Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.665
Cevap
85
Favori
132.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu saçma sapan yerlere çekmişsiniz yine... Hala haber yokmu ne kadar bekleyeceğiz daha ? Bi test etseydik deneseydik artık. Ne zaman 3.dünya ülkesi olarak görünmelten çıkacak bu ülke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kamerasında kusur bulmuyorum kamera iyi çekiyor. Megapixel'in çekime bir etkisi olmaz, önemli olan diyaframdır. Megapixel'in etkisi fotoğrafı yakınlaştırınca ortaya çıkıyor. Şimdi Samsung Galaxy S6 ile iPhone 6 uzaktan aynı çekiyorlar. Ama S6'da çektiğiniz bir fotoğrafı biraz yakınlaştırdığınızda hemen görüntü bozulmuyor ama iPhone 6'da az da olsa bozulmalar ortaya çıkıyor. Bu yüzden megapixel'in artması gerekiyor.

Ablam bir tane Macbook aldı. Şimdi içinde Windows yüklü, belki alışmadığı için ama kullanamadı. Mağaza çok geniş olmasına rağmen mağazada oturup bir muhasebe programı aradık birkaç tanesini parayla aldık ama Windows'da ki gibi olmadı. Tabii ki mağazadan aldığımız o uygulamaların sorgusuz sualsiz parasını geri alma gibi seçenekler sayesinde aldatılmış hissetmedi ama kullanamadığı da bir gerçek. Ben de o zamanlar kendime bir bilgisayar aldım özellik bakımından neredeyse aynıydı Ben 2300 TL'ye aldım mis gibi çalışıyor. O da 4000 küsur lira verdi. Yani sadece işletim sistemine ekstra para ödedi. İyi yönü içine Windows kurduk diye garantiden çıkmadı.

• eğer dayanamayan arkadaşlar varsa benim gibi :) denedim sıkıntı yok bu site güvenilir.

www.itunescarddelivery.com

burdan 13$ a 10 lık gift alıp hesaba tanımladım.3 aylık sürümü aktif ettim.Bu arada ses kalitesi ile ilgili şöyle bişey söyleyeyim benimde cok kafamı kurcalamıstı.Fakat normal ücretsiz united states yaptıgımda bi kaç sample dinlediğimde ses gerçekten kulakla farkedilir derecede kalitesizdi.Bide bu kalite olayı stream üzerinde böyle galiba ama paralıda bunuda sezemedim.Çevrimdışı kullan dediğimde indirdiği boyutlar itunes üzerindeki kadar.Yani ben herhangi bir kayıp oldugunu dusunmuyorum.Kulaklarımada bu anlamda güveniyorum.Yani demem o ki gönlünüz ferah olsun:) gayet kaliteli,içeriği mükemmel ve müzik için vazgeçilemez tadda bir uygulama olmuş.

• atillakurt kullanıcısına yanıt
    http://www.itunescard.com/

bunu da atın fava :)

Türkiye'ye ne zaman gelecek merak ediyorum.. şu 3 aylık deneme bitince Türkiye'ye de gelmiş ise bi 3 ay da öyle bedava kullanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bende kamerasında kusur bulmuyorum kamera iyi çekiyor. Megapixel'in çekime bir etkisi olmaz, önemli olan diyaframdır. Megapixel'in etkisi fotoğrafı yakınlaştırınca ortaya çıkıyor. Şimdi Samsung Galaxy S6 ile iPhone 6 uzaktan aynı çekiyorlar. Ama S6'da çektiğiniz bir fotoğrafı biraz yakınlaştırdığınızda hemen görüntü bozulmuyor ama iPhone 6'da az da olsa bozulmalar ortaya çıkıyor. Bu yüzden megapixel'in artması gerekiyor.

Ablam bir tane Macbook aldı. Şimdi içinde Windows yüklü, belki alışmadığı için ama kullanamadı. Mağaza çok geniş olmasına rağmen mağazada oturup bir muhasebe programı aradık birkaç tanesini parayla aldık ama Windows'da ki gibi olmadı. Tabii ki mağazadan aldığımız o uygulamaların sorgusuz sualsiz parasını geri alma gibi seçenekler sayesinde aldatılmış hissetmedi ama kullanamadığı da bir gerçek. Ben de o zamanlar kendime bir bilgisayar aldım özellik bakımından neredeyse aynıydı Ben 2300 TL'ye aldım mis gibi çalışıyor. O da 4000 küsur lira verdi. Yani sadece işletim sistemine ekstra para ödedi. İyi yönü içine Windows kurduk diye garantiden çıkmadı.

Fotoğrafı yaklaştırdığınızda ortaya çıkan bozulmalar hem kameranın hem de ekranın çözünürlüğünden kaynaklı. s6 daha yüksek megapiksele ve ekran çözünürlüğüne sahip. O yüzden yakınlaştırmalarda bozulma yaşamıyorsunuz.

Şunu da anlamıyorum, android kasıyor,ölüyor,bitiyor,kilitleniyor diyorlar. O gün aynı anda navigasyon, telefon görüşmesi,whatsapp,spotify kullanım chromedan adres teyidi yaptım. Kamerayı kullandım,not aldım,uygulamaları kullandım. Telefon aşırı ısındı ama ne kasma,donma veya hata almadım. Platformlar arasındaki performans dengesi kapandı. M ile çok daha iyi seviyeye gelecek.

