Şimdi Ara

iPad 1 - Almak İsteyenler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hizli al ve gold da mevcut ama fiyat nasıl media markt'ta?
  • şimdi aradım konuştum. kalmamış hiçbir mağazada...
  • Aradım stoklar tükendi dediler..
    Heveslenmiştim ne güzel :)
  • Fiyatlar 735TL'den başlıyordu yani 16GB Wi-Fi.... Bilkom Store'daki fiyatların %17 aşağısına veriyordu.
  • silinsin yanlış yere yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 27 Nisan 2011; 14:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramanoglu61
    arkadaşlar ipad2 kentparktaki media markta gelmiş

Fiyatlar nasıl?
  • ipad 1 gayet alınabilir bir ürün .2 nin 1 e göre bariz bir üstünlüğü yok.JB de yapılabiliyor. Ben geçen sıfır aldım. 16 gb 3g wifi yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 27 Nisan 2011; 16:20:42 >
  • İpad 1 alınabilir bir ürün ancak internet performansı devamlı kullanan bir insan için yeterli değil malesef.Desire hd veya desire ile yanyana koyduğunuzda aynı bağlantı kullanılırken ipad sayfaları yazdığım cihazlardan daha yavaş açıyor.
    İpad 2 çift çekirdek işlemcisi dolayısı ile daha hızlı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgokcen -- 28 Nisan 2011; 15:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: More-TR
    More TR'de de artık garantili iPad satışı var:
    http://www.more-tr.com/catinfo.asp?src=apple+ipad&imageField2.x=0&imageField2.y=0

Vade farksız taksit seçeneği sunmadığınız sürece cazip olacağını sanmıyorum.
  • Axess ve Finansbank'a vade farksız 12 ay taksitle özel işlem yapabiliriz
  • iPad 1 almak isteyenler, kdv indirimi yapmış tekrardan Vatan Bilgisayar.Fiyatlar 862TL'den başlıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CELTAB&br=APPLE
  • Şu anda önümde iPad 1 ve 2 var. Hız bakımından karşılaştırma yapmadım ama şu anda ipad alacak olsam sanırım tercihim 1 den yana olurdu, elbette jailbreak yüzünden. Fiyatlar gayet uygun. Aralarında çok büyük fark yok. Facetime sizin için önemli değil ise 1 de tercih edebilirsiniz derim ben...
  • %25 indirim varmış, iPad 1'ler 770TL'den başlıyor almak isteyenler internet stoklarında yoksa telefon ile bulunan mağazalardan alabilir.Bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Şu anda önümde iPad 1 ve 2 var. Hız bakımından karşılaştırma yapmadım ama şu anda ipad alacak olsam sanırım tercihim 1 den yana olurdu, elbette jailbreak yüzünden. Fiyatlar gayet uygun. Aralarında çok büyük fark yok. Facetime sizin için önemli değil ise 1 de tercih edebilirsiniz derim ben...

ios'un yeni sürümü çıkınca ipad1'den yazılım desteği çekilirse ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

Şu anda önümde iPad 1 ve 2 var. Hız bakımından karşılaştırma yapmadım ama şu anda ipad alacak olsam sanırım tercihim 1 den yana olurdu, elbette jailbreak yüzünden. Fiyatlar gayet uygun. Aralarında çok büyük fark yok. Facetime sizin için önemli değil ise 1 de tercih edebilirsiniz derim ben...

anca ipad 4 de bu ihtimal ortaya çıkabilir o zamana gelene kadar oo
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

En az 2 sene daha desteği sürer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.