Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Memoland

arkadaşlar önümüzdeki hafta sipariş vermeyi düşünüyorum fakat şöyle bir sorunum var kredi kartı kullanmıyorum havale işlemi nasıl oluyor ve kaç günde elime ulaşır cihaz istanbul içi

arkadaşlar bilen yokmu
  • vasco1925 kullanıcısına yanıt
    forumda örnekleri var inceledim. iade için vs..
    sizde ki problem neydi?
    ben o heycanla tam iincelemem diye korkuyorum :)
  • BerkayWw kullanıcısına yanıt
    bişi yok aslında ses boğuk geliyor gibi dedi konuştuklarım uyuzlandım değişim istedim değiştiler
  • Bu hafta içinde gelmeyecek heralde. Gönderim tarihleri 27 si gözüküyor. Çarşamba ulaşmaşı çok zor gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ve Bugün alışveriş yapanlar maillerine gelen mesajta teslimat tarihi olarak ne zaman belirtilmiş acaba?
    ve siparişi gönderi de olan var mı dünden bu yana.
  • Merhaba arkadaşlar. Appleden bir mail ve bir sms aldım az önce.

Şuanda siparişim Gönderildi olarak gözüküyor. Fakat Teslimat Tarihi 25/12/2013 - 27/12/2013 deniyor. Paketiniz yola çıktı diye bir mail aldım ve sms gelen numara : +44 7786 205094 numaralı telefondan sms bildirimi geldi.

Apple Store : Müjde 82******* no'lu siparişinizdeki ürünler gönderildi ve 24.12.2013 tarihinde teslim edilecek.

Bu tarihten önce elimde olma durumu varmı ?

Teşekkür ederim.
  • Siparişi ne zaman vermiştiniz acaba?
  • Siparişi verdim beklemedeyim.
  • Hayırlı olsun.
    Teslimat tarihiniz de ne yazıyor acaba?
  • mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt
    ben 6 aralık günü vermiştim siparişimi İpad Air 16 Gb Wi-Fi model .
  • Hayırlı olsun.
    Ben iphone zannetmiştim. Sizden sonra iphone siparişi verenlerin siparişleri geldi ama şimdi verenlerin sipariş tarihleri 27 si olarak gözüküyormuş. Bende sipariş vereceğim ama bu yüzden erteledim şimdilik.
    Benim sipariş gönderim hazırlıgına gecti hocam.
  • Bu iyi haber kardeşim. Demek ki en fazla 3 gün içerisinde ürünler yollanıyor demektir. Bende birazdan siparişimi vereceğim. İş adresi vereceğim adreste ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
  • Bende bugun öğlen 12.30 gibi kredi kartı ile sipariş verdim akşama kadar gönderildi yarın ulaşıcak inş. Umarım sorunsuz gelir

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU]
  • 1- Arkadaşlar online storedan aldığımız bir ürünün renk değişimini yaparlar mı?

2- Almanyadan alınmış cihazın renk değişimini yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striderofmiddleearth -- 16 Aralık 2013; 21:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teslimat Tarihi 30/12/2013 - 02/01/2014 , Standart Gönderim

Fazla uzun geldi bana. İpad Air bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitran -- 16 Aralık 2013; 21:56:35 >
  • bugün sabah değişim yaptım 10 da istanbuldan yola çıktı bile süper yarın elimde
  •  Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU]

Bende aranıza katıldım. 32 Gb Silver ile.
  • Bankadan baktım Açık Provizyonda direk 2449 tl gözüküyor. Ben taksit yaptırmıştım. Kartım bonus. Böyle gözükmesi normal mi acaba?
  • bende almıştım.. gönderim yapmışlar..

yalnız bana TR den gönderilmiyor gibi geldi..

ups in sitesinden bakmadım tabi de..

çünkü tahmini 25i teslim diyor.

en geç çarşamba elimde olurmu ?

edit :

Tarih Durumu İşlem Yeri
    16.12.2013 20:43:28 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (MEHMET ULAŞ) FORMULA HUB

TR istanbuldaymış..

garip olan apple neden en erken 25´i diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyldz.bjk -- 16 Aralık 2013; 22:47:49 >
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.