Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İrfan.S

Lazer baskılı iPad Air siparişi verenler için,

Saat 20:05 itibariyle Siparişim "Gönderim Hazırlığı" statüsünden, "Gönderildi" statüsüne geçti. Sipariş verenlerin bilgisine..

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU]

fatura ürünle birliktemi geliyor sonradanmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

quote:

Saat 20:05 itibariyle Siparişim "Gönderim Hazırlığı" statüsünden, "Gönderildi" statüsüne geçti. Sipariş verenlerin bilgisine..

Ürünle irsaliye geliyor sadece. Fatura daha sonra geliyor.

• Orijinalden alıntı: HeliTeknik

Ürünle irsaliye geliyor sadece. Fatura daha sonra geliyor.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyHunter -- 14 Aralık 2013; 23:11:44 >

• Senin Değişimler Ne Oldu Hocan Sonunda Sorunsuz Denk Geldi mi ? :)
  • benim wifi sorunlu gibi. zayıf çekiyor sanki. birde "kişisel erişim noktası"nı açtığımda bilgisayardan bağlanamıyorum bi türlü. değişim istesem mi acaba?
  • Selam arkadaslar.

Bende suan siparişimi verdim 16 GB Gold.

İşleniyora geçmiş Teslimat Tarihi 27/12/2013 - 31/12/2013 diyor. Bu tarihlerden daha önce gelebilme imkanı varmı telefonun ?
  • arkadşlar 2 hafta önce 5s aldım.Şimdi siyah bir case almak istiyorum ama ücretsiz kargo imkanından yararlanabilir miyiz ki?Bir dekullanan arkadaşlar siyahta deforme oluyor mu bilgi verirlerse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonnieD4rko

Selam arkadaslar.

Bende suan siparişimi verdim 16 GB Gold.

İşleniyora geçmiş Teslimat Tarihi 27/12/2013 - 31/12/2013 diyor. Bu tarihlerden daha önce gelebilme imkanı varmı telefonun ?

Sipariş sayfasında Çarşamba gününü gösteriyor. Bu tarih ödeme yaptıktan sonra maile gelen tarih midir?
  • mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam maile bu tarih geldi.
  • Bu kötü oldu yaa. Bende sipariş verecektim ama böyle geç olursa tarih siparişi şimdi vermeyeceğim. Eğer bana bilgi verirsen yarın sipariş hakkında çok makbule geçer.
    Benim şehir İstanbul senin neresi?
    Benimde istanbul hocam,tabiki bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypolo

arkadşlar 2 hafta önce 5s aldım.Şimdi siyah bir case almak istiyorum ama ücretsiz kargo imkanından yararlanabilir miyiz ki?Bir dekullanan arkadaşlar siyahta deforme oluyor mu bilgi verirlerse sevinirim...

Al Hocam Siyah Case Süper. Ama Bedava Kargo Olayını Bilmiyorum. Turkcell'de Felan Var Online Almana Gerek Yok Aslında. Hem aynı Paraya Satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonnieD4rko

Benimde istanbul hocam,tabiki bilgilendiririm.

Var mı kardeşim siparişten bir haber???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende cuma günü 32 GB Gold 5S siparişi vermereceğim. Kargo kac gün alır ? İzmirde oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo_1912

Arkadaşlar bende cuma günü 32 GB Gold 5S siparişi vermereceğim. Kargo kac gün alır ? İzmirde oturuyorum.

1 Günde Gelir.
    Ürünler İşleniyor durumunda hocam degismemiş.
  • Arkadaşlar cahilliğim için kusura bakmayın ipad retinayı apple store dan almakla bir teknoloji mağazasından almak arasında fiyattan başka ne fark var?servis vs tarzı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytin45

Arkadaşlar cahilliğim için kusura bakmayın ipad retinayı apple store dan almakla bir teknoloji mağazasından almak arasında fiyattan başka ne fark var?servis vs tarzı?

Beğenmeme, arızalı çıkma vs. gibi nedenlerle 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iade imkanınız oluyor Apple' dan alınca:

http://forum.donanimhaber.com/m_85209120/tm.htm
  • Selamlar,
    15. aralık pazar günü sabahtan siparişi verdim.
    Tahmini ne zaman gelebilir 3gs 4 4s ten sonraki ilk iphonum gibi heycan bastı?:) İzmir de oturuyorum.
    Gönderim Hazırlığı Gönderim: 3 - 5 iş günü
    Teslimat Tarihi 27/12/2013 - 31/12/2013 , Standart Gönderim
    iPhone 5s 16 GB Altın Rengi

• BerkayWw kullanıcısına yanıt
    bugün 5ten sonra yada yarın sabah gönderilir. çarşamba elinde olur.

bende değişim yaptım bugun hemen gönderim hazırlığı oldu çarşamba elinizde dedi adam
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.