Turknet Talebim Olmadan Sabit Telefon Hizmetimi Kapamış
Turknet'ten internetin yanında sabit telefon hizmeti de alıyordum. Bu sabah cep telefonuma Turknet'ten ücret iadesiyle ilgili sms geldi ama ne olduğunu anlayamadım. Online hizmetlere girip bakındım ama neyin iadesiydi anlayamadım. Aldığım hizmetler kısmına baktığımda sadece internet hizmetini gördüm telefon kısmı kaldırılmış. Sabit telefonumu kaldırdım çevir sesi yok. Numaramı aradım öncesinde meşgul sesi vardı sonrasında bu numara kullanılmamaktadır anonsuna geçti. 0850 288 80 80'i ve 80 81'i arayarak arıza kaydı oluşturmak istedim ama tam son tuşa basarak kayıt oluşturacağım zaman telefonları meşgule düşüp kapanıyor. Bu sefer online işlemlerden arıza kaydı oluşturmak istedim fakat sadece internet hizmeti için kayıt başlıkları var, sabit hat için kayıt başlıkları yok. Neyse internet hizmeti başlığına yazdım. Bu sefer de mesaj geldi sizi aradık telefonunuz meşgul çalıyor ulaşamadık diye. Sabit hattımdan aramışlar iyi de sistemde cep telefonumda kayıtlı oradan da arayalım demiyorlar. Şu an itibariyle 1,5 saat oldu firmadan kimseye ulaşamıyorum.
Destek no: 77995547
Nokia 7110'a Türkçe Dil Nasıl Yüklerim?
Yeni iPhone (iPhone 6) Olduğu İddia Edilen Resimler
WD 3,5" 2TB Dosya Kurtarma Ve Sonrası
|
Hiremco F3 Parlaklık Sorunu
iTunes'da Müzik Senkronizasyon Sorunu
|
Avea da iPhone 4'ü Sözleşmeli Satmaya Başlamış
|
iPad 1 - Almak İsteyenler.
|
Filesonic hakkında yardım.?
Yalın ADSL fiyatları belirlendi.
|
iPhone 7 32GB (15.8.3) Asus N752VX-GC212T |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 811
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 6.235 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 144 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar