Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havale açıklama kısmına sadece WorldPay referans numarasını yazdım. Son işlem adımında WorldPay referansını yazmayı unutmayın diyordu, ben de fazlalık olmasın diye sipariş no koymadım. Sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Arkadaşlar bonus veya axess kredi kartı ile sipariş verenler kaç para bonus kazandınız?

Bi fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

Havale açıklama kısmına sadece WorldPay referans numarasını yazdım. Son işlem adımında WorldPay referansını yazmayı unutmayın diyordu, ben de fazlalık olmasın diye sipariş no koymadım. Sıkıntı çıkar mı?

çıkmadı bende sorun.

apple store daki 99tl llik kılıfın replikası var mı ? dealextreme ve türevi sitelerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Kasım 2013; 17:10:16 >
  • Hadi bakalım ben de siparişi verdim şimdi. 32GB Gold. 5-7 işgünü tahmini teslimat 12-14kasım diyor. telefonu da sattım 10 gün napacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

Havale açıklama kısmına sadece WorldPay referans numarasını yazdım. Son işlem adımında WorldPay referansını yazmayı unutmayın diyordu, ben de fazlalık olmasın diye sipariş no koymadım. Sıkıntı çıkar mı?

Bende de sorun çıkmadı ama 5-7 gün havale onaylanıncaya kadar 3-5 hafta oldu...
  • Ben 32 GB versiyonunu söyledim. Bakalım inşallah onaylanana kadar dolmaz önümdekiler. Ben sandım EFT yapanlarınki gecikiyor. Bilsem havalede bile onayın gecikeceğini kredi kartından çekerdim.
  • siparişi onaylanıp gönderilen varmı ??
  • bende apple tarafından ters köşe olanlardanım... eft yapacağımdan ptesi yi bekliyim dedi ama teslimat süreleri uzamış. acaba piyasa araştırması yapan arkadaşlar vodafone ve aveda ne kadara kadar bulabildiniz..çünkü web sitelerinde 2111 yazıyor vodafonun. avea nın da 2165 yaıyor peşin alımlarda ama bugün vodafone bayisine gittim 2300 tl dede ve geveledi...
  • Ben bir vodafone bayisine gittim dün, kalmamıştı ve kontratsız satmadık dedi.
  • Geveleseler yine iyi stok sormak için İzmir ve çevresi bütün açık operatörlerin bayilerini aradım. Bir taneside adam akıllı fiyat vermedi. Sitelerinde ilan edilen fiyatı bilmiyomuş gibi yapıyolar. Bana sordular kaç lira diye 100 lira yüksek fiyat verdim. 50 lirada o koydu genelde fiyatlara. Bu durumlarda zamanla düzelir umarım. Düzelmezsede zaten 1-2 ay sonra stoklar oturunca peşin almak için operatöre gidilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Bu akşam ME294 siparişi veriyorum deneyimlerimi paylaşırım

15" rMBP 16gb Ram 512 SSD olan model mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Bu akşam ME294 siparişi veriyorum deneyimlerimi paylaşırım

15" rMBP 16gb Ram 512 SSD olan model mi?

Evet hocam doğrudur +GT750M olan model.
  • arkadaşlar bir şeyi merak ettim bu online aldığımız iphonelerın garantisi nasıl oluyor? mesela telefona bi şey oldu onu nereye göndericez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevcahsen

arkadaşlar bir şeyi merak ettim bu online aldığımız iphonelerın garantisi nasıl oluyor? mesela telefona bi şey oldu onu nereye göndericez?

apple garantisine sahip. apple ilgilenicek ürün ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

arkadaşlar bir şeyi merak ettim bu online aldığımız iphonelerın garantisi nasıl oluyor? mesela telefona bi şey oldu onu nereye göndericez?

işte o nasıl olacak teli nereye gönderecez?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

quote:

işte o nasıl olacak teli nereye gönderecez?

Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi
    FSM Mahallesi, Buyaka 2 Sitesi
    Poligon Caddesi
    Blok No.2 (C Blok) / No 8
    34471 Ümraniye
    Istanbul
    Turkey
    Tescil Numarası: 733669
    İstanbul Ticaret Odası'nda kayıtlıdır.

Vergi numarası:
    Sarıgazi VD / 0710414224

• Ödemenizin yetkilendirilmesi başarısız oldu. Lütfen bilgilerinizi doğrulayıp tekrar deneyin veya başka bir ödeme yöntemini deneyin.

American Express ile ödeme yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz MasterCard ile denesem ödeyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 3 Kasım 2013; 20:53:18 >
  • 32 GB Gold içinde gönderim süresi 3-5 hafta olarak değişmiş arkadaşlar. Umarım önceden verilen siparişlerin teslimat tarihleri ileri atmaz:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük haksızlık. Havale yapılan tarihe göre sıraya almaları gerekirken kendi onaylama tarihine göre sıralıyorlar.
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Kartla ilgili durum limit yetersiz olunca da ayni uyari geliyormus farkli kartla sorun olmaz bence.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.