Tamam o zaman. Eq kullanmıyorum ben. Sen seviyorsan kullanabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (171. sayfa)
-
-
Belki vardır ama milletin bu etkiyi alabilmek için evinin her köşesine itinayla yerleştirdiği hoparlörlerin oluşturacağı total etkiyi , biz (airpods pro sahibi olarak ben de tabii) hepsi kulağımızın içinde bulunan bir kaç milimlik iki zavallı sürücüden almaya çalışıyoruz, ne kadar süslü kelimelerle anlatırlarsa anlatsınlar, sizce bu mümkün olabilir mi?
-
Apple Music i uzaktan kontrol etmek mümkün mü? Mesela telefondan çalıyor.
Ben bilgisayardayım çalanı uzaktan kontrol etmek mümkün mü?
-
Benim emektar Mi A2 ile bu kayıpsız ses olayının pek farkına varamadım. Eskide kaldık desenize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Andorid’te bildiğim kadarıyla yok galba, ios’ta ise itunes remote app ile uzaktan kontrol yapabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O değil de ben çok daha iyi farklı bir şey buldum
Apple Music teki DRM yi kaldırdım ve AIFF kalitesinde müziklere kalıcı olarak sahip oldum
Müziklerin boyutu 65 - 100 MB arası (HEM DE HEPSİ AIFF
Tamamiyle orijinal sıkıştırılmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsteyene öğretirim nasıl olduğunu ama 47 dolar ödeme yapmanız lazım programın kalıcı lisansı için
Yeni üye oldum ben Apple music'e. Dolby Atmos'u nasıl aktif ederim? Müzik uygulamasının içinde bulamadım.
Ayarlara gir müzik kısmını bul orada görüceksin hocam dolby atmos seçeneği cıkar karşına ses kalitesinden kayıpsız sesi de açabilirsin
Teşekkürler 🙏🏼🙏🏼😊
hayırlı olsun. Arkadaş benden önce yazmış.
Tadını çıkar.
-
Teşekkürler 👍🏼😊 Alışmaya çalışıyorum 😅🙈
Alışması kolay vazgeçmesi zor 🤩
Apple müzik arabaya bindiğimde arabanın müzik sistemine otomatik açılıp bir şarkı çalmaya başlıyor. Bunu nasıl kapatırım?
Bu kayıpsız müzik filan çok tehlikeli. Ben sadece Wi-Fi üzerinden indir dediğim halde 25 GB internetimi bitirmiş cep telefonundaki. Oysa sadece dolby atmos açık. Acaba o da mi çok yüksek boyutta oluyor?
Bir de canımı sıkan bir şey var. Wi-Fi üzerinden 20 şarkılık bir albüm indirdim mesela cep telefonum içinde bu müzikler dışarı çıkıyorum yürüyüş yaparken hücresel veri müzik kapalı olsun diyorum. Bu indirdiğim müzikleri çalanmıyor. Sebebini anlayamıyorum. İndirilmiş müziği dinlemek için hücresel veriye neden ihtiyaç duyuyor?
Teşekkürler yardım eden arkadaş için şimdiden
CarPlay üzerinden yapılıyor sanırım.
-
-
Hocam bu konuda pek bilgim yok, bu yüzden hazır Android cihazda Apple Music kullanan birine sorayım dedim. Ben Mi A2 kullanıyorum. Haliyle sıradan bir cihaz. Bu üç seçenekten hangisi ile daha iyi bir deneyim oluşur sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 22 Eylül 2021; 10:55:18 >
Seçenekten kastın Deezer, Spotify veya Tidal ise Apple Music öneririm. Uygulaması gayet stabil çalışıyor. Herhangi bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple Music'teki ses kalitesi seçenekleri için sordum hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X