Appleda market 10 numara. Müşteri memnuniyeti ve marka bilinriliği de çok yüksek. Ama mesela Sonyde telefoncu mu diyen bir insana z3ü gösterdiğinde şaşırıp kalıyor. Hele z1, kitkat öncesi sürümle geldi, kitkat ve Lyi aldı, gelecek ay 5.1i alacak ve seneye de Myi alacak. Hatta mnin gliştirici sürümleri de yayımlandı. Sonynin z3c modelinin fiyatı 1450lira. (z3+ daha piyasaya girmedi,zaten millet z4ü bekliyor.). yanına ipad mini 3 4g 16gb alsan iphone 6 64gb dan ucuza geliyor.

www.vatanbilgisayar.com
    Ipad Mini3 16gb Wıfı+4g-Spacegrey-7.9retina-Bluetooth-10saate Kadarpil Ömrü341gr fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/ipad-mini3-16gb-wifi-4g-spacegrey-79retina-bluetooth-10saate-kadarpil-omru341gr.html

toplam 2948 lira.
    İphone 6 64gb 3100 lira.
    www.vatanbilgisayar.com
    iPHONE 6 64 GB AKILLI TELEFON GOLD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-6-64-gb-akilli-telefon-gold.html

Hem androidin hem iosun en üst seviye cihazlarına sahip oluyorsun, hem de cebinde 150 lira kalıyor.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Enee:) burda daha ucuzmusya:) neyse saglık olsun.dediğin gibi cıkınca bi 3 ay beleş iyi gelir:) fakat ben bu united listelerini çok begendim.türkiye listesinde bunların cogu olmayabilir:)ama bi yandan 10$ işde pahalı malesef.
    kurdan hesaplayıp öyle alıyor tabi pahalıya geldi :) ben 15 dolarlık yükledik 46 lira aldı mesela. şimdi 3-4 ay dolu dolu kullanırım.

Listelere pek bakamadım ama beats1 kanalı vpn ile amerika üzerinden bağlanınca çalışıyor. yoksa açmıyor
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Vpn için hangi yazılımı kullanıyosun?ya bide ben onu yolda dinlesem zaten 2gb netim var bi gunde biter:)anca evde ses sitemine baglayıp wifiden dinlerim.
    ben dışarıda kullanmıyorum hiç valla bnm de 2 GB var, çevrimdışı yapar kullanırım artık.

en iyisi zenmate.
  • Bir kerede sorunla karşılaşmayalım yav bikerede sorun olmadan gelsin

• Türkiye = maksimum sorun demek her konuda. APPLE ın feedback diye bir adresi var İngilizce bilenler lütfen oradan tepki gösterip Türkçe müzik istemiyoruz yabancıları açın diyebilirler mi.
  • Her konuda mı sorun çıkartır bi ülke komediyiz valla

• Hala Türkiyeye açılmadı galiba bu servis,denemek istiyorum oysa ki ,illa yurt dışına çıkmayı mı bekleyeceğiz bu nasıl memleket arkadaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Hala Türkiyeye açılmadı galiba bu servis,denemek istiyorum oysa ki ,illa yurt dışına çıkmayı mı bekleyeceğiz bu nasıl memleket arkadaş.

Ben us hesap açıp 10 Dolarlık gift card aldım kullanıyorum Türkiye'de hocam gayet de memnunum

• deagle100 kullanıcısına yanıt
    Ben Türkiyeden alıyorum Gift kart TL biçiminden ,acaba sorun yaşar mıyım,dolar biçiminde mi almalıyım servise kabul edilmek açısından? Henüz cihazı güncellemedim servisten yararlanamayacaksam güncellemesem de bir şey kaybetmem diyerek.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Ben Türkiyeden alıyorum Gift kart TL biçiminden ,acaba sorun yaşar mıyım,dolar biçiminde mi almalıyım servise kabul edilmek açısından? Henüz cihazı güncellemedim servisten yararlanamayacaksam güncellemesem de bir şey kaybetmem diyerek.

Teşekkürler.

Evet hocam sorun yaşarsınız; çünkü apple music'i kullanabilmek için bir adet us hesabına ihtiyacınız var ve de hesabınızda 9.99$ dolar olması gerekiyor. Apple musicin deneme periyodu sonrası fiyatı kadar yani. Yüklü miktar olması gerek. Amerika kredi kartımız olmadığı için de us Store için dolar bazında bir gift card ile çözüyoruz bunu

• deagle100 kullanıcısına yanıt
    Eğer kısa süre içinde ışık görmezsem bu dediğiniz yolu deneyeceğim çünkü spotify mı Apple Music mi karar vermem gerekiyor ,müzik benim için çok önemli kesinlikle en kısa süre içinde denemek istiyorum.Eksik olmayın hocam.Selamlar.

• gift card us dolar cinsinsinden olmalı. bunun için satış yapan yabancı siteler var. oradan satın alınmalı. kodu anında posta ile gönderiyorlar diye biliyorum.

ben de us hesap açtım gift card alıp yüklemeyi düşünüyorum. 3 ay bedava 1 ayda gift cardlı 4 ay dinlerim. bu sırada umarım Türkiye'de aktifleşirde birdaha uğraşmam.
  • gift kart bakiyeniz var ise harcamadan mağaza değiştiremezsiniz + tl gift card kodunu us hesabına tanıtamazsınız kabul etmez.

ayrıca genel bir iyilik yapayım beats1 için 213.5.182.117 :) dns işe yarıyor. Beats1'i niye bu kadar büyüttüler onu da anlamadım .
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah,uğraştıracaklar bizi yok yere yahu,orta yolu bulun açın gitsin işte ne olurdu,varsa Türkiyedeki şarkı,şarkıcılarda sorun yabancı şarkıları aç bu ülkeye olsun bitsin

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.