Daha önce verildi ancak o zaman Avea daha internet sitesine tanıtım koymamıştı. Bu kalsın, devam eden buradan devam edebilir.
turkcellden daha pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
turkcellden daha pahalı
Turkcellden daha ucuz
quote:
Turkcell Dk, SMS, DATA Her yöne 150dk+150SMS+4GB internet paketi Fiyat Ücretsiz Aylık Ödeme 119 TLX24 ay
Aynı paket 250dk konuşma olarak 99 lira Aveada.
+ cihaz ücreti için olan para vodafone'daymıs yanlıs hatırladıgım için hesap hatası yapmısım.
adamlar beyaz iphone bekliyorlarmış ondan satışına 1 sene başlanılmış heralde
Yalnız fiyatlar çok iyi. Turkcell den aldım ben telefonu. Fazla para veriyorum şimdi :( Kendimi Tuckcell'in 3G si daha iyi geçiyordur diyerek avutuyorum şimdi :D (Avea nınkini deneme fırsatım olmadı)6 mbit i görüyorum takıldığım çoğu yerde turkcell ile. Avea da durum nasıl?
Belirledikleri cihaz bedeli ne kadar ki bilen var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: hksdejavu
Yalnız fiyatlar çok iyi. Turkcell den aldım ben telefonu. Fazla para veriyorum şimdi :( Kendimi Tuckcell'in 3G si daha iyi geçiyordur diyerek avutuyorum şimdi :D (Avea nınkini deneme fırsatım olmadı)6 mbit i görüyorum takıldığım çoğu yerde turkcell ile. Avea da durum nasıl?
hocam vodafone 'dan almıstım ben kat kat daha ucuzdu neden orayı tercih etmedniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Canka1
Belirledikleri cihaz bedeli ne kadar ki bilen var mi?
Sözleşmeden;
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
hocam vodafone 'dan almıstım ben kat kat daha ucuzdu neden orayı tercih etmedniz?
Şu 100 mbden sonra hız düşme olayı yüzünden hocam. Edge hızında bile gezinmek işkence geliyorken o değerler gözümü korkuttu. Ayrıca tanıdığım çoğu kişi Turkcelliydi beni aramalarını kesmelerini istemezdim :D
yaw hayırlı olsunda, avea biraz geç kalmadı mı
Peki cihazın garantisini hangi firma veriyor?
Vodafone 99x18 Ay + 300 TL on odeme : 2082 TL geliyor. Avea 99X24 ay : 2376 TL geliyor. Vodafone daha mantikli.
en iyi vodafone 24*65=1580 TL daha sonra paket iptali 1380 tl peşin fiyat almak isteyenler:D
Ati alan uskudari gecti. Aveanin simdimi aklina gelmis iphone kampanyasi :)
guuuuuuuuuunaydiiiiiiiiiiiiiin Vietnam
+ hakikatten garantisi kimden bunun??
Geç olsada rekabet yaratacağı için güzel bir gelişme bence. Kontratsız alma şansı yok mu?