Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Şuan Gönderildi Dedi Ama Takip Numarasından Göremiyorum Kargo'yu. Nedendir Acaba ?

ups ile mi gönderildi?
    takip numarası biraz geç giriliyor.
    yarın elinize geçer zaten.uzak bir ildeseniz çarşamba gelir.
    benim telefonumu hala vermediler kargoya
    yarın arayıp ...... :)

• https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2156372/apple-store-siparis-teslimat-sorunu/icrmi

bune ?
    bilkom cevap veriyor şikayetlere ?

bilkom artık cihaz satmıyor mu?
  • eveett 4 5 aralık siparişleri nihayet takip bilgileri de çıktı mehmet ulaşı biz de görebildik :))
  • hknonel kullanıcısına yanıt
    Bende 5 aralıkta sipariş vermiştim ama cumartesiden beri sadece sevkiyat yapıldı yazıyor.Kargo olarak Ups görünüyor.Sizde de mi böyleydi acaba?
  • evet bugün burda yazan bi çok arkadaşın da öyleydi benim gibi takip numarası değişmiş ups in sitesinden yenisiyle baktığımda nerede olduğunu görebildim yarın ulaşır heralde. ben de havalemi 5inde yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknonel -- 9 Aralık 2013; 21:14:17 >
    şimdi baktım hocam,dediğiniz gibi benim de takip numarası değişmiş ve ankaraya dogru yola çıkmış. tabi ki mehmet ulaş imzasıyla
  • Bestcooll B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hepimize şimdiden
  • telefon 4 aralıkta geldi faturası gelen varmı?
  • arkadaşlar bugün havale yolu ile siparişimi verdim ve online olarak sadece referans ve iban no ile havalemi yaptım sipariş sayfamda ödeme bekleniyor yazıyor ilgili dekonda baktığımda Worldap e gönderdiğimi gördüm,hesabımdan bakiye eksildi yani bilgiler doğru bu havale işlemi ne kadar sürede onaylanır ve yanlış ya da eksik yaptığım bi yer var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar
    Sagolun hocam tüm arkadaşların ki hayırlı olsun,iyi haberler getirsin yeni telefonları.
  • 4 aralık çarşamba geldi 5s gold 16gb fatura garanti belgesi ulaşan var mı? kapıyamı getiriyorlar posta kutusna mı atıyorlar anlamadım gitti:)
  • Hadi gözünüz aydın, Gold hariç tüm modeller artık STOKTA yazıyor. Yani bundan sonra 24 saat içinde kargo yapılır.

Benim de cihazım yarın gelecek umarım. Takip no beni de şaşırttı. İlk yazan takip no herhalde Apple'ın kendi atadığı bir ambar tesellüm gibi ön kayıt numarası idi. Sistemde yeni TNT takip no gözüküyor.
  • stokta yı görünce siparişi verdim 16 gb uzay grisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Hadi gözünüz aydın, Gold hariç tüm modeller artık STOKTA yazıyor. Yani bundan sonra 24 saat içinde kargo yapılır.

Benim de cihazım yarın gelecek umarım. Takip no beni de şaşırttı. İlk yazan takip no herhalde Apple'ın kendi atadığı bir ambar tesellüm gibi ön kayıt numarası idi. Sistemde yeni TNT takip no gözüküyor.

hocam anladığım kadarıyla sizde havale ile almışsınız ben yapı kredi ile çalıştığım için havale yaptım ve durumum şu

arkadaşlar bugün havale yolu ile siparişimi verdim ve online olarak sadece referans ve iban no ile havalemi yaptım sipariş sayfamda ödeme bekleniyor yazıyor ilgili dekonda baktığımda Worldap e gönderdiğimi gördüm,hesabımdan bakiye eksildi yani bilgiler doğru bu havale işlemi ne kadar sürede onaylanır ve yanlış ya da eksik yaptığım bi yer var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar

sizce bir sıkıntı ya da yanlışlık var mı? iyi akşamlar

• Kargo Takip Güncelllenmiş Adam Meşhur Oldu Valla Kim Bu Adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 taksit seçmeme rağmen 2149 tl nakit çekilmiş sorunumu apple a nasıl iletebilirim teşekkürler...
  • 16gb space grey verdik siparişimizi hadi bakalım bekliyoruz
  • Kargolar İstanbulda Arkadaşlar En Geç Çarşamba Alırız Heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir sorum olucak nano simkart ile ilgili
    avea nano simkartın fiyatını bilen varmı
    bir köşe yazısında faturasız 8lira faturalı bedelsiz diye okudum böyle birşey söz konusumu?
  • Benim üründe bugün geldi ve kargoyu TNT getirdi . ayrıca fatura bilgileri de beraberinde geldi.
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.