Şimdi Ara

Apple öğrenci indirimi hak. Yardımlarınızı rica ederim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bu apple %4 öğrenci indirimi var ipad ve maclerde bildiğiniz üzere.Şimdi ben hem öğrenci indirimi hemde peşin ödeme indiriminden ayni anda yararlanabiliyor muyum?
    Yani demek istediğim şu 1729 liralık ipad air 2 64gb wifi versiyonun peşin fiyatı 1629 tl ve bu 1629 üzerinden %4 öğrenci indirimi alarak ipadi 1564 tl ye alabilcekmiyim.Ve öğrenci indirimi için üniversitenin öğrenci kartı yeterlimidir yoksa öğrenci belgesimi almam gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler
    Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim fiyatlar fix yani öğrenci indirimi olsa çoktan alırdım bilmiyorum acaba yanlış olmasın.
  • Buldum hocam linki 1593 tlye alabiliyorumhttp://store.apple.com/tr/browse/campaigns/education_pricing

• quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Buldum hocam linki 1593 tlye alabiliyorumhttp://store.apple.com/tr/browse/campaigns/education_pricing

Mac almıştım zamanında. Evet yararlanabiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prank31 P kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü air 2 64 gb wifi+cellular cihazını öğrenci indirimiyle 2015 ₺ ye aldım.Çalışan nakit ödersem %4 daha indirim olacağını söyledi.Umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

Pazartesi günü air 2 64 gb wifi+cellular cihazını öğrenci indirimiyle 2015 ₺ ye aldım.Çalışan nakit ödersem %4 daha indirim olacağını söyledi.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Saolun hocam mevzuyu kaptim yalnız bunu öğrenci indirimiyle alabilmek için okulun öğrenci kartını kimle mi gösteriyorsunuz yoksa okuldan öğrenci belgesimi aliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Saolun hocam mevzuyu kaptim yalnız bunu öğrenci indirimiyle alabilmek için okulun öğrenci kartını kimle mi gösteriyorsunuz yoksa okuldan öğrenci belgesimi aliyorsunuz

Önlü arkali ve guncel bandrollu ogrenci kimligi fotokopisini vermeniz ve aslini gostermeniz yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prank31 P kullanıcısına yanıt
    Satış işlemini yaptıkları özel bir cihaz var ya oraya tc kimlik numaramı girdi ve fiyat otomatik olarak düştü.Yanımda öğrenci kimlik kartı da vardı öğrenci belgeside ama gerek yok dedi.

Edit: Siz yine de götürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathWizard -- 1 Mayıs 2015; 16:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci indiriminden lise öğrencileri faydalanabiliyor mu ?
  • Öğrenci indirimi iPhone'larda yarıyor mu?Yeğenimin sırtından iPhone 6 Plus 64 alacağıma az daha ekler 128gb alırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Öğrenci indirimi iPhone'larda yarıyor mu?Yeğenimin sırtından iPhone 6 Plus 64 alacağıma az daha ekler 128gb alırım ?

Sadece Mac ve iPad alımlarında geçerlidir.

Eğitim mağazası için;

http://store.apple.com/tr-edu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 1 Mayıs 2015; 22:52:31 >
  • quote:

Satış işlemini yaptıkları özel bir cihaz var ya oraya tc kimlik numaramı girdi ve fiyat otomatik olarak düştü.Yanımda öğrenci kimlik kartı da vardı öğrenci belgeside ama gerek yok dedi.

Edit: Siz yine de götürün.

Peki hocam bu applein öğrenci mağazasından mı siparişi verip storea gidip belgeyi gösterip teslim aliyorum yoksa internetten hiç bir işlem yapmadan direkt mağazaya gidip mi aliyoruz.Yada direkt internetten alsam öğrenci belgemi nasıl isticekler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.