Hocam fiber sorgulama ekranına adresimi yazdım direkt adresinizde fiber potansiyeli vardır yazıyor sanırım yeşilova'nın bazı mahallelerine fiber planlaması yapmışlar ben bu şanslı grubun içerisinde yer alıyorum çünkü haritayı uzaklaştırdım her yerde yok Yeşilova bölgesinde gözüküyor fiber bağlantılar Superonline için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık kapı talebimi kabul etti Superonline fiber altyapı getiriyor (2. sayfa)
-
-
Haritada fiber yazan noktalarda binaya vs altyapı çekilmiş hocam. Sizin yerde o kısımlara yakınsa kısa bi çalışmayla kolayca çekerler diye düşünüyorum. Bölgenizde Fiber altyapı var.
-
bir gün sonra beni arayıp bildiriyorlar getireceklerini türk Telekom halt etmiş bunların yanında hizmet başka birşey benim bulunduğum bölgede 10 sene öncesine kadar Türk telekom'dan başka bir şey yoktu şimdi haritaya biraz göz gezdirdim Superonline her yeri sarmaya başlamış yatırım yapıyor Türk Telekom hisse olan altyapı ile insanlara eziyet etmeye devam ediyor yatırım yapmayıp .
müstakil eve fiber çekmek çok maliyetli bir şey efendim fiber optik kablolar aşırı derecede pahalı benim için bunları yapıyorsa Türkcell seni gerçekten çok takdir ettim
Şöyle ki parayla kendim fiber istiyorum desem yüz bin liraya yakın masraf çıkar en az çünkü onlar getirmesi parasını ödeyip kendin getirme seçeneğin var ancak buna kimsenin gücü yetmez sıradan insanların teşekkür boynumun borcudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber kablo bakırdan ucuz
Altyapı getirmemek için beyaz yalanlara başvurmuş TT.
-
Döşese ne b.k var ki, altyapı güzel ama routing, ping, sunucu Allah ne verdiyse kötü izmirde, dibimde fiberi var müstakil diye gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 24 Mart 2022; 17:21:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Superonline fiber döşeyince TurkTelekomda müşteri kaptırmamak için döşemek zorunda kalıyor, o faydası var
-
Mevzu o değil ki hocam mevzu turktelekomun 16lık adsl'inin superonlinenın 200mbit hızından kat kat verimli olması, evime superonline gelse almam cidden, bölgemde sol omurgası rezalet, 300 ms ping, daha neler neler...
evet öyle olduğunu biliyorum, ama fiber olunca işte rekabet oluyor, insanlar almak istiyor. Mesela bizim burada 100mbit kablonet var ama ben dsl kullanıyorum, çünkü çok daha iyi
-
ankarada süperonline müthiş valo ist 13ms frankfurt 45 cs 30-60 tertemiz
-
Hayırlı olsun. Vay be benimde bulunduğum ilçeye bağlı köyde superonline fiber varmış ne zaman geldiyse artık, lakin ilçe merkezinde yok halâ 2030 a kadar gelir herhalde
Bende Ankara Frankfurt 45-55ms aralığında değişiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 25 Mart 2022; 1:55:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X