Herkese merhabalar, yazlığım için millenicom bağlatmaya karar verdim ve geçen hafta başvurumu yaptım, başvuru yaptıktan sonra arayan millenicom ekibine de şu anda yazlıkta olmadığımı, 2 hafta sonrası için oraya gideceğimi söyleyerek not almasını istedim. Millenicom ekibi de kurulum için Türk Telekomdan geleceklerini ve onlar aradığı zaman bu durumu belirtmemizi istediler. Ancak başvuru yaptıktan birkaç gün sonra Türk telekomdan aradıklarında durumu izah ettiğimiz halde o zaman biz başvurunuzu iptal edeceğiz diyerek telefonu kapattılar ve altyapı olduğu halde adresinizde internet altyapısı bulunmuyor diye millenicoma bilgi yollamışlar. Millenicomdan bu mesaj geldikten birkaç saat sonra tekrar bir millenicom görevlisi bizle iletişime geçti ve durumu belirttik, konuşmamızdan 10dk sonra da sistem üzerinden altyapı sorunu düzeltilmiştir diye mesaj yollayarak bir anda bağlantı aşaması için tarih verdi. Ancak bağlantı tarihimiz yarın olmasına rağmen Türk telekomdan ne bir gelen ne bir soran var kurulum için, ee tabi kurulum olmadan da bağlantı yapılamayacağına göre yarın gelen millenicom ekibi de tıpış tıpış geri dönecek, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum artık.. |
Bildirim