Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Az önce ben de Apple iPhone 5S Gold 16Gb siparişi verdim havale ile, tabi haftasonu havale eft olmuyor bu yüzden pazartesi havale işlemini yapacağım inşallah pazartesi akşamına işleme alırlar 3-5 haftaya razıyız deyip aldık bakalım sorun çıkmadan 3-5 haftaya gelsin de sonradan 5-7 haftaya tahammülü kalmıyor insanın

gardaşım h.o 3-5 hafta ne ya ben napsam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro2gy

Operatörleri bizzat gezerek ve telefonla arayarak baktım. 32 gold bulamadım. Neredeyse 64 alacaktım ya neyse,ben 1-2 gun sabredemedim param hazır oldugundan. Store'dan alısverısın ne avantajı varki siz 2-3 hafta belki daha fazla bekliyorsunuz.

Garanti bizzat Apple tarafından veriliyor hocam. Operatör garantileri malum; biraz problemli oluyor genelde. Ayrıca 32 GB Gold için teslimat süresi 5-7 iş günü. Ben az önce sipariş geçtim 12-14 Kasıma tarih verdiler. Ürünlerini teslim alan arkadaşların tecrübelerinden yola çıkarak bu tarihten geç geleceğini sanmıyorum.
  • Arkadaslar bugune kadar havalesi onaylananlar var mı? Boyle olacagini bilseydim havaleyle almazdım ya daha siraya bile giremedik en iyisi kredi kartiyla almak.almak isteyen arkadaslara kredi kartiyla almasini oneririm cunku havale ile alinca paranin bankaya yatmasi 3 gun surebiliyor( ben pek inanmiyorumda neyse), ayrica apple parayi aldigini dogrulamadan sirayada giremiyorsunuz her kredi kartiyla alisveris yapan kişi önünüze geciyor sizde caresizce bekliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bonus veya axess kredi kartı ile sipariş verenler kaç para bonus kazandınız?

• enc4 kullanıcısına yanıt
    İzmir çevre ilçeleri arayacağım yarın sabah bulamazsam veririm siparişi hem daha uygun fiyat olur. Mediamark'da ki arkadaş store'un verdiği garanti için operatörlerin çalıştığı firmalara taşeron olarak iş yaptırıyor dedi. Ya gelişmelerden habersiz yada tam olrak oturmadığı için sistem bu şekildedir. Avea'ya veya Turkcell'den aldığım telefona apple store bakmayacakmı. Sonuçta üretici firma.Sanırım store açıldıktan sonra ürünlerde garanti konusunda sıkıntı yaşanmaz. Zaman ile tecrübe edeceğiz. Bekleme tahamülüne girersem gecikmeden siparişimi veririm. Bu arada ödeme yaparken. Bir kısmı nakit kalanı taksit yapacabileceğimiz şekilde bir sistem çıkıyor mu ?
  • Beyler kredi kartı ile de 32 gb modeli 2.351 tl'den tek çekim ile alabiliyor muyuz yoksa bu fiyat sadece havale için mi geçerli?Biraz kurcaladım ancak bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Arkadaslar bugune kadar havalesi onaylananlar var mı? Boyle olacagini bilseydim havaleyle almazdım ya daha siraya bile giremedik en iyisi kredi kartiyla almak.almak isteyen arkadaslara kredi kartiyla almasini oneririm cunku havale ile alinca paranin bankaya yatmasi 3 gun surebiliyor( ben pek inanmiyorumda neyse), ayrica apple parayi aldigini dogrulamadan sirayada giremiyorsunuz her kredi kartiyla alisveris yapan kişi önünüze geciyor sizde caresizce bekliyorsunuz

Hocam kredi kartı tek çekim ile de havale ücretine denk geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BofuR07

quote:

