Şimdi Ara

Türk Telekom Saha Dolabı Aktif Oldu---YENİ HIZ DEĞERLERİM.(Süperonline) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan halen ADSL modülünü kullanıyorsun hocam hiz değerlerin vdsl modulune geçince tahmini olarak 100 megabite e kadar destek gelir bence bu adsl değerlerine göre arayıp vdsl paketlerine geçmek istediğinizi belirtin geçiş yapınca bu hat değerleri değişecek benim de böyle di 30 megabit destekliyor görünüyor du adsl de vdsl modulune geçince 140 megabitlere çıktı umarim kullandığın modem vdsl yi destekliyordur hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 1 Eylül 2017; 14:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinet23

Şuan halen ADSL modülünü kullanıyorsun hocam hiz değerlerin vdsl modulune geçince tahmini olarak 100 megabite e kadar destek gelir bence bu adsl değerlerine göre arayıp vdsl paketlerine geçmek istediğinizi belirtin geçiş yapınca bu hat değerleri değişecek benim de böyle di 30 megabit destekliyor görünüyor du adsl de vdsl modulune geçince 140 megabitlere çıktı umarim kullandığın modem vdsl yi destekliyordur hayırlı olsun

İşte aradaığım cevap hocam öyle bir aydınlattınız ki beni valla vdsl geçme şansım var o zaman lakin şu sorumu cevap verme şansınız var mıdır ?

-süperonline aradığımda desteklemiyor diye cevap veriyor vdsl tt destekliyor diyor...2 arada br deredeyim şuan.

Kullandığım modem bu destekliyormu bilmiyorum

Türk Telekom Saha Dolabı Aktif Oldu---YENİ HIZ DEĞERLERİM.(Süperonline)

• Süper online modemler hakkında pek bilgim yok ama kutusu garanti belgesinde yazabilir yada modelini söylersen aratabiliriz destekliyorsa tekrar aramanı tavsiye ederim çünkü her mh çalışanı işe hâkim olmayabiliyor

• quote:

Süper online modemler hakkında pek bilgim yok ama kutusu garanti belgesinde yazabilir yada modelini söylersen aratabiliriz destekliyorsa tekrar aramanı tavsiye ederim çünkü her mh çalışanı işe hâkim olmayabiliyor

Modeli HG658 V2 yazıyor modemin arkasında.

Defalarca aradım da zaten şöyle bir sıkıntım var şunada 1 senelik normal bir kampanyadan faydalanıyorum vdsl geçmek istesemde onu iptal ettirmem gerekiyormuş iptal ettirmek de çok para istriyorlar şimdilik böyle idare edicem
  • Ne desem bilemedim genelde iss ler vdsl geçirmek için ekstra ararlar aboneleri vdsl geçirmek için ben millenicom kullanıyorum taahhütm var bir ay önce bende vdsl ye geçiş yaptım taahute zararı yokmuş sadece bir defada ya mahsus 9 tl ucret alacağını belirtti süperonline nin tarzı farklı demek ki

• quote:

Ne desem bilemedim genelde iss ler vdsl geçirmek için ekstra ararlar aboneleri vdsl geçirmek için ben millenicom kullanıyorum taahhütm var bir ay önce bende vdsl ye geçiş yaptım taahute zararı yokmuş sadece bir defada ya mahsus 9 tl ucret alacağını belirtti süperonline nin tarzı farklı demek ki

valla so müşteri hizmetleri ile konuştuğumda ilk önce mevcut kampanyanızın bitmesi lazım dedi sonra vdsl kampanyalarından faydalanabilirsiniz dediler.

VDSL destekleğine eminim nasıl derseniz 16megabitlik pakete geçerken şöyle söylemişlerdi 16megabit hızı desteklemediğini görüntülüyoruz kopukluk yaşarsınız felan dediler 3gün olacak 0 kopma yaşadım.Büyük ihtimal vdsl destekleiğini düşünüyorum

• https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede buradan sorgulayabilirsin hattın neyi desteklediğini

• quote:

https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede buradan sorgulayabilirsin hattın neyi desteklediğini

Alabileceğim hızı maks 17 gösteriyor ama ben almak istesem 24de alabiliyorum güncel değil sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.