Sigortasız Çalışırken Kredi Kartı Çıkar mı?
Merhaba arkadaşlar öncelikle şuna açıklık getireyim şuan sigortasız çalışıyorum ancak daha önce sigortalı olarak çalıştım. 27 yaşındayım şuan bir esnafta çalışıyorum ve ek olarak internet üzerinden freelance işler yapıyorum aylık toplam gelirim 25-40bin arası değişiyor. Fazla banka ile muhatap olmayı sevmediğimden sadece işbankası ve enpara'da hesabım var. Geçtiğimiz nisan ayına kadar işbankası üniversiteli kartını 7 yılı aşkın kullandım ancak hem limiti düşük hem de kart aidatı olduğu için aidatsız kart almak için kapattım bir daha alamadım. Tekrar başvuru yaptığımda banka benden gelir belgesi beyanı istiyor ancak resmi olarak bir belge veremiyorum. Aynı şekilde enpara da kart başvurularımı dakikasında reddediyor. Enpara'nın yeni müşterisi olsam da işbankası hesabımı 10 yıldır kullanıyorum. Asıl soruya gelirsek, bu şartlar ile bana kredi kartı(bloke teminatı olmayan) çıkar mı? Findeks notum aşağıda, 1464 olan sorguyu ne zaman yaptığımı bilmiyorum raporlarımda gözükmüyor.
Merhabalar, bir süredir merak ettiğim bu konuda veri toplamak istiyorum. Müstakil evde oturup fiber internete sahip ne kadar kullanıcı var, bu kullanıcıların yakınlarında apartman veya site var mı sorusunun yanıtını arıyorum. Bunun haricinde adsl/vdsl oranını da görebiliriz diye umut ediyorum. Kendi yaşadığım semt yaklaşık 40bin nüfuslu ve %90'ı müstakil evlerden oluşuyor, bu %90'lık kesim için tek seçenek adsl. Kalan kesim ise bir bölgede toplanmış apartman ve siteler, bu kesimde ise ftth veya fttb mevcut. Sizin bölgenizde durum nedir? Ankete katılırsanız sevinirim.
|
Turknet Yeni Bağlantı Sorunu
|
Netspeed Fatura Ödeme?
|
Netspeed'ten Bıktım
|
|
Netspeed Ping Problemi
|
Netspeed ve Packet Loss
Crc Değeri Hakkında
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 901
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 13.758 (Bu ay: 262)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.215 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar