Şimdi Ara

Türk Telekom Saha Dolabı Aktif Oldu---YENİ HIZ DEĞERLERİM.(Süperonline)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH'a şükürler olsun ki bunca eziyete rağmen saha dolapları aktif oldu ve yeni hız değerlerim bu şekildedir.Onca uğraşa şikayete rağmen sonunda kulllanmaya başladık.

Son 1 1.5 aydır eziyet çekiyorduk defalarca hergün süperonline ile iletişime geçtim yeri geldi kavga ettimn kayıt açtırdım ama asla bıkmadım.BTK-CİMER-BİMER-ŞİKAYETVAR her yere hergün şikayetler oluşturdum umarım bu şikayetlerin sonucunu alıyorumdur.

YENİSİ:

ESKİ HIZ DEĞERLERİM:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 31 Ağustos 2017; 2:41:28 >

• Hayırlısı olsun, Vdsl' e geçerseniz iyi olur. Hattınız güzel değerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Hayırlısı olsun, Vdsl' e geçerseniz iyi olur. Hattınız güzel değerlerde.

Teşekkür ederim,Bu konuyla hemen iletişime geçecem birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 30 Ağustos 2017; 17:13:37 >
  • Superonline nin limitsiz vdsl paketleri 100 liradan başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Superonline nin limitsiz vdsl paketleri 100 liradan başlıyor

35 Mbps’ye kadar Akıllı Paket**​​ 100 GB​ ​- 109 TL​

Taahhütlü 74,90 TL​ bu paketi düşünüyorum tabi değerlerim uygun mu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanjack2

quote:

Onlar hep kotalı sıkıntı o

100 gb kullandıktan sonra ekstra para ödemen gerekiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanjack2

quote:

Onlar hep kotalı sıkıntı o

100 gb kullandıktan sonra ekstra para ödemen gerekiyor

100GB kota sunuyorlar 4 kişilik bir ailede aylık kota kullanımız indirme felan herşey 65 70 arası kalıyor bunu alabilirsek yeterli olacaktır benim için fakat

BENİM HAT DEĞERLERİM VDSL DESTEKLİYOR MU ACABA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom fiber yeni modem hakkında
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vdsl için size ayrı bir port tahsis etmeleri lazım vdsl portu.

şu an adsl portu kullandığınız gözüküyor modemde

destekleyip desteklemediğini kısacası size vdsl portu tahsis edilip edilemeyeceğini superonline nı arayıp öğrenebilirsiniz

ikinci olarak turk telekom 100 gb akn li 100 gb kota bittikten sonra 16 mbps ye düşen 35 mbps hızlı interneti 75 liraya veriyor.

turk.net 150 gb akn li kota bittikten sonra 16 mbps ye düşen 35 mbps hızı 60 liraya veriyor.

siz 100 gb kotalı 35 mbps hız kota bittikten sonra duran ya da sizden ekstra para talep edecek superonline nı tercih ediyorsunuz. Bu tarz kota destekçisi şirketleri ben destekleme taraftarı değilim.

tabi siz bilirsiniz.

kısacası data önceliğini fiber abonelerine veriyor. Özellikle yüksek hız isteyen vdsl kullanıcılarına üvey evlat muamelesi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 30 Ağustos 2017; 18:47:30 >
  • Şimdi şöyle bir sormuştum müşteri hizmetlerine

Şuanda ki paketim 8megabite kadar taahütlü 1senesi daha var vdsl geçme durumumda acaba belirtilen fiyatlarda kalan süremde 1sene boyunca kullanabilir miyim diye sormuştum onlarda geçiş yapıp kullanabilirsiniz demişlerdi de..

Ben kendilerini tekrar arayıp bilg ialırım
  • Twitter dan mesaj attığımda VDSL desteklemiyor diye cevap alıyorum nasıl iş anlamadım
  • Hocam Türk Telekom'u arayın sorun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Hocam Türk Telekom'u arayın sorun

Süperonline kullanıcısı olarka destekleyip desteklemediğine bakabilirler mi telefonla görüşmemde yoksa müdürlüğüe mi gitmem gerekiyor
  • quote:

vdsl için size ayrı bir port tahsis etmeleri lazım vdsl portu.

şu an adsl portu kullandığınız gözüküyor modemde

destekleyip desteklemediğini kısacası size vdsl portu tahsis edilip edilemeyeceğini superonline nı arayıp öğrenebilirsiniz

ikinci olarak turk telekom 100 gb akn li 100 gb kota bittikten sonra 16 mbps ye düşen 35 mbps hızlı interneti 75 liraya veriyor.

turk.net 150 gb akn li kota bittikten sonra 16 mbps ye düşen 35 mbps hızı 60 liraya veriyor.

siz 100 gb kotalı 35 mbps hız kota bittikten sonra duran ya da sizden ekstra para talep edecek superonline nı tercih ediyorsunuz. Bu tarz kota destekçisi şirketleri ben destekleme taraftarı değilim.

tabi siz bilirsiniz.

kısacası data önceliğini fiber abonelerine veriyor. Özellikle yüksek hız isteyen vdsl kullanıcılarına üvey evlat muamelesi yapıyor.

bağlı olduğu port belki vdsl dir . bilemeyiz.
    adsl de çalıştığı yazıyor sadece modem durum sayfasında

• Türk Telekom'a geçmek istiyorum vdsl destekliyorsa deyin, her şeye bakarlar. Zaten superonline da Türk Telekom sisteminde bakabilir izin verildiği oranda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SO 'yu aradım desteklemiyor diye cevap aldım

Sonra TT 'yi aradım adres bilgilerime kadar sorguladılar VDSL desteklediğini belirttiler 2 arada bir derede kaldım
  • Genelde superonline nin taahhütu biten vdsl müşterileri ve taahhütu bitip vdsl ye geçmek isteyen müşteriler bu 100 liradan başlayan limitsiz tarifeleri görünce aboneliklerini sonlandiriyorlar.

O yüzden vdsl alt yapısı yok diye yalan söylüyor olabilirler size. Siz ben kotalı 100 gb tarifeyi kullanacağım limitsiz tarifeye ihtiyacım yok deyin. Hemen port ayarlarlar.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum teşekkürler bilgilendirme için

• ŞUANDA 16 MEGABİT OLARAK HIZIMI YÜKSELTTİRDİM ŞİMDİLİK SORUNSUZ KULLANIYORUM BUNDAN SONRADA İNŞ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANMAYA DEVAM EDERİM
  • Hazır saha dolabı aktifleştirilmiş iken tahahhüt yok ise TurkNet e geçmenizi tavsiye ederim en azından 35 Mbit e kadar VDSL hizmeti sağlayacaklardır.

Bende önceden superonline kullanıyordum 8 Mbit den yukarısı yoktu VDSL bile yoktu sonra TurkNet e geçtim şu anda 75 Mbit VDSL var aynı portta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Hazır saha dolabı aktifleştirilmiş iken tahahhüt yok ise TurkNet e geçmenizi tavsiye ederim en azından 35 Mbit e kadar VDSL hizmeti sağlayacaklardır.

Bende önceden superonline kullanıyordum 8 Mbit den yukarısı yoktu VDSL bile yoktu sonra TurkNet e geçtim şu anda 75 Mbit VDSL var aynı portta.

Hocam şuanda 1senelik sözleşmem kaldı şimdilik 16megabiti sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edeyim de sözleşmem bitince gereken işlemleir yaparım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.