Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargonun teslim edildiği gün başlaması gerekiyor.
  • Apple store açıldığı gün havale ile sipariş verip ödemeyi yakın zaman da yapan arkadaşlar teslimat tarihlerinde değişiklik var mı ? Eğer öyleyse havale yapmıyacağım tereddütte kaldım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhalterr

Bu arada alınan cihazın garantisi sipariş verildiği gün mü yoksa kargoya verildiğinden itibaren mi başlıyor bilen var mı?

Fatura tarihi itibariyle başlar.
  • Apple Store'da da mı fiyatlar aynı olacak yani
  • Bendede böyle oldu siparişi iptal ettim gitti beklenmez o süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Apple store açıldığı gün havale ile sipariş verip ödemeyi yakın zaman da yapan arkadaşlar teslimat tarihlerinde değişiklik var mı ? Eğer öyleyse havale yapmıyacağım tereddütte kaldım şuan

Gold ya da silver 16gb alacaksanız havaleyi onlar işleyene kadar kredi kartıyla ödeme yapmış kişiler sayesinde stok erimiş oluyor. Çünkü sipariş tarihiniz onlar için ödeme yapıldığı tarihe göre sıraya konulmakta. Belki yapı kredi hesabınız varsa oradan havale yaparsanız şansınız yükselir. EFT ile pek şansınız kalmıyor. Örn. ben 16GB gold siparişini 1 kasım gece 1 gibi oluşturdum parayı EFT ile gönderdim 5-7 gün süre vermişlerdi, sonraki gün akşamı tam olarak işleme aldılar ve teslim süresi 3-5 haftaya çıktı dolayısıyla iptal ettim.

• Ilk sipariş verenlerden biriyim sanırım 31 i 1 e bağlayan gece 00:08 de sipariş vermiştim 16 gold 5s hala ürünler işleniyor gozukuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik olarak mümkün mü bilmiyorum ama, fatura benim adıma olacak şekilde 16GB beyaz 5S için nakit 2.100 TL verebilirim. Fatura benim adıma olmazsa işimi görmez. Alıp da vazgeçmek isteyen olursa diye yazayım istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakess

itunesdaki butun sarkilari clouda atiyo. sen telefonda butun pc sarkilarini gorebiliyosun.diledigini de dinliyosun. ama dedigin gibi netten gidiyo. bide bi sarkiyi indirdigin zaman o sarki telefonda kaliyo bidaha indirmene gerek kalmiyo

İndirince hafıza kaplıyo dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton-

Peki ödeme dönem harcamalarımda hangi aşamada gözükür?

bende de ayni durum vardi. siparis durumu "gonderim hazirligi'na gecince donem ici hareketlere geliyor harcamaniz.

Benim dönem içi harcamalarda görünüyor ilk taksit yansımış, ancak ürünler işleniyor durumunda henüz

Demek ki bankanın işleme koyma hızıyla alakalı bir durum.

Bu arada alınan cihazın garantisi sipariş verildiği gün mü yoksa kargoya verildiğinden itibaren mi başlıyor bilen var mı?

Alınan cihazın garantisi iPhone iTunes'a bağlanıp aktifleştirildiği zaman başlıyor. Apple'da Imei üzerinden garanti sürelerine bakılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton-

Peki ödeme dönem harcamalarımda hangi aşamada gözükür?

bende de ayni durum vardi. siparis durumu "gonderim hazirligi'na gecince donem ici hareketlere geliyor harcamaniz.

Benim dönem içi harcamalarda görünüyor ilk taksit yansımış, ancak ürünler işleniyor durumunda henüz

Demek ki bankanın işleme koyma hızıyla alakalı bir durum.

Alınan cihazın garantisi iPhone iTunes'a bağlanıp aktifleştirildiği zaman başlıyor. Apple'da Imei üzerinden garanti sürelerine bakılıyor.

tesekkurler bilgi icin

• Havale ile aldık sanki cezalandırılıyoruz anasını satiyim. Normal şartlarda Kredi Kartı ile yapılan ödemeler 30 güne kadar blokajlı olur. Biz nakit peşin ödedik para hesapta ama 5 hafta bekle diyor.

