Bulamadım. Üye sayısını tamamlayıp açalım derim ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bulamadım. Üye sayısını tamamlayıp açalım derim ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tamam. Umarım kısa sürede buluruz diğer üyeleri de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple Music aile üyeliğine katılmak isteyen PM atsın. Yıllık ücret 60 TL. 5 kişilik yerim var. 1 yılllık süre içerisinde herhangi bir kesinti/sorun yaşamazsınız. Zam gelmesi durumunda fark talep edilmez. Edit:4 kaldı Edit:3 kaldı Edit:2 kaldı Edit: Son 1 kişi Edit: Grubumuz tamamlandı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 31 Ocak 2022; 1:59:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi table8 -- 29 Ocak 2022; 18:59:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zammın eli kulağında. O yüzden... (kendi adıma konuşuyorum) 3 yıldır fiyat aynı %40 civarı zam bekleniyor. Kar amaçlı değil yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 29 Ocak 2022; 20:26:39 > |
Anladım hocam sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir yıl peşin ödeme varmı? |
Başkan neden 60 tl 21 tl toplam yıllık 252 tl böl 6 45 tl fazla fazla eder. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 30 Ocak 2022; 17:54:44 > |
apple kullanmıyorum ama varsa apple music boşyeri olan bekliyorum. |
Apple Music için yer vardır ilgilenen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |