Yaklaşık 2.5 yıl önce internetimi TTNET'ten TÜRKNET'e taşıdım. Bana telefonumu da taşımam gerektiği söylendi yoksa sıkıntı çıkar vs dediler. Bende TÜRKNETE güvenerek hem telefonumu hemde internetimi türknete taşıdım. 2 hafta önce Türknetten GIBIRNETE geçiş yaptım fakat 37 yıllık telefonumu TÜRKNETTEN geri alamıyorum!!!! Bizim müşterimiz değilsiniz size yardımcı olamayız gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar. Yapacakları şey sadece numaramı ortak havuza atmaları. Telefon numaramı geri alabilmem için ne yapmalıyım bana yol gösterir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mallybu72 -- 15 Mart 2023; 18:23:36 > |
Türknet 37 Yıllık Sabit numaramı vermiyor!
-
-
evet beyler 3. olarak verdikleri süre tekrar doldu ve tam 2 ay olmasına rağmen türknet acizliği ve rezilliği devam ediyor. ASLA AMA ASLA TURKNET KULLANMAYIN. İSTANBULUN MERKEZİNDE KOPAN KABLOYU 2 AYDA BAĞLAYAMAYAN BU BECERİKSİZ VE REZİL FİRMADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN....
-
Merhaba, müşteri numaranızı konu linki ile PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız? -
PM olarak bilgileri yolladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontrol ederek dönüş yapacağım -
Telefon numarasına ait Türk telekom ve Türk net faturaları ile birlikte Tüketici şikayeti BTK adresine girerek şikayet kaydı oluşturun destek kaydı bu tür şikayetlerde pek yardımcı olamayabiliyor. Buna benzer farklı platformlarda birçok şikayet var. İşin trajikomit tarafı farklı operatörlerden Türk nete telefon hattı sorunsuz taşınabiliyorken Türk net ten başka bir operatöre taşıma sorun olabiliyor. BTK üzerinden sonuca varamazsanız Cimer üzerinden devam edebilirsiniz. Umarız @TurkNetDestek bu konuyu ciddiye alarak yardımcı olur.
-
numarayı 1 yıl boyunca kimseye veremezler. burada bir gariplik var. sabit hat taşıma için tt müdürlüğüne gidip form dolduracaktınız bu kadar. internet iptal olacaktı. gibir sıfırdan açılacaktı.
-
Merhaba, sabit hat internet hizmetiyle birlikte iptal olmuştur. -
@mallybu72 geçmiş olsun. BTK üzerinden şikayet kaydı açıp numarayı geri iste bakalım alabilecek misin. @TurkNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbilay -- 18 Mart 2023; 17:51:9 > -
MErhaba, hizmet iptali sırasında hattında iptal olacağı bilgisi iletildi ve onay alındı. Şu an hat bizde değil, hizmetle birlilte ses hizmetinin de iptali sağlanmıştır. -
Boşa düşen numara ileriki bir zamanda alınmak istenildiğinde ne kadar süre geçmesi gerekiyor. Boştaki numara operatörlerin kullana bileceği bir havuzda mı yoksa Türk net mülkiyetinde mi?
-
Merhaba, boşta kalan numara ortak havuzda kalır.
Benzer içerikler
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- türknet kurulum ücreti
- turknet altyapı haritası
- upload hızı kaç olmalı
- pon ışığı yanmıyor
- internet hızlandırıcı
- statik ip öğrenme
- gigafiber nedir
- modem kurulumu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X