Pazartesi iptal ederim siparişi. Bu ne lan arabamı alıyoruz üretim bekleyelim.
  • Az önce ben de Apple iPhone 5S Gold 16Gb siparişi verdim havale ile, tabi haftasonu havale eft olmuyor bu yüzden pazartesi havale işlemini yapacağım inşallah pazartesi akşamına işleme alırlar 3-5 haftaya razıyız deyip aldık bakalım sorun çıkmadan 3-5 haftaya gelsin de sonradan 5-7 haftaya tahammülü kalmıyor insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: birbayt

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Apple store açıldığı gün havale ile sipariş verip ödemeyi yakın zaman da yapan arkadaşlar teslimat tarihlerinde değişiklik var mı ? Eğer öyleyse havale yapmıyacağım tereddütte kaldım şuan

Gold ya da silver 16gb alacaksanız havaleyi onlar işleyene kadar kredi kartıyla ödeme yapmış kişiler sayesinde stok erimiş oluyor. Çünkü sipariş tarihiniz onlar için ödeme yapıldığı tarihe göre sıraya konulmakta. Belki yapı kredi hesabınız varsa oradan havale yaparsanız şansınız yükselir. EFT ile pek şansınız kalmıyor. Örn. ben 16GB gold siparişini 1 kasım gece 1 gibi oluşturdum parayı EFT ile gönderdim 5-7 gün süre vermişlerdi, sonraki gün akşamı tam olarak işleme aldılar ve teslim süresi 3-5 haftaya çıktı dolayısıyla iptal ettim.

O zaman hiç gerek yok hocam 1 ay bekleyemem

• Bir yakınım Aralık'ın başında Amerika'ya gidiyor. Kendisinden 32 GBlık olan modeli isteyeceğim fakat online store işi kafamı karıştırdı. Amerikadan alınan Unlocked cihazlarda LTE desteği yok ve garantisi de 1 yil(eğer Apple Store acilirsa) oluyor. Telefonu uzun vadede kullanacagim. Suan Online Store'dan alacagim cihazin LTE destegi olacak mi? Ve sizce 32 GB'lık yerine buradan alacagim 16 GB'lık cihazi mi tercih etmeliyim? Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Aczmendi

Bir yakınım Aralık'ın başında Amerika'ya gidiyor. Kendisinden 32 GBlık olan modeli isteyeceğim fakat online store işi kafamı karıştırdı. Amerikadan alınan Unlocked cihazlarda LTE desteği yok ve garantisi de 1 yil(eğer Apple Store acilirsa) oluyor. Telefonu uzun vadede kullanacagim. Suan Online Store'dan alacagim cihazin LTE destegi olacak mi? Ve sizce 32 GB'lık yerine buradan alacagim 16 GB'lık cihazi mi tercih etmeliyim? Tesekkurler

LTE olayiyla ilgili pek bir bilgim yok acikcasi. Fakat cihazi Turkiyeden almaniz daha mantikli geliyor. Ben sizin yerinizde olsam hem 32 gb alirdim, hem de Turkiyede ki online storedan alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 3 Kasım 2013; 3:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

quote:

Orijinalden alıntı: Aczmendi

Bir yakınım Aralık'ın başında Amerika'ya gidiyor. Kendisinden 32 GBlık olan modeli isteyeceğim fakat online store işi kafamı karıştırdı. Amerikadan alınan Unlocked cihazlarda LTE desteği yok ve garantisi de 1 yil(eğer Apple Store acilirsa) oluyor. Telefonu uzun vadede kullanacagim. Suan Online Store'dan alacagim cihazin LTE destegi olacak mi? Ve sizce 32 GB'lık yerine buradan alacagim 16 GB'lık cihazi mi tercih etmeliyim? Tesekkurler

LTE olayiyla ilgili pek bir bilgim yok acikcasi. Fakat cihazi Turkiyeden almaniz daha mantikli geliyor. Ben sizin yerinizde olsam hem 32 gb alirdim, hemde Turkiyede ki online storedan alirdim.

Cevabiniz icin cok tesekkurler :). Turkiye'den 32 GB'lık almayi ben de isterim fakat fiyat farki beni zorluyor acikcasi.

• Yapı Kredi'den havale ile alan var mı? 7/24 havale yapılabiliyormuş. Onaylanan oldu mu havalesi? Ben az önce yaptım da.

(EFT yapanlar p.tesi beklemek zorunda)
  • Ben havale ile kılıf siparişi vermiştim ama havale ile işlemler uzadığı için telefonu kredi kartı ile almayı tercih ettim. Az önce 32 GB Gold siparişini verdim. Teslimat Tarihi 12/11/2013 - 14/11/2013. Hadi hayırlısı:)
  • Operatörleri bizzat gezerek ve telefonla arayarak baktım. 32 gold bulamadım. Neredeyse 64 alacaktım ya neyse,ben 1-2 gun sabredemedim param hazır oldugundan. Store'dan alısverısın ne avantajı varki siz 2-3 hafta belki daha fazla bekliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.