Şimdi Ara

Avea da iPhone 4'ü Sözleşmeli Satmaya Başlamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://support.apple.com/kb/ht1937

zaten burdada yok
  • avea tamam ucuzda cesaret edip geçemiyorum çünkü bugün bayiye sordum turkcellden geçeceğimi söyleyince ilk 12 ay ücretini yani 1044 tl yi karttan çekicez dedi dedim dememkki 24 ay için 2 ile çarp cayma bedeli 2088 gibi bir şey alır bunlar deidm çünkü aveadan emin olamıyorum daha turkcell dışında bir hat kullanmadım.
    bugün aveanın siteisne bakarken görüdm benim hesap doğru çıktı http://www.avea.com.tr/tr/sta/taahhutname/iphone4_bireysel_taahhutname.pdf konuşma ücretini 0 göstermişler internet 12 cihaz ücreti 87 lira aylık. Yani alıp da cayma hakkını kullanınca çok yüksek bir meblağ ediyor, ayrıca garantiyle ilgili hiç bir ibare yok.
    Vodafone'da bulabilsem keşke hiç düşünmeyeceğim ama vodafone'da en uygun onlarda da cihaz yok!!

• aslınnda aveanın tarifesi mantıklı sadece interneti 4gb olarak kulanılsa 250 dk konuşmaları kulanmasanız bile 30*24den internet tutarı 720 Tl ediyor.Telefon size 1680 geliyor.Piyasa fiyatıda bu zaten.
    Benim tek sorum arkadaşlar garanti için paralel ihtalat demişler.Acaba bu dogrumudur ? Aveanın garanti sorunu olacagını düşünüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller44

aslınnda aveanın tarifesi mantıklı sadece interneti 4gb olarak kulanılsa 250 dk konuşmaları kulanmasanız bile 30*24den internet tutarı 720 Tl ediyor.Telefon size 1680 geliyor.Piyasa fiyatıda bu zaten.
    Benim tek sorum arkadaşlar garanti için paralel ihtalat demişler.Acaba bu dogrumudur ? Aveanın garanti sorunu olacagını düşünüyormusunuz?

ayda 250 dakika senin icin cookkk olabilir (buyuk ihtimal ile ogrencisin) ama bircok kisi icin cok yetersiz, gunde 0,14 dakika ortalama ederki, "kullanamazsiniz bile" cok iyimser. birde paralel ithalat oldugu buyuk olasilikla dogru zira 2 mesaj ustundeki link'e tiklarsan goreceksinki AveA' nin esamesi okunmuyor, Turkcell ve Vodafone var orada.

Edit: Yazilm hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 11 Haziran 2011; 20:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: painkiller44

aslınnda aveanın tarifesi mantıklı sadece interneti 4gb olarak kulanılsa 250 dk konuşmaları kulanmasanız bile 30*24den internet tutarı 720 Tl ediyor.Telefon size 1680 geliyor.Piyasa fiyatıda bu zaten.

ayda 250 dakika senin icin cookkk olabilir (buyuk ihtimal ile ogrencisin) ama bircok kisi icin cok yetersiz, gunde 0,14 dakika ortalama ederki, "kullanamazsiniz bile" cok iyimser. birde paralel ithalat oldugu buyuk olasilikla dogru zira 2 mesaj ustundeki link'e tiklarsan goreceksinki AveA' nin esamesi okunmuyor, Turkcell ve Vodafone var orada.

Edit: Yazilm hatasi.

arkadaşım benim ne yazdıgımı anlıyamamışsın veya yanlış yorumlamışsın.Ben burada 250 dk çok yada az oldugunu söylemiyorum.Avea nın aslında piyasa fiyatını göre kampayının uygun gözüküyor
    Diger taraftan yukarıdaki linke istinaden garanti sorununu yazdım.(yani tıklamış ve görmüşüm)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

hocam vodafone 'dan almıstım ben kat kat daha ucuzdu neden orayı tercih etmedniz?

Vadafone da varmıki ben 1 aydır alıcam alamıyorum araştırıyorum sormadığım yer kalmadı yok elımızde dıyolar
  • hepsiburada.com da vardı bir bakın. İlerde sözleşmeden caymak isterseniz Vodafone kıllık yaparak fiyatı şişiriyor haberiniz ola.
  • merhabalar hocam ben 13.06.2011 tarihinde aldım aylık 139 tl tarife ile ve benim için gayet uygun garantide benimde aklımda soru işareti bıraktı cihazı aldığım bayı bana kvk olduğunu söyledi ama cihazın içinde mobiltel diye bir kitapçık çıktı ve sanırım garantisi mobiltel miş ne kadar sağlam blmiyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: reflexx_

avea tamam ucuzda cesaret edip geçemiyorum çünkü bugün bayiye sordum turkcellden geçeceğimi söyleyince ilk 12 ay ücretini yani 1044 tl yi karttan çekicez dedi dedim dememkki 24 ay için 2 ile çarp cayma bedeli 2088 gibi bir şey alır bunlar deidm çünkü aveadan emin olamıyorum daha turkcell dışında bir hat kullanmadım.
    bugün aveanın siteisne bakarken görüdm benim hesap doğru çıktı http://www.avea.com.tr/tr/sta/taahhutname/iphone4_bireysel_taahhutname.pdf konuşma ücretini 0 göstermişler internet 12 cihaz ücreti 87 lira aylık. Yani alıp da cayma hakkını kullanınca çok yüksek bir meblağ ediyor, ayrıca garantiyle ilgili hiç bir ibare yok.
    Vodafone'da bulabilsem keşke hiç düşünmeyeceğim ama vodafone'da en uygun onlarda da cihaz yok!!

• avea ya bakın hele
  • haberlerde apple ile anlasildigi yazılıyor. onu da geçtim AVEA sana telefonu verip garantisi ile ilgile.meyecek değilya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.