Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.665
Cevap
85
Favori
132.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kredi kartlarının apple music e hiç kampanyası olmuyor mu? hep spotify ve youtube music e kampanya var.

• Normal airpods 2 lerde de bu dolby atmos var mı? Ben deniyorum ama çok aman aman bir şey yok sanki. Tamam ses çok daha güzel geliyor ama tanıtımlarda anıtından gibi bir konu da yok. Özelliklerde destek var yazıyor ama ios ses denetiminde vs airpods için uzamsal ses aktif et çıkmıyor. Nasıl var diyorlar anlamadım. Airpods ve airpods Pro da test etme imkanı olan var mı? Airpods taki ses çok daha kısıtlı bir konu mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hi-fi masaüstü uygulamasında da mevcut, destekliyor mu?

• Arkadaşlar aynı sorular çok sık aralıklarla tekrar tekrar soruluyor. Bir önceki sayfaya baksanız bile sorunuzun cevaplarını bulabileceksiniz. Ki ilk sayfada çoğu sorunun cevabı mevcut.

• Merak ediyorum iTunes üzerinden kayıpsız müzik satın alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Merhaba, bence Apple Destek ile görüşün. Normalde otomatik başlaması gerekir.

ayrıldı zaten reis gerek kalmadı

• Android uygulamasına da HiFi desteği gelmiş sessiz sedasız, bugün fark ettim ben de. Big Sur'daki iTunes'a da geldi sadece Windows platformundaki iTunes kayıpsız sesten mahrum kalmış oldu böylelikle. Bill Gates, Steve Jobs'ın gençliğinden süregelen bu gerginlik yüzünden Windows kullanıcılarının cezalandırılmasını doğru bulmuyorum kendimi bildim bileli şu uygulama aynı ve gram geliştirilmiyor. HiFi kaç ay sonra gelecek bakalım o kadar merak ediyorum ki.

• İos 14.7.1ye geçtikten sonra apple musici açınca telefon çok ısınıyor ve batarya çok gidiyor sizlerde de bu durum var mı ? cihaz ip11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 9 Ağustos 2021; 22:3:27 >
  • Yeni gelen bu özellikler Türk parçalarında da var mı? Özellikle Dolby Atmos çok merak ediyorum. YouTube da caz parçalarda sanki orkestranın ayrı ayrı karşınızda çalıyormuş gibi hissettirdiğini söyleyenler var. Kendim müzisyen olduğum için çok fazla enstrumantel müzik dinlerim, eğer bu özelliği bana Türk Müziğinde de bu şekilde yaşatırsa hiç düşünmem. Tecrübe eden arkadaşlar var mı?

• Samsung S10 Lite kullanıcısıcı olarak Apple Music e tekrar döndüm.

Ve gelen özellikler harika. Ancak yüksek ses kalitesi şarjın daha hızlı gitmesine neden oldu (Aynı anda Bluetooth da açık)

" Bu güncellemede Apple Music’e, uygun aygıtlarda uzamsal dinleme deneyimi eklendi; ayrıca binlerce parça Dolby Atmos’ta sunulacak.

Diğer güncellemeler şunları içerir:
    • Kayıpsız Ses, tüm ayrıntılarıyla doğru sesi ödün vermeden deneyimlemenin yeni bir yolu.
    • Otomatik Çapraz Geçiş, kesintisiz bir deneyim için her şarkıyı bir sonrakiyle birleştiren yeni bir dinleme yolu.
    • Arşiv için arama geliştirmeleri ile satır içi aramayı kullanarak en sevdiğiniz müzikleri daha kolay bulabilirsiniz. "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows tabanlı bilgisarlarda da destekliyor mu acaba. Ben amfiye bağlı kullanıyorum. Ses spotify'a göre çok farkediyor. Ancak ses ile ilgili bir ibare ya da ayar yok. Bilgisi olan var mı?

• Loudless, dolby atmos.. olağanüstü olmuş daha kaliteli ses olamayacağını düşünüyorum. Studio daki ses ile aynı kalite diyebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Loudless, dolby atmos.. olağanüstü olmuş daha kaliteli ses olamayacağını düşünüyorum. Studio daki ses ile aynı kalite diyebilirim.

Yüksek çözünürlüklü kayıpsız da var

Ancak hem yüksek çözünürlüklü kayıpsız hem de Dolby Atmos lu parça göremedim

• Bu olabilir mi?

https://music.apple.com/tr/album/bumaya/1580706113?i=1580706114&ls

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    Şarkı hepsini destekliyor hocam yazdıgına göre

• quote:

Bu olabilir mi?

https://music.apple.com/tr/album/bumaya/1580706113?i=1580706114&ls

😇

Yabancı müzik tercih ediyorum genellikle

• quote:

Loudless, dolby atmos.. olağanüstü olmuş daha kaliteli ses olamayacağını düşünüyorum. Studio daki ses ile aynı kalite diyebilirim.

Bilgisayar ortamına ne zaman gelir yeni özellikler?

Bu arada Windows için Apple Music uygulaması çıkması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 29 Ağustos 2021; 13:33:41 >
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    En iyi kalite ayarı nedir hocam birde EQ hangi ayarda kullanıyorsunuz?

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt

Yüksek çözünürlüklü kayıpsız ve Dolby Atmos u aktif et

• Yüksek çözünürlüklü kayıpsız seçili, dolby atmos hep açık ve eq akustikte

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.