Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.665
Cevap
85
Favori
132.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tekin G.

gift kart bakiyeniz var ise harcamadan mağaza değiştiremezsiniz + tl gift card kodunu us hesabına tanıtamazsınız kabul etmez.

ayrıca genel bir iyilik yapayım beats1 için 213.5.182.117 :) dns işe yarıyor. Beats1'i niye bu kadar büyüttüler onu da anlamadım .

Hayır hocam ben denedim market Değiştiriyor gift card yüklü olmasına rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    10 dolar gift card aldım diyelim apple music 9.99 dolar kaldı 0.01 dolar.

sign out deyip Türkiye hesabımla sign in yapamaz mıyım?
  • bak onu denemedim hiç işe yarıyordur belki ama bu durumda kalan paraya ne oluyor peki ? Ben mağaza değiştirirken çıkan uyarıdan bahsediyorum seçmek üzere ülkeler bile çıkmıyor ya bakiyen varsa önce harca diyor.
    benim araştırdığım kadarıyla aynı eposta yı kullanarak ülke değiştirmek istenirse ve hesapta gift card dan kalan artık bakiye var ise izin vermiyor.

hesabın birinden tamamen çıkıp başka bir hesapla oturum açılırsa ve diğer hesapta artık bakiye varsa izin veriyor.

Türkiye deki servis açılana kadar bu şekilde bir deneme yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak.
  • Yani aynı kapıya çıktık bakiye varsa mağaza değiştirilemiyor :)
  • Gerçekten de çok yakında yazıyordu bende inanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TR Itunes'a geri dönüş yapamama sorununu bende yaşıyorum 10$ lık gift kart aldım tanımladım, apple music kullanıyordum ancak çok memnun kalmadım şuan için spotfy kullanmaya devam edicem, TR hesaba geçeyim dedim bakiyeyi kullanmadan geçemezsiniz diyor, 10$ gitsin umrumda değil ama TR hesabıma geçmek istiyorum ve bu konuda apple US 'a mail attım bir dönüş olmadı, bugün de TR Apple ı arıycam bakalım yardım edebilecekler mi, sıkıntı büyük ben yandım siz yapmayın apple music için değmez uğraşmaya.
  • brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Siz yabancı maile mi aldınız yoksa aynı mailde ülke mi değiştirdiniz,benim yabancı usa hesabım vardı 10 dolarlık gift card aldım,tanımlattım şimdi 4 ay kullanıcam istediğim zaman türkiye hesabıma geçiyorum ancak aynı mail üzerinde ülke değiştirip amerika yapıp gift card yüklerseniz onu sıfırlamadan geçemezsiniz..
  • Crazyboy91 C kullanıcısına yanıt
    aynı hesapta mağaza değiştirmiş arkadaş benim yukarda bahsettiğim buydu zaten yoksa hesaplar arası geçişte niye bir engel olsun ki.
    Ben size cevap vermedim sizin yorumunuzu görmek zorunda da değilim.
  • Crazyboy91 C kullanıcısına yanıt
    allah allah niye bu kadar alıngan oldu bu forum ahalisi ya sizden alıntı yaptım ama genele de bir hitap var pm atmadım size ya da mesajlaşmıyoruz sizinle ve yazdığımın eleştirel bir yanı da yok yani niye bu kadar gergin insanlar yahu.
    Aynı hesaptan geçiş yaptım dediğiniz gibi sıfırlama yapılmadan geri dönülmüyor. Sıfırlamak için de 0 216 282 15 12 numaralı apple destek hattıyla görüştüm dosyayı oluşturdular, irlanda merkez ile görüşücekler hesaptaki 10$ fazla olduğu için direk yapamıyoruz dediler saat 10dan sonra tekrar arayın dosya numaranızla dediler, gerçekten çok ilgili ve bilgili arkadaşlar, türkiye deki müşteri hizmetleri olarak çalışan en iyi firma diyebilirim. sonucu tekrar paylaşıcam burdan.
  • Uzun bir görüşme ve istanbul da yetkilinin İrlanda Merkez ile görüşmesi sonucu hesabımında kalan 10$'ın direk sıfırlanamayacağı söylendi, 0,26$ a kadar düşürdüm ve sıfırladılar hesabımı ancak bu seferde apple music üyeliği devam ettiği için geçiş yapamıyorum TR Itunes a, 1hafta-10 gün içerisinde sisteme music üyeliğini iptal et seçeneğini de ekleyeceklermiş o zaman tekrar deniycem. Şuan US Store da devam ediyoruz mecburen. Kesinlikle normal kullandığınız hesap ile bölge değiştirme yapmayın hadi yaptınız para yüklemeyin hadi para yüklediniz music aboneliğinizi başlatmayın ancak yine söylemeliyim ki yukarıda verdiğim numaradan kim ile görüştüysem fazlasıyla ilgili ve yardımsever davrandılar. Apple Türkiye Destek Hattına teşekkürlerimi iletiyorum.

• Müzik tutkunu olarak almayı planlıyorum
    8.4 güncellemesi yaptım fakat herhangi bir değişiklik olmadı apple music uygulama mı olucak İtunse üzerinden mi kullanılacak ?
    Yardımcı olabilecek var mı?
  • ikisi de hem pc de itunes üzerinden kullanabiliyorsunuz hem de telefon ve tabletinizdeki mevcut müzik uygulamasına ek özellikler kazandırıyor. Ayrıca icloud müzik arşivi vasıtasıyla bu iki platformu birbirine bağlıyor yani mesela biilgisayarınızda itunes üzerinde bir arşiviniz var bu arşiv bulutta depolanacak (eski itunes match) bütün cihazlarınızdan arşivinizin tamamına dilediğiniz yerde ulaşabileceksiniz. gibi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

ikisi de hem pc de itunes üzerinden kullanabiliyorsunuz hem de telefon ve tabletinizdeki mevcut müzik uygulamasına ek özellikler kazandırıyor. Ayrıca icloud müzik arşivi vasıtasıyla bu iki platformu birbirine bağlıyor yani mesela biilgisayarınızda itunes üzerinde bir arşiviniz var bu arşiv bulutta depolanacak (eski itunes match) bütün cihazlarınızdan arşivinizin tamamına dilediğiniz yerde ulaşabileceksiniz. gibi gibi...

Teşekkür Ederim
  • Bu arada Apple Music yetkilileri bugün bizimkilerle görüşeceklermiş...
    Görüşmenin olumlu geçeceğine ve Apple Music'in çok yakında ülkemizde de aktif olacağına dair görüşler var.
  • Gorusme bu sabah olacakti, bir gelisme var mi su ana kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIDAL'dan gelen mail.zamanlama manidar.mail'e korkmayın sizdeyim diye cevap vericektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 7 Temmuz 2015; 14:46:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.