1 kişilik yerimiz kaldı. Yıllık ücret 60 TL. edit : ekip tamamlandı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 8 Mart 2023; 11:42:57 > |
Apple Müzik Aile Üyeliği Kardeşliği (15. sayfa)
-
-
Bir kişilik yer arıyorum. -
Şu an aile grubu aktif ve 3 kişilik yer var ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.. Deneyip görmek ve sonra kafanıza yatarsa devam etmek isterseniz 1 aylık olarak katılabilirsiniz. Şu an 1 aylık ücretsiz dolmak üzere, sonrasında 1 aylık ödeme yapıp devam edeceğim. Şu ana kadar memnunum. -
Yıllık aile üyeliği arıyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.
-
Yıllık üyelik sadece ev içerisi mi
-
Farklı şehirlerde bolması sorun çıkartır mı
-
İki kisilik yerim var apple music ve 2tb icloud kullanacak ariyorum. 2tb bulutu 3 kisi kullanacaz yaklasik kisi basi 650 gb yer dusuyor. -
henüz karar vermedim
-
Bir kişilik yer arıyorum.
-
Apple müzik için yer arıyorum -
Yer varmı -
Evet var.
Ek: Son 1 kişilik yer kaldı. Şu an hesap aktif olarak kullanımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 25 Mart 2023; 20:3:2 > -
Referanslı, eski üyeliği olan bir arkadaşın aile üyeliğine 6 ay ya da 1 yıllık katılabilirim. Boş yeri olan, şartlarıyla birlikte yazabilir.
Edit : ilyada nickli arkadaşın grubuna dahil oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 2 Nisan 2023; 20:41:38 > -
Grup doldu.
Not: Öncesinde aile üyesi olup da, üyelikten çıkış yapmadan 2. bir gruba girmeye çalışıldığında sorun oluyor. Bizimkinde tüm üyeler uçtu ve tekrar davetiye göndermek durumunda kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 11 Nisan 2023; 18:43:22 > -
Boş yer varsa duruma göre en az 1 kişilik yıllık üyelik arıyorum, eski üyeler olursa uzun süreli bir birliktelik istiyorum. -
Almak isteyen varsa dm atabilir. -
1 kişilik yer arıyorum boş yer varsa hemen katılabilirim
-
1 Yıllık Apple Music arıyorum . İlgilenen arkadaşlar DM lütfen
-
Selamlar, ben de 1 Yıllık Apple Music arayışındayım. Kendimiz grubu kursak acaba sizin yönetebilme imkanınız var mıdır süreci? eminim ki çok kısa sürede tamamlarız, sadece yorumlarda 3 kişi bekliyor. Ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlynighterdev -- 12 Nisan 2023; 10:28:19 > -
Olur hocam bi bakayım özelden yazarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X