Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.665
Cevap
85
Favori
132.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Livemau5

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Teşekkür ederim, Videolarınızı zevkle takip ediyorum

Ben teşekkür ederim

Berkan abi benim anlamadığım şu itunes ile apple music arasındaki fark ne olacak ? Aylık 10 tl idi sanırım apple music,10 tl verdiğimizde istediğimiz şarkıları indirebiliyor muyuz nasıl işliyor sistem

iTunes bir müzik markettir. Oradan istediğiniz albüm veya şarkıyı satın alabilirsiniz. Ancak tabiki her biri ayrı ücretlendirilir. Apple Music ise aylık bir sabit ücret karşılığında size tüm arşivini açar. Şarkıları direk olarak cihazınıza indirebilirsiniz. Ancak bu şarkılar müsic uygulaması dışında dinlenemez çünkü özel bir şifreleme ile korunur. Zaten formatıda mp3 yada flac değildir. Başka bir iOS harici cihazda yine music uygulaması dışında kullanamassınız.

Peki ne zaman aktif olacak ve itunes kart ile kullanabilir miyim kredi kartım yok çünkü

Telıf hakları ıle ılgılı gorusmelerın surdugu soylenıyor. Cıkıs tarıhı bellı degıl. Apple'ın sıtesınde cok yakında ıbaresı var.

Itunes gıft kart ıle kullanabılırsınız.

• quote:

Kredi Kartsız AppleID Oluşturma, Google Maps gibi uygulamaları yükleme ve Apple Music Üyeliği

Merhabalar apple musicde muzik kalitesini dusurup dinleme ozelligi varmi goremedim de ben spotify deki gibi ?
  • böyle şeyler çıkartıcaklarına pil ömrünü uzatan bi güncelleme yapsınlar
  • http://www.apple.com/tr/music/ sayfasından "Çok Yakında" ifadesi kaldırılmış. Belki de anlaşmalar belirsizliğini koruduğu için ümit vermek istemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayalttantire

http://www.apple.com/tr/music/ sayfasından "Çok Yakında" ifadesi kaldırılmış. Belki de anlaşmalar belirsizliğini koruduğu için ümit vermek istemiyorlar.

Belki de anlaşmalar sonuçlanmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayalttantire

http://www.apple.com/tr/music/ sayfasından "Çok Yakında" ifadesi kaldırılmış. Belki de anlaşmalar belirsizliğini koruduğu için ümit vermek istemiyorlar.

Neden böyle basit şeylerin bizim ülkede çözülmesi bu kadar uzun sürüyor? Bizdeki zihniyet değişmediği sürece bizden bir cacık olmaz.
  • selam arkadaşlar bugün telefon ile apple desteği aradım telefonla ilgili bir problem vardı arada bu apple müzik servisini sordum kendilerine verilen bilgiye göre bu servis Türkiye de askıya alınmış yani servis kullanılmayacak dedi bana bilgi veren görevli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

selam arkadaşlar bugün telefon ile apple desteği aradım telefonla ilgili bir problem vardı arada bu apple müzik servisini sordum kendilerine verilen bilgiye göre bu servis Türkiye de askıya alınmış yani servis kullanılmayacak dedi bana bilgi veren görevli

www.apple.com
    301 Moved Permanently
    http://www.apple.com/tr/music
    sitesindeki çok yakında ifadeside kaldırılmış , büyük ihtimal dediği doğru boşuna bekliyoruz gelicek yazık , yabancı müzik arşivini açsınlar sadece bize bunuda mı yapamıyorlar istemiyorum şahsen zaten salak saçma türkçe şarkıları sanatçı diye yutturulan boş insanların sözde eserlerini

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

selam arkadaşlar bugün telefon ile apple desteği aradım telefonla ilgili bir problem vardı arada bu apple müzik servisini sordum kendilerine verilen bilgiye göre bu servis Türkiye de askıya alınmış yani servis kullanılmayacak dedi bana bilgi veren görevli

Hayallerim yıkıldı resmen. Günlerdir bekliyoruz şu işi neyde ısrar ediyorlar acaba? Tüm dünyada bulunduğumuz ülke grubuna bakınca utanıyorum resmen. Ama hala içimde bir umut "açacakları için mi çok yakında yazısını kaldırdılar."
  • bizim ahlaksız sanatçıların parçalarını filtreleyip sadece gavurlarınkini açsalar,

veya müzik sekmesini komple silseler, keşke.

