Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enc4

Cuma günü eft ile ödemesini yaptığım iPhone 5s Case için durum "Gönderim Hazırlığı" olarak değiştirilmiş. Havale ile yapılan işlemlerde de sorun yok yani:)

Ben cumartesi gecesi havale yaptım. EFT de değil yapı kredi'den direkt havale. Hala ödeme bekliyor. Çıldıracağım.
  • quote:

Cuma günü eft ile ödemesini yaptığım iPhone 5s Case için durum "Gönderim Hazırlığı" olarak değiştirilmiş. Havale ile yapılan işlemlerde de sorun yok yani:)

case için sorun yok zaten onu gönderiyorlar. sorun telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

quote:

Ben cumartesi gecesi havale yaptım. EFT de değil yapı kredi'den direkt havale. Hala ödeme bekliyor. Çıldıracağım.

Haftasonu bankalar işlem yapmadığından muhtemelen sizin havalenizde bugün işleme koyulur. Akşam saatlerinde siparişinizin durumu güncellenir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s case - Bej'in gelme süresi nasıl 1-2 hafta olabilir 1-3 iş günü içinde gelmesi lazım sonuçta telefon değil ki kap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enc4 kullanıcısına yanıt
    Hayır havale 24 saat yapılabiliyor. Yapı Kredi'ye de sordum anında geçmiştir hesaba dedi. Ama haftasonu Apple'da çalışan yok demek ki. Bu yoğunlukta bence mesai yapmaları gerekirdi. Onlara para gitti ama onaylamalarını bekliyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

5s case - Bej'in gelme süresi nasıl 1-2 hafta olabilir 1-3 iş günü içinde gelmesi lazım sonuçta telefon değil ki kap.

Hocam sen söyleyince baktım benimkide bej ve benimkide 1-2 hafta 12-14 Kasım yazıyor. Telefonla birlikte gelecek demek bu:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale yapılabiliyor ama Apple kendi sitesinde de belirtmiş 3-5 iş günü sürebilir diye. Doğal olarak haftasonları havale ile yapılan işlemler pazartesiye sarkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enc4 -- 4 Kasım 2013; 14:52:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • benden tek alışveriş için aynı tutarı iki defa çekiyorlar hemde 10 taksit istediğim halde 12 taksit yapıyorlar. nasıl bir muhasebe departmanları var anlamadım
  • enc4 kullanıcısına yanıt
    3-5 iş günü hikaye. Belki EFT için geçerlidir diycem onu da denedim anında gidiyor. Tamamen Apple'ın kendi onaylama sürecinin gecikmesi bu. Bankaya suçu atmasınlar hiç :D
  • Evet güzel telefonlar yapıyorlar hatta bu konuda bir numaralar ama sitelerine bu teknolojiyi yansıtamamışlar.

Ben 5s'i sitenin açıldığı tarih olan 1 Kasım sabahı alıyorum ve alırken 5-7 iş günü aralığında teslim edilecek yazıyor.

Akşamına havale onaylanıyor gönderi tarihi 3-5 haftaya çıkıyor.

Bu havale ile ödeyenlere haksızlık değilmidir?

Madem bu havale işini yapamayacaksın koyma sitene bankaya 90 TL komisyonumuzu verelim mağdur olmayalım...

İşin yoksa şimdi 1 ay fazladan bekle... İphone 6 çıkıncca 5s kullanırız artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzturkgem

Bende xperia Z1 vardı ama bozuk çıktı cihaz maalesef, FM radyosu bozuk.

Bende Apple a geri dönmeye karar verdim. Dün sabah siyah 16 GB iphone 5s 3-5 gün arası yazıyordu akşam alırım dedim şimdi 5-6 hafta yazıyor :( . Merak ettiğim bir konu var Genpa veya Turkcell den cihazı alsam garantisi Apple Türkiye mi olucak yoksa yine genpa, brightstar v.s. gibi başarısız firmalar mı olacak? Bu konunun tam cevabını bir türlü bulamıyorum.

hocam bu konu hakkında az önce Apple Müsteri Temsilcisi ile görüştüm. Aynen şunu sordum Operatörlerden aldığımız cihazı direk olarak Apple servisine gönderebilirmiyiz diye. Gönderebilirsiniz herhangi bir sıkıntı olmaz dedi. Aynen Apple Garanti şartları gecerli 2 sene.
  • USA apple.com için ben 15 Ekimde sipariş geçtim , o gün için teslimet 5-11 Kasımdı fakat ürünü 28 Ekimde teslim ettiler. oNlar oluşabilecek aksaklıklaa göre en son şu tarih die düşündüklerin öle tarih yazıyorlar. Tr için de aynısıdır, yani size verdikleri tarihten önce elinizde olabilir.
  • 4ConseQui 4 kullanıcısına yanıt
    Aslansın kardeşim artık alabilirim cihazı ohh tabi bulursam alabilrim o da ayrı bir konu. Yok satıyor.
  • ozzturkgem O kullanıcısına yanıt
    yalnız kontratsız alacaksan eğer çok fahiş fiyat söyleyebilir operatörler hazırlıklı ol.
  • telefonu gönderilen var mı?
    bende
    quote:

Gönderim Hazırlığı

diyor şuan

ekleme:
    quote:

Gönderildi:
    Siparişiniz gönderildi! 24 saat içinde Siparişler sayfasında bir “Teslimatı Takip Et” düğmesi göreceksiniz.

böyle yazmış apple .24 saat içinde zaten kargo firmaları kargo teslim ediyor zaten.
    hemde kargolar cumarteside çalışıyor.

büyük ihtimal teslimat sürelerini fazla fazla yazdılar her ihtimale karşı.
    2mesaj aşağıdaki arkadaşta tesilimat süresi bende yazandan 1 gün erken yazıyor ama gönderim hazırlığı aşamasına aynı anda geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 4 Kasım 2013; 18:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

3-5 iş günü hikaye. Belki EFT için geçerlidir diycem onu da denedim anında gidiyor. Tamamen Apple'ın kendi onaylama sürecinin gecikmesi bu. Bankaya suçu atmasınlar hiç :D

Ben 11 yıl ADK Yöneticiliği yaptım bankada. Olağan dışı durumlar haricinde EFT gönderdiğiniz bankadan çıkış onayı ve alıcı bankanın kabul onayı sürede hesaba geçer. TR şarlarında 30-60 Dk.'dir bunun süresi. Daha kısa sürelerde mümkündür.

En son çalıştığım bankada 3 Dk EFT yolluyorduk.
  • Arkadaslar gonderim hazirligi diyor bende su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11-13 Kasım yazıyor ama iptal kısmı gitmiş, gönderim hazırlığı demeye başlamış :D :D
  • Neden kısmında nakliye için hazır olduğunu anlıyoruz. Cumaya gelir diyodum daha önce gelcek galiba :)
  • Bende de gönderim hazırlığı diyor, fakat yukarıda ki arkadaşın kargosunu göndermişler bile. Sayfayı yenileyin devamlı, bizim siparişlerde de her an gönderildi bilgisi çıkabilir. Hadi inşallah bakalım heyecan yaptım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.