Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blokajda duruyordur o zaman. Donem ici ve disini kontrol ettiyseniz birde bloke cekimleri kontrol ediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton-

Bende daha beklemedeyim. Arayan soran yok fakat şöyle bir olay var kredi kartımın limitinde 2300 tl azalma var ama dönem içi harcamalarımda bu miktar görünmüyor. Bu neden kaynaklı olabilir?

Provizyonadır daha.
  • Peki ödeme dönem harcamalarımda hangi aşamada gözükür?
  • altın ve gümüş 16gb ların tedarik süresi 3-5 hafta

telefonu kargoya verilen var mı?
  • uzay grisi alanların kargolarının daha erken gelmesi durumu olabilir şu durumda bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

altın ve gümüş 16gb ların tedarik süresi 3-5 hafta

İlk verenlerden birisi "AmonRa", bildiğim kadarıyla kendisinin siparişi daha "Ürünler işleniyor" statüsünde. Aynı şekilde bende 1 Kasım sabahı 00:30'da aldım. Benimde "Ürünler İşleniyor" durumunda.
  • TNT ile kargosu ulaşan var mı? Beim 2 saat aralıklı 2 siparişim vardı. Ups ile gelen ulaştı fakat tnt hala piyasada yok umarım Pazartesi'ye kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 2 Kasım 2013; 13:06:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Kasım 1:15'de 16'lık gold sipariş verdim durumu : ''ürün işleniyor''
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

quote:

İlk verenlerden birisi "AmonRa", bildiğim kadarıyla kendisinin siparişi daha "Ürünler işleniyor" statüsünde. Aynı şekilde bende 1 Kasım sabahı 00:30'da aldım. Benimde "Ürünler İşleniyor" durumunda.

11-13 kasım arasımı tarih verildi sizede ?

cihazların hepsi beraber yollanacak sanrıım.

Bize gönderilecek iphonelarda 4g -lte var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Aynen katiliyorum ama bendeki siyahta yavas yavas cizilmeye deforme olmaya basladi. Cok narin sanki telefon onu koruyor. Nasil kilifsa

Hocam siyahını ileride almayı düşünüyordum ama bunuda duyunca kesin olarak vazgeçtim. Hiç yakışmamış böyle bir kılıf apple'a.
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi acik rengi 1 ay siyahi en fazla 3 ay dayanir tabi kullanima gorede degisir ama 100 tl veririm dersen siyahi alinabilir

• Arkadaşlar siparişimle ilgili mail yollayabileceğim bir müşteri hizmetleri mail adresi var mıdır? Ben bulamadım da sitede.
  • Bence Teslimat tarihi 11-13 olanlarin ben dahil daha erken gelecek cunku gonderim tarihi olarak 5-7 gun yaziyor ve kargolanan urun ertesi gun elinizde oluyor

• ilk siparişi 1 kasımda 00:30'da vermiştim ancak tek ödeme seçmişim iptal edip tekrar 01:30'da siparişi yeniden verdim..

http://imageshack.us/photo/my-images/849/52t4.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 2 Kasım 2013; 13:46:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

quote:

11-13 kasım arasımı tarih verildi sizede ?

cihazların hepsi beraber yollanacak sanrıım.

Bize gönderilecek iphonelarda 4g -lte var mı ?

Benim Teslimat Tarihim 08/11/13 - 12/11/13 olarak görünüyor.

• quote:

Peki ödeme dönem harcamalarımda hangi aşamada gözükür?

bende de ayni durum vardi. siparis durumu "gonderim hazirligi'na gecince donem ici hareketlere geliyor harcamaniz.
  • ben de 32gb Gumus iPhone 5s siparisi verdim dun 13:40ta 11/11/2013-13/11/2013 gozukuyor teslimat tarihi olarak. ayrica 2m lightning kablosu siparisi verdim o da 05/11/2013 te ulasacak su an gonderim hazirliginda
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

1 Kasım gecesi aldığım iPod az önce UPS kargo ile geldi.

Schenker Arkas Nakliyat ve Tic aş tarafından Gebze sanayi bölgesinden yollanmış.

Ücretsiz hediye notu olayı fasa fiso. Kutunun içine atıp göndermişler not mot yok.

sipariş sayfasında tahimini varış süresi ne kadar idi acaba?

Stokta yazisi vardi. Ne zamandir aklimdaydi ipod shuffle almak. Hazir online store acilmisken hem denemis oluruz diyerek siparis verdim. 04.11.2013 teslimat tarihli gozukuyordu. Bugun geldi iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhalterr

quote:

bende de ayni durum vardi. siparis durumu "gonderim hazirligi'na gecince donem ici hareketlere geliyor harcamaniz.

Benim dönem içi harcamalarda görünüyor ilk taksit yansımış, ancak ürünler işleniyor durumunda henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

Orijinalden alıntı: zuhalterr

quote:

Benim dönem içi harcamalarda görünüyor ilk taksit yansımış, ancak ürünler işleniyor durumunda henüz

Demek ki bankanın işleme koyma hızıyla alakalı bir durum.

Bu arada alınan cihazın garantisi sipariş verildiği gün mü yoksa kargoya verildiğinden itibaren mi başlıyor bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.