Şimdi Ara

Turknet Talebim Olmadan Sabit Telefon Hizmetimi Kapamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DM üzerinden geri dönüş yaptık.
  • satem S kullanıcısına yanıt

11.07.2024 saat 00:43'de vdsl link gidip geldi. Sonradan anladım internet yalın internet olmuş. 13.07.2024'de telefonun iptal olduğunu fark ettim.

Sonradan çoğu kişide aynı durumun olduğunu gördüm. Nasıl bir teknik arıza oluştuysa talep olmadan ev telefonları iptal edilmiş.

• Nerdeyse 1 aydır sorunu çözemediler. Ekip göndermeye niyetleri yok yazılımla sorunu çözücez dediler yapamadılar. Ekipleri gelicez diyor bekliyorsun o gün gelmiyor ardından birde utanmadan o gün aradık size ulaşamadık diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 Temmuzda ekip gelip apartmandaki kutuda işlem yapmış ama sorun daha çözülmedi.

• toran_aga kullanıcısına yanıt
    İşlem yapmış dediğiniz nedir? Ankastre kutusunda internetinizin olduğu portun dışında bir portta telefonunuz aktif olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ckk kullanıcısına yanıt

Apartmandaki kutunun kapağı açıktı ve kablonun üzerine bi kağıt yapıştırmışlar, kağıtta tel numaram, turknet ve tarih yazısı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toran_aga -- 4 Ağustos 2024; 13:53:18 >

Xdsl hizmet alınan kısma; tel no yazıp enter deyince ne çıkıyor?

Hattınız büyük ihtimal o portta açık. Kontrol etme imkanınız varsa bir bakın isterseniz.

• xDSL no Çevrilemedi yazıyor.

Çevir sesi yok.

O porta telefonunuzu bağlayarak kontrol etmeniz lazım.

Anladığım işler değil açıkcası

No aktif değil; bağlantı yapılmamış olabilir.

• Numaramı aradığımda öncesinde ya meşgul çalıp kapanıyordu ya da bu numara servis dışı anonsu vardı. Sonrasında normal çalma sesine döndü. Turknet bana Telekom kaynaklı genel bir sorun olduğunu söyledi ama bakalım.

Olabilir; benim burada dolapta çalışma yapmışlardı, hatları karıştırmışlardı. Ev telefonundan cebi arayın bakın kendi numaranız çıkıyor mu?

O zaman TurkNet'e çevir sesi yok dediğinizde tekrar Türk Telekom'a başvuracaklar ve Türk Telekom görevlisi gelip binadaki kutudan evinize giden başka bir çift kabloya hattı bağlamaya çalışacak. Çünkü şu an telefon hattınız aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckk -- 4 Ağustos 2024; 14:49:19 >
    Turknet Talebim Olmadan Sabit Telefon Hizmetimi Kapamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel ile internet aynı kablo üzerinden gitmiyor mu? Neden yeniden kablo çekecek?

Bende önce internet gitmişti; sonra internet geldi tel gitti. Personel arkadaş bina içine buna benzer etiket bıraktı; telefonla başka personeli aradı sonra düzeldi. Dış dolaptan ayar yaptılar galiba.

Talep olmadan tel nasıl iptal oluyor; olduktan sonra da telafisi neden bu kadar zor oluyor anlamadım. Kullanıcı bazlı sorun değil ki. Uğraş dur; işin yoksa. Nirde; abone memnuniyeti?

• Saha dolabından birleştirmişlerdir. Olması gereken de bu ama altyapıda telefon no üzerinde internet görünmüyor. TurkNet'e sorunca sorun yok diyorlar ve net cevap verilmiyor. Şu an telefonla beraber inteneti taşımaya kalksak büyük ihtimal bir dolu sorunla uğraşacağız.

Büyük ihtimal yalına çevirirken tel güme gitti. Tel aktifse başka firmaya sadece tel taşınamaz mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.