Bildirim
Netspeed ve Packet Loss
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu görüntüyü aynen onların facebooktan mesjala atıp şikayetinizi iletseniz. hemen çözmeye çalışan bir firma -
Teşekkürler facebook'tan cevap verdiklerini unutmuştum. -
Sorununz düzeldi mi aynı şekilde benimde ping ve packet lost %100 hep zaman aşımana uğruyor -
Benim sorunum düzeldi ancak hiç cevap gelmiyorsa ping atmaya çalıştığın sunucu ping konutuna cevap vermeye kapatılmıştır. -
Hocam YAPA Altyapısındayken mi geçiş yaptınız acaba? Bana geçiremeyiz dediler d.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunu siz mi çözdünüz yoksa netspeed mi? -
Hayır vae olarak kullanıyordum. Yapa olunca sanırım xdsl hizmet no TT sisteminden okunamıyor bayiideki çalışan ona benzer birşey söylemişti. -
Netspeed çözdü aynı ssleri traceroute ile beraber facebook üzerinden yolladım. Aynı gün için hallolmuştu. -
bu paylaşımdan hiç bişey anlamadım. ben de netspeed kullanıyorum ve iptv bu sene donmaya başladı bende sebebi packet loss olabileceği söylendi. nasıl anlarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X