Herkese merhabalar, yazlığım için millenicom bağlatmaya karar verdim ve geçen hafta başvurumu yaptım, başvuru yaptıktan sonra arayan millenicom ekibine de şu anda yazlıkta olmadığımı, 2 hafta sonrası için oraya gideceğimi söyleyerek not almasını istedim. Millenicom ekibi de kurulum için Türk Telekomdan geleceklerini ve onlar aradığı zaman bu durumu belirtmemizi istediler. Ancak başvuru yaptıktan birkaç gün sonra Türk telekomdan aradıklarında durumu izah ettiğimiz halde o zaman biz başvurunuzu iptal edeceğiz diyerek telefonu kapattılar ve altyapı olduğu halde adresinizde internet altyapısı bulunmuyor diye millenicoma bilgi yollamışlar. Millenicomdan bu mesaj geldikten birkaç saat sonra tekrar bir millenicom görevlisi bizle iletişime geçti ve durumu belirttik, konuşmamızdan 10dk sonra da sistem üzerinden altyapı sorunu düzeltilmiştir diye mesaj yollayarak bir anda bağlantı aşaması için tarih verdi. Ancak bağlantı tarihimiz yarın olmasına rağmen Türk telekomdan ne bir gelen ne bir soran var kurulum için, ee tabi kurulum olmadan da bağlantı yapılamayacağına göre yarın gelen millenicom ekibi de tıpış tıpış geri dönecek, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum artık..
Telefon Ekran ve Cam değişimi sonrası Ön kamerada Leke Sorunu
Arkadaşlar geçen hafta camı değiştirmek için gittiğim telefoncu hem camı beceremeyip ekranı kırdı, hem de ekran ve camı değiştirdikten sonra tam düzeldi derken ön kamerayı bu hale getirdi, şimdi sorun şu o kadar araştırdım ettim ama bu kameraya nolmuş bulamadım, bir bilgili arkadaş yazarsa sevinirim servise yollasam ne kadara patlar bana
Samsung M51 Cam değişimi Sonrası Yeşil ekran
Geçen hafta salı günü telefonu düşürerek dış camın sağ tarafında çatlaklar oluşmuş ancak telefonun ekranı ve dokunmatiği sağlam olduğu için kullanmaya devam etmiştim. Daha sonra ise başka sıkıntılar olmaması için telefoncu tanıdığa gittiğimde ise camı değiştirmeye karar verdik. Neyse adam bir güzel değiştirdi etti cam da sağlamdı bir sıkıntı yoktu ancak sabah kalktığımda telefondan görüntü gelmiyor, parmak iziyle açmaya çalışınca da yeşil ekran gelip gidiyor, büyük ihtimal cam değişimi sonrasında iç ekrana mortingen oldu diye düşünüyorum ama yine de bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Ek: fotodaki gibi yeşil ekran gelip gidiyor ekranı açmaya çalıştıkça
Turknet Öğrenci 1ay ücretsiz durumu
Arkadaşlar merhaba, yazlık için haziran başında Türk telekom veya türknet bağlatmaya çalışmıştım ancak port dolu uyarısı nedeniyle bağlatamamıştım. Şimdi ise turknet üzerinden bağlatabileceğimi gördüm ve öğrencilere 1 ay ücretsiz diye kampanyaları da mevcut. Eylül sonunda İstanbula döneceğim için de bir ay kullanıp iptal edebileceğim bir internet yani taahhütsüz istiyorum. Eğer 1ay ücretsiz kampanyasıyla bağlatırsam ilk ayı ücretsiz kullanıp kapatabilir miyim yoksa ilk ay ücretli ikinci ay mı ücretsiz kullandırıyor kafamı kurcaladı. Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.
Ayrıca turknet kurulum ücreti ve modem için ek olarak ne kadar masraf çıkartıyor bilenler yazabilir mi?
Ps4 Hesabı Çalındı! YARDIM!
Arkadaşlar cumartesi günü psn hesabım çalındı mail adresi değiştirilerek, bugün arayıp hesabı geri aldım ancak kütüphaneye gelince bazı oyunların altında +5 falan yazıyor başka hesaplarda oyunu mu yüklemişler napmışlar bilen varsa nasıl düzeltebilirim yardım edebilir mi? Yoksa ps5 destekliyor vs diye mi böyle işaret var?
Türk Telekom Boş Port var denilmesine rağmen dolu çıktı
Yazlık internet için Türk Telekom'la görüştüğümde binamızda altyapı ve boş portun olduğunu söyleyerek kurulum için gün verdiler. Biz de bugün kurulum için İstanbul'dan yazlığa geldikten sonra kurulum ekibi binada boş portun olmadığını, santralle iletişime geçeceklerini, tarih veremeyeceklerini ilettiler. Yarın geri dönmem gerektiği halde hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum, sizinle iletişime geçilecek diye sms yolluyorlar arayan yok, twitterdan iletişime geçeceğiz diyorlar yine arayan yok, müşteri hizmetleri zaten bağlamıyor. Napılabilir bilen varsa yardımcı olabilir mi dostlar?
Tercih listem nasıl?
|
Biz ne b*k yiyeceğiz??
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 20.828 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı