Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aldım,muhtemelen stoklarda kalmayacak:( Kalacak deyin lütfen!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim siparisimde "Gönderim Hazirligi" duruma gecmis.
     Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan bendede gönderim hazırlığına düştü
  • 3kasım da verdim siparişi bekliyorum bende bi değişiklik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonesy

11-13 Kasım yazıyor ama iptal kısmı gitmiş, gönderim hazırlığı demeye başlamış :D :D

hadi ya bende de ayni tarihleri gosteriyor ama hala urunler isleniyor olarak gozukuyor durum. sabirsizlikla bekliyorum :D
  • Bu arada gold iphone için bej renk kılıfım geldi. Gold ile çok uyumlu bi renk bence, görüntü olarak gayet şık duruyor. Fakat kullanabilirlik olarak pek tavsiye edemicem. Kilit tuşu ve ses tuşları kapalı durumda, o basma hissiyatını ne kadar verecek emin değilim. Eğer beğenmezsem 18 Kasım'a kadar değişim ve para iadesi hakkım var.
  • Bendede gönderim hazırlıgına düşmüş. 1 kasm 01:00 da vermiştim siparişi
  • benımde suan gonderım hazırlıgında. demekkı belırttıklerı gunden once elımıze ulasabılır
  • Bende de durum gönderim hazırlığında
  • 5c orjinal kilifini elden almak isteyenler capacity turkcelle bakabilirler. 4-5 renk gordum.

• Bende de gönderim hazırlığı yazıyor. Iptal seçeneği kaldırılmış.

• atikus A kullanıcısına yanıt
    ne zaman vermiştiniz siparişi. Ben 1Kasım cuma gecesi vermiştim hala işleniyor diyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

3-5 iş günü hikaye. Belki EFT için geçerlidir diycem onu da denedim anında gidiyor. Tamamen Apple'ın kendi onaylama sürecinin gecikmesi bu. Bankaya suçu atmasınlar hiç :D

Ben 11 yıl ADK Yöneticiliği yaptım bankada. Olağan dışı durumlar haricinde EFT gönderdiğiniz bankadan çıkış onayı ve alıcı bankanın kabul onayı sürede hesaba geçer. TR şarlarında 30-60 Dk.'dir bunun süresi. Daha kısa sürelerde mümkündür.

En son çalıştığım bankada 3 Dk EFT yolluyorduk.

Evet kesinlikle bankalar hızlı. Sorun Apple'daymış. Ben de iptal edip karttan sipariş geçtim zaten. Az önce de arayıp teyit ettiler. En geç 14 kasımda elinizde olur dediler. Şimdi işleme alıyorum siparişinizi dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Bu sitelere güvenip nasıl alıyorsunuz ya .bizim arkadaş kaç haftadır bekliyor halen daha onaylanmamış. Yüz defa dedim gel mağazalardan alalım dedik anlamadı fiyatlara aldandı.
    Bura Türkiye butür sitelere kesinlikle güvenmem ,bir sorun çıksa karşında muhattap yok ,
    Bence çok riskli bu site.

Kredi kartıyla sıkıntı olmuyor ki. Bak 2 saat önce sipariş verdim az önce arayıp işleme aldıklarını belirttiler. Apple'a güvenmeyeceksem kime güveneyim? Havale paramı iade edeceğine güvenmesem karttan bir kez daha çektirir miydim?
  • AltairinZırhı kullanıcısına yanıt
    Tam olarak 1 Kasım saat 11:37.
    Öğlene tam 23 dakika kala!..

• Cuma günü saat 13:00 gibi sipariş verip de gönderim hazırlığına geçen var mı?
  • Gönderim hazırlığı yazanlar için tahminim Çarşamba günü kargoya verilir Perşembe elimizde olur!..

• Lene kullanıcısına yanıt
    Dalga mi geciyosun apple dan bahsediyoruz burda

• quote:

Orijinalden alıntı: atikus

Tam olarak 1 Kasım saat 11:37.
    Öğlene tam 23 dakika kala!..

ben 11:47'de aldım hala işleniyor...10 dakikayla mı kaçırdık nedir :)
  • fuzzybjk F kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısında ne biliyim alışmışım işte mağazadan almaya.
    Daha üç ay önce ıpad 4 aldım pupa bilişimden 2 gün sonra sorun çıktı.
    Hemen mağazaya götürdüm servis raporu çıkarttılar istanbula gitti
    Aynı haftanın içinde mağazaya sıfırını göndermişler ve beni aradılar gittin aldım.
    İşte aynı durum mesela ıphone de olsa nasıl olacak diye endişeleniyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.