Şimdi Ara

Turknet Talebim Olmadan Sabit Telefon Hizmetimi Kapamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknet'ten internetin yanında sabit telefon hizmeti de alıyordum. Bu sabah cep telefonuma Turknet'ten ücret iadesiyle ilgili sms geldi ama ne olduğunu anlayamadım. Online hizmetlere girip bakındım ama neyin iadesiydi anlayamadım. Aldığım hizmetler kısmına baktığımda sadece internet hizmetini gördüm telefon kısmı kaldırılmış. Sabit telefonumu kaldırdım çevir sesi yok. Numaramı aradım öncesinde meşgul sesi vardı sonrasında bu numara kullanılmamaktadır anonsuna geçti. 0850 288 80 80'i ve 80 81'i arayarak arıza kaydı oluşturmak istedim ama tam son tuşa basarak kayıt oluşturacağım zaman telefonları meşgule düşüp kapanıyor. Bu sefer online işlemlerden arıza kaydı oluşturmak istedim fakat sadece internet hizmeti için kayıt başlıkları var, sabit hat için kayıt başlıkları yok. Neyse internet hizmeti başlığına yazdım. Bu sefer de mesaj geldi sizi aradık telefonunuz meşgul çalıyor ulaşamadık diye. Sabit hattımdan aramışlar iyi de sistemde cep telefonumda kayıtlı oradan da arayalım demiyorlar. Şu an itibariyle 1,5 saat oldu firmadan kimseye ulaşamıyorum.

Destek no: 77995547

• Sabit telefon kullanan kaldımı yav

• Ben kullanıyorum; Telekom'dan. Vdsl kullanıyorsan, xdsl numaranı vermeyen firmalar oldu mu, tel no sayesinde öğrenme imkanı veriyor.Turknet Talebim Olmadan Sabit Telefon Hizmetimi Kapamış 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3521/84196-84193/11-9/0

Hizmet alınan tel no yazan yere, tel no yazıp enter deyin bakalım ne çıkıyor. (Vdsl kullanıyorsanız)

• AMC A kullanıcısına yanıt

Konu burada o mu? Senin bilgin ve talebin olmadan; internetin, cep hattın, banka hesabın, kredi kartın, elektriğin, suyun, doğal gazın vs. kapatılsa ve firmadan kimseye ulaşamasaydın ne olurdu?

• Direkt buradan Türknetdesteğe genelden ve özelden yazarsanız; daha hızlı cevap alırsınız.

https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-1977#159066210

• Merhaba, diğer bildiriminiz üzerinden dönüş yaptım. Sizinle iletişime geçeceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Aboneliğim kısmında daha önce olmayan bir kısım daha açılmış. O kısma tıkladığımda 10.07.2024'de aboneliğiniz sonlandırıldı yazısı var. Benim herhangi bir işlemim olmadı. Neden sabit hattım iptal edildi?

• Merhaba, destek kaydınız hakkında kontroller tamamlandıktan sonra sizi bilgilendireceğiz. Gün içerisinde dönüş yapılacaktır.
  • Aynı sorun bende de var sorun 11 temmuzda başladı 12 temmuzda destek kaydı açtım 3 gün oldu halen sorunu çözemediler

• satem S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, rica etsek destek kaydınızın numarasını bizimle paylaşır mısınız?
  • satem S kullanıcısına yanıt

Sorun çözüldü mü? Bendeki 1 hafta oldu ama çözülmedi.

• Merhaba, kaydınızla ilgili kontrollerin devam ettiğini görüyorum. Ekiplerimiz güncel bilgi için mutlaka size dönüş yapacaklar. Kaydınızı takip ediyoruz 🙏
  • Benim de zamanında iss değişikliği sonrasında telefon hattı bunlarda kalmış, interneti taşımıştım. Pasif durumdaydı. 2 gün önce tekrar iss değiştirirken farkettim benim hattı da hiçbir haber vermeden kapatmışlar. Hadi ben kullanmıyordum çok önemli değil ama böyle bilgi vermeden saçma sapan iş yapılmaz. Hele bir de kullanan da varmış tam rezillik.

• medcezir55 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, PM üzerinden müşteri numaranızı iletebilir misiniz?

Sayın Türknet; medcezir55 arkadaş sizin aboneniz değil ki şu an.

" Benim de zamanında " 

Turknet Talebim Olmadan Sabit Telefon Hizmetimi Kapamış Turknet Talebim Olmadan Sabit Telefon Hizmetimi Kapamış 

• medcezir55 kullanıcısına yanıt

Aynısını akrabama yaptılar. Pstn ve interneti Telekom'a taşırken sabit hattı vermemişler. Artık abonesi olmadıkları için Turknet'e destek kaydı açamadık. Telefonla aradık kimseye ulaşamadık öylece kaldı olacak iş değil yani.

• toran_aga kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer telefon hattı ile birlikte geçiş işlemi istenirse ve gönderilen evraklarda bir sorun olmazsa hem internet hem de telefon geçişine onay veriliyor. Belirttiğiniz hizmete ait bilgileri PM üzerinden iletebilirseniz sürecin nerede takılı kaldığını kontrol ederek bilgi verebilirim.

PM attım sabit nosunu ilettim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.