Arkadaslar bugune kadar havalesi onaylananlar var mı? Boyle olacagini bilseydim havaleyle almazdım ya daha siraya bile giremedik en iyisi kredi kartiyla almak.almak isteyen arkadaslara kredi kartiyla almasini oneririm cunku havale ile alinca paranin bankaya yatmasi 3 gun surebiliyor( ben pek inanmiyorumda neyse), ayrica apple parayi aldigini dogrulamadan sirayada giremiyorsunuz her kredi kartiyla alisveris yapan kişi önünüze geciyor sizde caresizce bekliyorsunuz

farkli oluyor hocam havaleyle alinca biraz daha dusuk oluyor farki gormek icin iki siparistede siparisin son anina kadar gelin ama onaylamayin gorursunuz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: BofuR07

quote:

havaleyle odeme yapildiginda %4 indirim uygulaniyor. kredi kartiyla alindiginda tek cekimli ile taksitli alisveris arasinda fark olmuyor, ayni tutar odeniyor

• zuhalterr Z kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Az önce ben de Apple iPhone 5S Gold 16Gb siparişi verdim havale ile, tabi haftasonu havale eft olmuyor bu yüzden pazartesi havale işlemini yapacağım inşallah pazartesi akşamına işleme alırlar 3-5 haftaya razıyız deyip aldık bakalım sorun çıkmadan 3-5 haftaya gelsin de sonradan 5-7 haftaya tahammülü kalmıyor insanın

gardaşım h.o 3-5 hafta ne ya ben napsam acaba

Eyvallah haci teknosa da tukenmis, hepsiburada, gold, mediamarkt, vatan, bimeks bunlarin hic birinde yok satisi henuz baslamamislar yani stok yok haci turkcellden de stok yok sanirim ki zaten 2279 lira daha fazla yani fiyati

• 2m lik lightning kablosu siparis etmistim kargoya verilmis, firma olarak UPS gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Havale ile aldık sanki cezalandırılıyoruz anasını satiyim. Normal şartlarda Kredi Kartı ile yapılan ödemeler 30 güne kadar blokajlı olur. Biz nakit peşin ödedik para hesapta ama 5 hafta bekle diyor.

Pazartesi iptal ederim siparişi. Bu ne lan arabamı alıyoruz üretim bekleyelim.

Bende iptal etmeyi düşünmüyor değilim. Havale mantığı ters işliyor sanırım.
    1.11.2013 tarihinde siparişi sabah verdim akşam 20:30'da onaylandı ve gördüğümde çok şaşırdım . Normal tarihe göre 1 ay sonraya atmış.
    Böyle olacağını bilsem havale ile uğraşmadan kredi kartıyla alırdım. 90 TL için 1 ay fazladan beklemeye değmez.
    Apple store sağolsun ters köşe yaptı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 2 Kasım 2013; 23:37:48 >
  • Benimde case gönderilmiş, bakalim telefon ne zaman gonderilicek.
  • Tüm iPhone 5S 16GB cihazların gönderim süresi 3-5 haftaya yükselmiş. 32 veya 64 GB tercih ederek daha erken sahip olabilirsiniz. http://store.apple.com/tr/buy-iphone/iphone5s
  • Arkadaşlar ben hala teslimatın 3-5 hafta olmayacağını düşünüyorum veya buna inanmak istiyorum Apple diğer modeller de satsın diye öyle bir tarih veriyor olabilir. Amerika'da sipariş verip bu durumu yaşayan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

Arkadaşlar ben hala teslimatın 3-5 hafta olmayacağını düşünüyorum veya buna inanmak istiyorum Apple diğer modeller de satsın diye öyle bir tarih veriyor olabilir. Amerika'da sipariş verip bu durumu yaşayan yok mu?

Aynen çok büyük ihtimalle satış taktiği. 32 ve 64lüklerin stoklarını eritmek istiyor olabilirler.
  • Bu akşam ME294 siparişi veriyorum deneyimlerimi paylaşırım

• amerika apple store da bile 2-3 hafta her renk her model... 5-7 iş günü gelirse çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkirsoy

amerika apple store da bile 2-3 hafta her renk her model... 5-7 iş günü gelirse çok iyi..

Türkiye Online Store'u için belli bir stok ayırmıştır Apple, diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.