Şimdi Ara

iPad 1 - Almak İsteyenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad 1 amak isteyen varsa Vatan Bilgisayar'da fiyatlar uygun gözüküyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_TAB&br=APPLE

• her yerde ipad indirimleri başladı üstelik bir sürü firma kampanyalarla ipad1 dağıtıyor anlaşılan ipad 1 stokları bu şekilde bitirilip ipad2 gelecek. ama cidden vatanda fiyat iyiymiş. ipad 1 düşününler kaçırmasın
  • Cidden 2. eller bile o kadar fiyat dusurmediler, cok sasirdim.
  • ulan geçen 1000 liraya 3g+16gb alıyordum bana özel indirim mailimi görümnce hemen karta sarıldım alıcaktım süresi geçmiş
  • Fiyat gercekten iyiymis :/ ama worldcard :((
  • Bunlar ipad2nin Türkiyede çok yakın bir tarihte satışa sunulacağının habericisidir derim.
  • bu fıyatlar sadece ınternetten alınırsamı gecerlı yoksa magazada da aynı fıyatmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco
    Bunlar ipad2nin Türkiyede çok yakın bir tarihte satışa sunulacağının habericisidir derim.

Aynen.
  • 735 e kadar düşmüş acayip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

bu fıyatlar sadece ınternetten alınırsamı gecerlı yoksa magazada da aynı fıyatmı?

Mağazalarda da geçerli ama taksit 6 yerine 5 uygulanıyor.
  • yazık şu Türkiye'nin haline..adamlar 1'i ucuzlattı diye seviniyoruz ama fiyatlar 2'nin amerika fiyatı ile aynı...daha ne kadar kazıklanacağız merak içindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan

yazık şu Türkiye'nin haline..adamlar 1'i ucuzlattı diye seviniyoruz ama fiyatlar 2'nin amerika fiyatı ile aynı...daha ne kadar kazıklanacağız merak içindeyim

Aslında haklısın ama yaklaşık altı sekiz ay önce ipad 1 in 2 bin li fiyatlara satıldığını unutmayalım, şuan Vatanda 900 küsür lira. Bence baya iyi bir fiyat.
    (http://www.vatanbilgisayar.com/apple-ipad-16gb-wi-fi-+-3g-ipad-16gb-wi-fi-+-3g---9.7-led---bluetooth---10-saate-kadar-pil-omru---0.68-kg/productdetails.aspx?I_ID=51468 )

Yalnız bu saatten sonra ipad2 varken 1 alınırmı, orası tartışılır sadece.

Normal ürünlerde böyle sıkı değişkenlik yapan ürünlerin son versiyonunu almak gibi bir çabam olmadı hiçbir zaman, hatta aptalca gelirdi. Ama Apple bazı ürünlerde baskın özellikler ekliyor.

Iphone 4 şuanda alınabiliritesi olan bir ürün ama birkaç ay sonra beyazı çıkacak büyük ihtimal, çok az ihtimal ile Iphone 5 yada.

Kontratlı olarak almak istiyorum şuan, ama kararsız kalıyorum.

Mesela kız arkadaşıma sordum birkaç kere, annen iphone alabilirmi sana diye, kontratlı olarak yani. Eğer alabilse şöyle bir planım var, ben şimdi siyah 4 ü alayım. Aldığım gibi zaten kaplamasını filan yaparım özenle kullanan biriyim çünkü teknolojik aletlerimi. Sıfır gibi korurum yıllarca onu. Neyse işte ben aldıktan kısa bir süre sonra yenisi çıkarsa kız arkadaşıma onu aldırıp kendi aldığımıda ona vererek son versiyona geçiş yapabilmektir. Ondan sonra uzun bir süre değişim yapmamda zaten.

Ama kız arkadaşım pek yanaşmıyor sanırım emin değilim yani.

Bu dediğim olay sadece iphone ve ipad de geçerli işte. Mac pro sahibiyim aldığımdan beri kaç defa güncellendi yeni sürümleri çıktı ama asla dönüp bakmadımda. Benim makinem on numara çünkü hala gözümde. Hemde o kadar arbadeye rağmen.

• Yanliz fiyatlar cidden iyiymis ama 1 sonucta
  • Taksitler arası neden o kadar çok fark var acaba? Dikkatimi çekti,fikri olan varmı arkadaşlar?
  • az önce linkteki ürünleri görüyordum. şimdi kaldırdılar sanırım gözükmüyor ürünler.
  • vatan satmıyor ipadleri indirimle. gece linkten alabilen varsa karda. şimdi konya vatandan döndüm apple müsade etmiyor sistemden gözükmüyor ipadler dedi görevli.
  • Evet ürünler internetten kaldırılmış. Fiyatları yazabilir misiniz? Belki mağazalarda vardır yararlanmak isteyen olur.
  • Hay böyle şansın.. sipariş vermek için girdim cihazlar görünmüyor..
    Mağazalarından alabilirmiyiz?
  • arkadaşlar ipad2 ankaradaki kentparktaki media markta gelmiş
  • arkadaşlar ipad2 kentparktaki media markta gelmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.