|
Apple Müzik Aile Üyeliği Kardeşliği (8. sayfa)
-
-
Katılmak isteyen Pm atsın 2TB ve apple music -
Hocam fiyat nedir ve ne zamana kadar devam ettireceksiniz -
20 tl 200gb + apple music. Sure sınırı yok -
iCloud 2TB (kişi başı 200gb) + apple music aylık 20 TL -
Sadece müzik için aile üyeliği arıyorum. -
Aile üyeliğinde yer varsa üye olabilirim. -
Bende apple music için aile üyeliği arıyorum. -
SENELİK APPLE music aile üyeliği kuracağım katılmak isteyen arkadaşlar varsa DM den iletişime geçebilirler -
Apple muzik aile üyeliğine katılmak isteyen arkadaslar iletişime gecebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple muzik aile uyeligi arayanlar iletisime gecebilir.
Selamlar,
Aileye katılmak istiyorum. 2005 ten beri buradayım.
Benim de bu arkadaşımızın sorduğu soru ile alakalı bir sorum var...
Merhaba arkadaşlar Apple cüzdanda 450 liram var Apple Arcade aile üyeliği 1 yıllık açabilirim ancak şu ekran görüntüsünde ciddi anlamda kafamı kurcalayan bir şey var. Aile uyelerının abonelık ve satın alımları benım cüzdan bakiyemden veya eklediğim kredi kartı veya mobil ödeme yönteminden çekilecek diye algılıyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
450 liram var 350 lira 1 yıllık arcade abonelık aldık diyelim, 6 kişiyi de ekledik ortak olarak... 100 lira bakiye cüzdanda kaldı, ayrıca mobil ödeme ve kredi kartı da aile hesabını açan kişi yani benim hesabımda ekli duruyor. Bu durumda eklediğim aile üyelerinden birinin Apple Music aboneliği yenilendi diyelim bunun ücretini aile reisi mi öder? Ya da aile üyelerinden birisi ücretli oyun satın aldıysa bunun ücretini aile reisine mi yansıtıyor?
[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/585782/9fc8eca6-61a7-4244-a413-c09d157c5916.jpeg[/simage]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar bir yılda öğrendiklerim şöyle.
Aile üyeliğinde 4 farklı profil var.
Düzenleyici
Ebeveyn/Veli
Yetişkin
Çocuk
Düzenleyici. Bu kişi sınırsız yetkili, kart tanımlar, aileye üye kabul eder. Onların statülerini değiştirebilir.
Ebeveny/Veli ana karttan harcama yapabilir. Aynı anda çocukların satın almalarına onay verebilir. Çocuk profilli üye ekleyebilir.
Yetişkin, karttan onaysız alışveriş yapabilir.
Çocuklar sadece paylaşıma izin verilenleri kullanabilir. Satın almaları onaya gider. Düzenleyici ve veli profiline sahip kişiler onay vermeyince satın alamaz.
Düzenleyici harici kimse kart ekleyemez bu sebeple onlar satın almaları nasıl yapacak?
Yapmanız gereken siz düzenleyeci olacağınız için tüm üyeleri çocuk olarak ekleyin. Satın alımları engelleyin.
Onlar alışveriş yapacağı zaman aile üyeliğinden çıkıp kendi kartlarını sisteme tanımlarlar, alışverişini yaparlar.
Alışverişi yapınca size haber verirler ve davet atarsınız. Siz davet atınca onların ödeme bilgileri işlemez oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 13 Mayıs 2021; 12:32:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Apple arcade aboneliği için ortak olmak isteyen varsa bana ulaşsın lütfen. Şu haliyle pahalı. Üye sayısı 6 olunca (benle beraber 6 kişi) başlatacağım aboneliği isteyen bana ulaşsın.
Bir yıllık toplanacak para 58.3 lira olarak. WhatsApp grubu kuracağız oradan iletişim halinde olacağız.
herkes kendi satın alımlarını kendi ödeme bilgilerini kullanarak yapabilecek. Size bu yolla herhangi bir engel teşkil etmeyecek.istediginiz gibi şu andaki kullandığınız hesabı kullanarak aile üyeliğine dahil olabiliyorsunuz.
Sorusu ve katılım istegi olan kişiler PM ile WhatsApp numarası bıraksın gruba ekleyeyim
İcloud için aile arıyorum, satan varsa bana pm atabilir mi?
-
Apple Music aile üyeliğinde yer olan varsa katılabilirim
Aile üyeliği yeri olan varsa katılabilirim.
-
Bende açmak istiyorum veya katılmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar uzun zamandır aktif olan aile grubumuza 2 kişi arıyoruz. Ücret 3.5₺ Pm lütfen.
Tamamlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 19 Ağustos 2021; 22:11:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X