Şimdi Ara

Apple Music’ten Spotify’a gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz günlerde  anlaşmalı olduğu podcast yayıncısı Joe Rogan uğruna ünlü sanatçı Neil Young’u kaybetmeyi göze alan Spotify’a en büyük rakibi Apple Music’ten gönderme geldi. Platform Neil Young’ı adeta bağrına bastı. 

Apple Music’te Neil Young günü

Müzik endüstrisine bomba gibi düşen Neil Young ve Spotify arasındaki anlaşmazlık tartışmalara yol açarken Apple fırsatı kaçırmadı. Apple Music, belirli bir süre devam edecek Neil Young etkinlikleri başlattı.  

Ayrıca Bkz.Apple rekorlara doymuyor

Neil Young için Neil Young’ı Seviyoruz sloganıyla özel bir sayfa hazırlayan platform, şarkıların yanında özel röportajlara da yer veriyor. Yine özel çalma listeleri, kullanıcılara Neil Young ile ilgili bildirimler, Twitter paylaşımları şeklinde etkileşimler yapılıyor. 

Spotify halen sektörün açık ara lider platformu ve Neil Young’ın eksikliği büyük bir etki yapmayacak. Bununla birlikte giderek daha rekabetçi hale gelen pazarda ilerleyen dönemlerde bu tarz davranışlar sorun çıkarabilir. 

Kaynak:https://www.theverge.com/2022/1/28/22906063/spotify-neil-young-apple-music-joe-rogan-feud

• Ne saçma yorumlar dolu konu. Yok bit keriz silkelemeymiş yok Spotify daha kaliteliymiş. Dünya düzdür diyen dayılardan farkı yok çoğunun. Spotify şu an bütün müzik servisleri arasında en düşük ses kalitesine sahip servistir, bunun lamı cimi yok. 3 kuruşluk gaming kulaklıklarla denerseniz tabi ki ses farkını anlayamassınız.

• Her ikisinide kullanmış üst seviye müzik sisteminde aynı şarkıları dinlediğimiz bariz şekilde apple music daha vasat olduğunu duymuş biri olarak yazıyorum. Herkezin kulağı bir olmaz kimi hassastır kiminin umrunda değildir.

Spotify gerçekten parçalar kaliteli ses alıyorsunuz ham format gibi olmasada çok yakın. Tabi ailemdekilerin arkadaşlarımın hiçbirinin umrunda dedil açıkcası ben hassas ve takıntılı biri olarak kafaya takıyorum bu işi.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Spotify müzik platformlarının açık ara en kötü ses kalitesine sahip platform iken apple music ile kıyaslamak ve kendini ses konusunda takıntılı ilan etmek... 192 kbps müzik veren spotify'ın ALAC albümler barındıran platformdan iyi olduğunu savunuyor. Kelimeler kifayetsiz :)

• Apple önce ses kalitesini düzeltsin 1 ay dayanabildim. Vasat airpods ile dinleyenleri kandırır anca oyuncak ses teknolojileriyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple ses kalitesi dinlenen ekipmanlarla yani bir harika dolby Atmos 7+1+4
    dinleti yapılan müzik oda içerisinde adeta bir canlı müzik deneyimi yaşatıyor.

• Apple music'in mac ve iphonedaki ara yüzüne eklemeler ve iylestirilmeler yapilmasi lazim hic kullanici dostu degil mesela bir cihazdan diger cihazdaki calan musigi kontrol edemiyorsunuz.Random playlistleri bulmasi cok zor.Kullanicilarin olusturdugu playlistlere ulasmasi daha kolay olmali bence.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Dolby Atmos destekli???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • joven kullanıcısına yanıt
    hangi ekipmanları önerirsiniz. ucuz alternatifleri var mı?

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Apple Music 24 bit/192 kHz’e kadar yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunuyor. Kulaklarınızın hassas olduğundan emin misiniz? Spotify’da daha CD kalitesi bile yok. Hatta 320 kbps bile değil yani. Ben Spotify’dan Deezer’a geçmiştim. Ses kalitesi Spotify’dan çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 29 Ocak 2022; 9:58:40 >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt

beleş kullanırsan doğrudur Spotify Premium kullan ondan sonra ölçersin.

• Apple'ın Spotify'ın yanına dahi yaklaşabilmesi için kırk fırın pizza yemesi lazım.

• Roark kullanıcısına yanıt

Tabi tabi Ses kalitesi - Spotify incele üye ol deneme yapıp dinlersin.

• Beleş değil ücretli üyelik. Spotify daha Hi-Fi kaliteyi sunmaktan aciz. 256 kbit/s AAC nere 1141 kbit/s FLAC nere. Arada uçurum var bro.

Deezer

Apple Music’i Spotify ile karşılaştırmak Apple Music’e hakarettir. Hiç değinmemek gerek ama buyrun.

AirPods vasat zaten onu biliyoruz. Ama akış hizmeti konusunda Apple’a laf eden çarpılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 29 Ocak 2022; 12:36:1 >

• Şu bit muhabbeti keriz silkeleme dışında bir halta yaramıyor. Bunu uzun bir müddet Tidal-hifi kullanmış biri olarak söylüyorum.

• Xit kullanıcısına yanıt

Dolby Atmos için ucuz diyebileceğimiz bir çözüm yok ucuz diyebileceğimiz soundbar hoparlör Dolby Atmos diye lanse ediliyor ama bence Atmos seslerin bu soundbarlarla elde edilmesi pek olası değil.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt

• iki uygulamayı da kullandım taa ki youtube music çıkana kadar.

• Ne saçma yorumlar dolu konu. Yok bit keriz silkelemeymiş yok Spotify daha kaliteliymiş. Dünya düzdür diyen dayılardan farkı yok çoğunun. Spotify şu an bütün müzik servisleri arasında en düşük ses kalitesine sahip servistir, bunun lamı cimi yok. 3 kuruşluk gaming kulaklıklarla denerseniz tabi ki ses farkını anlayamassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 29 Ocak 2022; 19:38:30 >
  • Kim ne derse desin Apple Music. Hem ucuz, hem de kaliteli. Daha ne isteyeyim. Airpods ile de mis gibi çalışıyor.

• Hangisi hoşunuza gidiyorsa kullanın ömür boyu bir platformu kullanamayacaksınız. Ben tidal ve deezeri hepsinden kaliteli buluyorum ama kullanıyor muyuz hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.