Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim de bugun yapilmis. Iade 15 gun sonra gerceklesti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piloter P kullanıcısına yanıt
    216 numarayi aradigimda hat dusmuyor. Siz cepten mi aradiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

iyi hadi gözümüz aydın. Sonunda..
  • Arkadaslar5aralik aksaminda verdigim 5s gold siparisim bugun oglen 12de adresime geldi (ankara cayyolu).power tusu.sesi disinda bir sikintisi yok,zaten o da tum cihazlarda varmis.tum arkadaslar guzel gunlerde kullansin telefonlarini.

• Arkadaşlar selam, 2 Aralik ta siparis iptali yaptım. Bugün itibariyle hala ödemem hesaba iade edilmedi. Ödemeyi EFT ile yapmıştım, 2 aralık tarihinde de iptal işlemi yaptım. Bu konuda bilgi olan veya benim gibi bekleyen varmı EFT iadesini?
  • Selamlar, 9 aralık saat 19:00 gibi havale yapmak üzere 1 adet 5s gold 16 gb ve kahve kılıf siparişimi oluşturdum. hemen ardından iş bankasından havale talimatı verdim. bugün yani 10 aralık sabah saat 08:56 da havalem yapıldı. öğlen saat 13:23 te sipariş onayı aldım ve işleniyor maili geldi. akşam saat 19:34 te ürünleriniz gönderildi diye mail aldım. şuan kargo takibi de yapabiliyorum, şuan gebzedeymiş ben izmirdeyim. tahmini varış tarihi 11 aralık yazıyor. 3-5 iş günü yazıyordu ama 12 saat içinde hem havalem onaylandı hem ürünler gönderildi, doğrusu bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. merak edenlere süreler konusunda bilgi verir diye düşündüm, iyi forumlar.
  • Arkadaşlar birazdan 32 Gb Silver siparişi vereceğim ama bazı arkadaşlar taksit seçeneğini kullandığı halde banka sistemlerinde nakit çekim olarak gözüküyormuş. Böyle sorunlar yaşayan oldu mu acaba?
  • Ben Şanssızım Demiştim. Gelen Cihazın Durumu.

http://forum.donanimhaber.com/m_85014472/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Ben Şanssızım Demiştim. Gelen Cihazın Durumu.

Evet kardeşim geçmiş olsun. Taksitle alan arkadaşların ekstrelerinde tek çekim olduklarını görmüşler. Sizde böyle birşey oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

Evet kardeşim geçmiş olsun. Taksitle alan arkadaşların ekstrelerinde tek çekim olduklarını görmüşler. Sizde böyle birşey oldu mu acaba?

Sizin İçin Bakıp Döneceğim Unutmamam İçin Benim Başlığa Yazarsanır Size Dönücem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozturk154

quote:

bende 10 taksit aldım sorun yok taksitlendirme doğru yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

iyi hadi gözümüz aydın. Sonunda..

yok normal telden aradım düşüyor sorun yok arkadaşım
  • Merhaba Arkadaşlar,

Apple Türkiye'den 20 gün önce aldığım iPhone 5s 16 GB telefonumu çok acil ihtiyaç nedeniyle satıyorum, yanında Spigen orjinal kılıf ve Buff ekran koruyucuyu da hediye edeceğim ilgilenen arkadaşlar PM gönderebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byfortius

Merhaba Arkadaşlar,

Apple Türkiye'den 20 gün önce aldığım iPhone 5s 16 GB telefonumu çok acil ihtiyaç nedeniyle satıyorum, yanında Spigen orjinal kılıf ve Buff ekran koruyucuyu da hediye edeceğim ilgilenen arkadaşlar PM gönderebilirler.

2. el bölümüne açmanız gerekiyor ilanınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Hatırlatma için teşekkür ederim, satınalmayı düşünen arkadaşların gözünden kaçsın istemedim...
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Hatırlatma için teşekkür ederim, satınalmayı düşünen arkadaşların gözünden kaçsın istemedim...

İlanınızı açtıktan sonra linkinizi buraya yazsanız, almak isteyenler için daha yol gösterici olur. Hem fiyatınızıda belli etmiş olursunuz. Bu şekilde yanlış oluyor.

• 3 aralıkta cihazımı teslim almıştım bugünde kuryenet ile faturam geldi faturası ulaşmayan arkadaşlara duyurulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.ipad mini retina şuan 999tl kdv dahil fiyatı appleonliestore'da.bu ürünü aldığımızda herhangi bir vergi ya da ek ücret ödemiyoruz değil mi?cvp için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bha41

merhaba arkadaşlar.ipad mini retina şuan 999tl kdv dahil fiyatı appleonliestore'da.bu ürünü aldığımızda herhangi bir vergi ya da ek ücret ödemiyoruz değil mi?cvp için şimdiden teşekkürler.

Görünen fiyat KDV dahil fiyat, ekstra bir ücret daha ödemiyorsunuz. 999TL'ye kapınıza kadar getiriyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bha41

merhaba arkadaşlar.ipad mini retina şuan 999tl kdv dahil fiyatı appleonliestore'da.bu ürünü aldığımızda herhangi bir vergi ya da ek ücret ödemiyoruz değil mi?cvp için şimdiden teşekkürler.

Görünen fiyat KDV dahil fiyat, ekstra bir ücret daha ödemiyorsunuz. 999TL'ye kapınıza kadar getiriyorlar.

hızlı cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.