PRO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD

ASUS Rampage V Extreme Intel X99 Soket 2011V3 8 Slot DDR4 3000Mhz (O.C) Anakart

(*)Seasonic Platinum Serisi 1050Watt 80+ Plus Platinum Modüler Power Supply (SEA-P1050)

COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA

COOLER MASTER EISBERG 240L PRESTIGE SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Seagate 3.5" 2TB HDD + 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD

ASUS BW-16D1HT 16X DAHİLİ BLU-RAY / DVD / CD YAZICI

LOGITECH G710+ MECHANICAL GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT

Logitech G930 Kulaklık 7.1 Surround Ses Sistemi

LOGITECH G700s GAMING MOUSE

• Apple macbook pronun en üst modeli bile bu custom sistemin tırnağı etmez. Ayrıca madem profesyonel olarak kullanacaksınız ekran kartını niye quadro veya firepro tercih etmiyorsunuz? Ben yazdığınız sisteme bakınca profesyonel bir sistemden çok en üst düzey oyun sistemi görüyorum.
  • O sisteme kulaklik ve klavye yakışmamış

Corsair k70 rgb ve astro a50 tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 7 Ağustos 2015; 0:07:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel olarak grafikerlige basliyacaksan yukarda arkadasinda dedigi gibi quadro veya firepro tercih et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaScramble -- 7 Ağustos 2015; 0:13:10 >
  • Hersey cok iyi olmuş fakat ekran kartını quadro almalısın bide 1 tb ssd yerine 2 tane 500 lük al aynı fiyata geliyor ayrıca bu sistem macbook pronun vereceği performansa 10 katlar ayrica 15 inclik leptopta ne kadar devam edilebilirki leptop sonuçta ama toplama 10 numara olmuş her şeyiyle

• ben de profeyşınılım quadroya falan gerek yok. Öyle uçmaya da gerek yok. Kullanacağın programlar nedir? topladığın makina fazla hormonlu kaçmış

Ha bi de; geyik bi yana, listende monitör göremedim, ne almayı düşünüyorsun ya da halihazırda varsa ne kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 7 Ağustos 2015; 0:40:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • titan z alınmaz hocam titan x varken apple ürünleri halt etmiş bu sistemin yanında

http://www.hepsiburada.com/samsung-s34e790cns-34-4ms-gtg-2xhdmi-display-4xusb-ultra-wqhd-curved-monitor-p-BD802943

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadPiggie -- 7 Ağustos 2015; 0:55:55 >

• Amacim aslinda tam olarakta bu arkadaslar. Oyunlarlada az cok ilgileniyorum.. Bana her sekilde yetebilecek bir pc istiyorum. Zaten oyle olmasa sadece grafik isleri ile ugrassam alirim
    Macbook proyu gecerim bu konuyu tartismaya bile sunmam. İlginize tesekkurler
  • Dikkate alinmistir tesekurler
  • Nedeni ile beraber pm atarsaniz sevinirim
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Render falan yapmayacagim yani en azindan simdilil oyle bir planim yok monitor olarak asus rog swift dusundum ilk etapta sonra vazgectim suan kafamda herhangi bir monitor yok kilifina uydururum diye dusunmustum :D
  • Her kafadan bir seç çıkmış yine, adam grafikerliğe başlayacağım yazmış , kimse hangi programları kullanacaksın diye sormadan firepro quadro almalısın diye yazmış ? Kaç kere kullandınız Quadro ne sonuç aldınız da adama quadro aldırıp parasını boşa götürteceksiniz.

İlk mesajdaki sistem orantısız anlamsız bir sistem olmuş hem grafikerlik hem oyun oynamayı düşünen birisi için. İki amaç içinde gereksiz. Bu düşünülen paraya hem mac alınır hem oyun bilgisayarı. Yazık günah bu paraları harçamaya.

Monitör dahil max. bütçe ile beraber kullanacağınız proğramları belirtin, o şekilde yardım alın. Yoksa yazdıgınız sistemin yarı parasına alınacak bir ssteme göre performans getirisi yok. Asus rog shiftte bir grafikerin alacağı son monitörlerden birisi.

Olur ya, böyle bir sistem toplayacak olursanız, paranızı çöpe atmayın.
  • Söyledigin çok doğru mesela 1 tb ssd çok cok fazla o hd biraz fazla onun yerine sadece 3 tb lik hdd alinabilir ramler 64 yerine ilk basta 32 gb alınmalı ama ekran karti quadro olmalı oyun desen oyunda bile çok başarılı technopatta testi var ordan seyrebilirsiniz monitör olarak ise gamingleri almaya gerek yok 27 inç monitör yeterlidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Söyledigin çok doğru mesela 1 tb ssd çok cok fazla o hd biraz fazla onun yerine sadece 3 tb lik hdd alinabilir ramler 64 yerine ilk basta 32 gb alınmalı ama ekran karti quadro olmalı oyun desen oyunda bile çok başarılı technopatta testi var ordan seyrebilirsiniz monitör olarak ise gamingleri almaya gerek yok 27 inç monitör yeterlidir

Paşam yaşın ne tecrüben ne benim yazdığıma bilmiş bilmiş cevap veriyorsun sen ? Tecnopat neymiş ergen sitesinden mi örnek veriyorsun bana ?

Boş boş yorum yapmayın.
  • Technopat ergen sitesimiş bunu öğrendiğim iyi oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Her kafadan bir seç çıkmış yine, adam grafikerliğe başlayacağım yazmış , kimse hangi programları kullanacaksın diye sormadan firepro quadro almalısın diye yazmış ? Kaç kere kullandınız Quadro ne sonuç aldınız da adama quadro aldırıp parasını boşa götürteceksiniz.

İlk mesajdaki sistem orantısız anlamsız bir sistem olmuş hem grafikerlik hem oyun oynamayı düşünen birisi için. İki amaç içinde gereksiz. Bu düşünülen paraya hem mac alınır hem oyun bilgisayarı. Yazık günah bu paraları harçamaya.

Monitör dahil max. bütçe ile beraber kullanacağınız proğramları belirtin, o şekilde yardım alın. Yoksa yazdıgınız sistemin yarı parasına alınacak bir ssteme göre performans getirisi yok. Asus rog shiftte bir grafikerin alacağı son monitörlerden birisi.

Olur ya, böyle bir sistem toplayacak olursanız, paranızı çöpe atmayın.

ben sordum örtmeniiim...

ama prg ile ilgili yanıt gelmedi..

• 1- Kullanacağın programları halen bilmiyoruz, sallamasyon yorum yapıyoruz, olmaz
    2- Oyunla işi karıştırmak yoğurtla hıyarı karıştırmak gibi bi şeydir, cacık iyidir de; sofrada...
    3- "mekbuk pro alır geçerim" olmaz, olurda; iş profesyonelliğe girince grafikte normal şartlarda büyük monitör şart, ha mobilite için 2. makina olarak düşünülebilir.
    4- Teknopat gerçekten de ergen sitesidir.
  • Illustrator, after efects, ps, corel, indesign

• Bence gereksiz pahali olmus, bir de apple fiyatina daha guclu bir donanim her segmentte toplanir. 1 tb ssd gereksiz, ddr4 ram gereksiz, ekran karti titan gereksiz , vs. bir de monitor rog swift dizayn icin cidden cok yanlis tercih olur. Tepki suresi dusurmek icin tn kullanirlar genelde, bu da ips monitore gore renk kalitesini cok dusurur. Profesyonel designer ayagina pro gaming sistem toplayinca cok da anlamli gelmedi bana :)

• Acmaz olaydim konuyu herkes elestirdi be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.