Şimdi Ara

Uydunet bağlantım var fakat türk telekom gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi uydunet bağlı fakat turk telekom yazıyor başka bi konumda bi arkadaşla ping testlerimizi paylastık onda isp kısmında türksat uydunet yazarken bende türk telekom yazıyo evlerimizin mesafesi 500 metre civarında ping değerleri benden cok daha düşük türk telekom yazmasının sebebi nedir
     Uydunet bağlantım var fakat türk telekom gözüküyor Uydunet bağlantım var fakat türk telekom gözüküyor Uydunet bağlantım var fakat türk telekom gözüküyor

• server değiştirceksin türksat uydunet olanı seçeceksin
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    server seçebilceğim bi yer yok ki iki sitede de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkumbagTutu

server seçebilceğim bi yer yok ki iki sitede de

bulunduğun ilin üstünde böyle beyaz noktalar olacak üzerine mouse ile gel bekle serverlar çıkacak uydunet i seçeceksin
     Uydunet bağlantım var fakat türk telekom gözüküyor

• Server ile alakası yok. Uydunet ve Türk Telekom'un birçok noktada pop noktaları aynı, bundan kaynaklanıyor heralde. Ayrıca testi Frankfurt üzerinden yapmışsın. Yurtiçi test yaparsan daha düşük tepkime süresini elde edersin.
  • Uydunetin IP bloğunun bir kısmı Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor. Arkadaşın IP adresi de o blokta olduğu için soruyor. Normal bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o eksi veren arkadaşları da Allah'a havale ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    modem arayüzünden modemi router mod dan brigde mode a aldığımda turksat yazmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkumbagTutu

modem arayüzünden modemi router mod dan brigde mode a aldığımda turksat yazmaya başladı

Boyle yapinca Turksat'in IP blogundan bir IP gelmis, modem ayarlariyla oynamak IPyi degistirebiliyor. (bridge+router kullanmak kesinlikle degistirecektir)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu telekom görünse ne olur turksat görünse ne olur nelere takılıyorsunuz böyle anlamıyorum ; benim 10 yıldır telekom görünür...
  • Modemi Router'a al. 444 0 126 ara IP değişikliği talep et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.