• 8.4.1 yayınlandı hala bir gelişme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 14 Ağustos 2015; 14:39:42 >
  • mesam ve msg 'ye mail filan attım 1 hafta oldu kimse iplemedi. Bilgisi olan var mı yakın zaman da duyan okuyan? internette de bir gelişme yok.
  • Komple bir internet organizasyonu yapalım mı? Sözlükçülere falan da haber veririz. Şu ayak sürüyen derneklere yapalım önce. Komple mail Etkinliği yaparız, biraz sitem biraz da uyarı içeren. Örneğin şu derneklerden ses çıkmazsa Apple'a "Türkçe şarkılar olmadan servisi açın" Tarzı mail Etkinliği de yaparız arkasında.

Hatta uluslararası bağış organizasyonu yaparız. Paraya doymayan derneklerimize insanların müzik dinleme özgürlüğüne mani Olmasın diye para topluyoruz Hesabı.

Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Komple bir internet organizasyonu yapalım mı? Sözlükçülere falan da haber veririz. Şu ayak sürüyen derneklere yapalım önce. Komple mail Etkinliği yaparız, biraz sitem biraz da uyarı içeren. Örneğin şu derneklerden ses çıkmazsa Apple'a "Türkçe şarkılar olmadan servisi açın" Tarzı mail Etkinliği de yaparız arkasında.

Hatta uluslararası bağış organizasyonu yaparız. Paraya doymayan derneklerimize insanların müzik dinleme özgürlüğüne mani Olmasın diye para topluyoruz Hesabı.

Ne dersiniz?

Buna guzelce bi konu ac destek alirsin, burda kimse gormez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ulkeden bi cacik olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotify gibi basit bir uygulama şarkıları yayınlıyor apple yapamıyorsa bence kabahat apple ın dır

• Eyyy APPLE bizim açgözlü, doymak bilmez süperstarlar olmadan müzik servisini aç, hatta süperstarları itunes'den bile kaldırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Komple bir internet organizasyonu yapalım mı? Sözlükçülere falan da haber veririz. Şu ayak sürüyen derneklere yapalım önce. Komple mail Etkinliği yaparız, biraz sitem biraz da uyarı içeren. Örneğin şu derneklerden ses çıkmazsa Apple'a "Türkçe şarkılar olmadan servisi açın" Tarzı mail Etkinliği de yaparız arkasında.

Ne dersiniz?

fikir çok güzel ana bir başlık açarsan gerçekten yürür gider :)

dediğin gibi apple en azından türkçe şarkıların lisansıyla anlaşma yapana kadar en azından sistemi bize açsaydı türkçe dinlemeseydik olurdu, nasılsa çoğumuz dinlemiyoruz bile.

mail etkinliği fikri çok iyi senden bir gelişme ana konu benzeri bekliyorum :)

• roverman kullanıcısına yanıt
    Sadece ana konu ve Türkiye odaklı değil, geniş Kapsamlı ve dünya odaklı bir Şeyler düşünüyorum. Az çok plan program hazırladım. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa özellikle 2 konuda ihtiyacım olacak.

1 - grafik tasarım,
    2 - Türkçe - İngilizce, ingilizce - Türkçe Çeviri

Şimdilik özel mesaj yoluyla iletişim kurabilirsiniz. Yakında daha farklı bir yol çizeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.