Şimdi Ara

Açık kapı talebimi kabul etti Superonline fiber altyapı getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün önce bu bölümde açık kapıya isteklerinizi yazın diye bir konu görmüştüm hiç durmadan girdim oraya şikayetimi yazdım fiber altyapı istiyorum dedim kendi kişisel durumlarımı falan belirttim cumhurbaşkanımızdan ricada bulundum bugün Superonline beni aradı açamadım daha sonra mesaj yazdım yapmış olduğum başvuru üzerine aramışlar kaç daireden oluştuğunu sordu söyledim kabul ettik dedi Çok sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerden başvuru yaptınız? sitede 85 dairelik sitede evlerin dibinde fiber var ama apartmana bağlamadılar

• Sizin bölgeye bakan bayileri mi yazdı?

WP den yazdıklarını da bilmiyordum.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Hayır beni dün sabah aramışlar ben açamadım kayıt ettim WhatsApp dan amblemi çıktı bu sabah beni aramışsınız yazdım beni aramışsınız yazdıktan sonra talebinize istinaden diye cevap verdi .

Saha sorumlusu planlamacısı falan olabilir bilmiyorum kim ama ben ilgileneceğim merak etmeyin dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 24 Mart 2022; 12:41:7 >
  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt

İyiymiş hocam. İzin işleri kolayca hızlıca halletsinler de Fibere kavuşurşunuz umarım. Yüksek hız ve stabillik herkes kullanmalı.

• Hayırlı olsun anladığım kadarıyla getirecekleri varsa getiriyorlar. Yıllardır aldığım cevapların özetini bırakıyorum buraya.

• ozgur_298 O kullanıcısına yanıt

Yaşadığım bölge İzmir'de Mavişehir den sonra en değerli bölge pilot bölge burası her yer rezidans apartman dolmaya başladı bizler son kalan müstakil evleriz burası Superonline bölge değerine baktıysa hak ediyor diye düşünmüş olabilir değerli yerlere daha çok özen gösteriyorlar Mavişehir dediğim fabrikatörler üst seviye insanlar Yaşar yaşadığım yerde aşırı derecede zengin insanları olmasa da konumu nedeniyle aşırı derecede kıymetli oldu İzmir bu noktadan Kendi arabamla her yer 10 dk trafik yoksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölgede yaşayan insanların zenginliği en önemsiz detaylardan birisi çünkü internet Türkiye'de hali hazırda çok ucuz ve firmalar birbirine yakın fiyatlara sahip. (bizde diğer temel ihtiyaçlar olağanüstü pahalı olduğu için internete ayrılan para da pahalı geliyor.)

Önemli olan şey müşteri yoğunluğu elbette lüks ve kentsel dönüşüm olan semtlerde yatırım yapıyorlar ama o noktada araya bir sürü avantaj giriyor mesela müteahhit parasını ödeyip sistemi çektirebiliyor, dev siteler ile anlaşma yapılabiliyor vb. (yine müşteri yoğunluğu)

Ankara için örnek verirsem Superonline'ın en yoğun altyapısı ortalama geliri düşük ve kalabalık olan mahallerde örneğin Keçiören, son yıllarda Ankara Sincan'a girdiler ki Ankara'nın merkez ilçelerinde en düşük gelir grubu burası olsa gerek ama nüfus avantajı var.

İstanbul'da da gördüğüm kadarıyla kalabalık ve düşük gelirli mahallelerde harıl harıl altyapı yapıyorlardı.

Diğer bir örnek Türknet Gigafiber. Normalde ultra lüks semtlerde başlamasını beklersiniz ama en büyük yayılımlarını yine gelir seviyesi düşük ama nüfusu yoğun olan yerlerde yapıyorlar.

Ortalamadan çok yüksek paketlere sahip olsalar +1 Gbps vb. zengin gelir grubunda bile talep yetersiz kalırdı.

• Ben VDSL olan yerde Fiber dönüşüm istiyorum diye kayıt oluşturuyorum.

Bana bulunduğunuz yerde ADSL var, afiyetle kullanabilirsiniz diye mesaj atıyorlar.

Cimere yazıyorum bizim işimiz değil diyorlar

Açık Kapıya 3 kere kayıt açtım. 2sinde direk kapattılar, 1 tanesi de kaymakamlıktan kapatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 24 Mart 2022; 15:19:46 >

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Nüfus olarak evet nüfus var yok değil benimkisi sadece bir fikirdi senin dediğin daha mantıklı tabii ki haklısın gelsin de ne için getirdikleri önemli değil ben 1000 megabit hız istiyorum artık ne demiş atalarımız hatice'ye değil neticeye bakalım gelsin de gerisi önemli değil.

gerçekten çok mutluyum şu anda getireceğiz dedi ilgileneceğim dedi ama umarım dediği gibi olur

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Ben iki gün önce yazdım gönderdim istedim dün onaylandı diye beni aramışlar telefonu açmadım bugün WhatsApp'tan mesaj gönderdim bu şekilde cevap verdi demek ki bir günde kabul etmişler benim istediğim şeyi çok şaşırdım ve sevindim.

Bana bu şekilde cevap vermiş açık kapı sitesi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 24 Mart 2022; 15:40:37 >

• Hep izmir'e zaten bu Superonline, sahibi izmir'li mi anlamadım ki, Neredeyse bütüm izmire altyapı döşemişler ama istanbulda neredeyse hiç hatları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 24 Mart 2022; 15:44:8 >

Hocam bir şey fark ettim sizin göndermiş olduğunuz yazıları link atarak buraya gönder bizi ilgilendirmez demişler benim gönderdiğim yazıyı ise otomatik olarak kendileri gereken yerlere göndermiş sizi neden ciddiye almadılar acaba bana verdikleri cevabı attım bir üstteki mesajda size umursamaz bir cevap vermişler

benim mesajların hepsine umursamaz cevaplar veriyorlar. Orada adres belirtmişim mesela ama o adresi bile umursamamış. Sizin orada ADSL var deyip kesmiş atmış.

Ben de yanıt olarak VDSL var diye cevap yazıp bütün metni tekrar yolladım. BTK ve açık kapı beni engelleyene kadar devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 24 Mart 2022; 15:46:57 >

Pes etmeyin hocam elbet bir gün o hizmet sizin ayağınıza gelecek

Hocam öyle demeyin İzmir çok gariban ülkeyi yönetenler 20 yıldır üvey evlat muamelesi yapıyor bari Superonline yapmasın yatırım yapsın İzmir'e 20 yıldır doğru düzgün yatırım bile gelmiyor malum gavur İzmir olduk Superonline dediğiniz gibi İzmir'i kayiriyor ise minnettarız

Bölgenin zenginliği fark etmez sonuçta paket fiyatları herkes için aynı. Hangi ilçedesiniz acaba ve yapılaşma durumu nasıl çoğunluk yeni binalardan mı oluşuyor?

Hocam bende İzmir'deyim hatta yakınımızda ufak bir sanayi bölgesi var ancak burada altyapısı yok.

• ozgur_298 O kullanıcısına yanıt

Bornova Yeşilova semt olarak yarı yarıya bir durum söz konusu boş arsalar rezidans apartman ile dolu diğerleri müstakil ama değer olarak da nirvanaya koşuyor çoğunluk şu anda müstakil bölgede hocam ancak yeni yapılan binalar boş arsalara onlar ayrı

Andaldım, kendi tahminim çok yakınızdan hali hazırda kablosu geçiyor ve size ek yapacaklar. Müstakil evde yaşayanları insan yerine koyan yok normalde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.