Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site Güncellendi. Gönderim Hazırlıyorlar.

• Protestan P kullanıcısına yanıt
    Düzeldi hocam çalışıyor. Güncelleme vardı muhtemelen evet..
  • arkadaşlar,

iphone 5s sipariş ettim. C.tesi kargoya verildi diye mail geldi fakat ups kargo takip kodu yanlış girilmiş sisteme!

Ups i arıyorum fakat kargonuz yok diyor. Bir arkadaş ABD kanalı ile mi almıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

arkadaşlar,

iphone 5s sipariş ettim. C.tesi kargoya verildi diye mail geldi fakat ups kargo takip kodu yanlış girilmiş sisteme!

arayın apple'ı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

arkadaşlar,

arayın apple'ı hocam.

aradım sistemlerinde sorun varmış buna yanıt veremediler. Haricinde 3 sorunum daha vardı çoğunlukla diğerlerine yardımcı oldular.

Neyse bugün bekleyeceğim artık. Değişmezse durum yarın birdaha arayacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

arkadaşlar,

arayın apple'ı hocam.

aradım sistemlerinde sorun varmış buna yanıt veremediler. Haricinde 3 sorunum daha vardı çoğunlukla diğerlerine yardımcı oldular.

Neyse bugün bekleyeceğim artık. Değişmezse durum yarın birdaha arayacağım.

bakalım bizimkinde sorun oılucak mı.

• Cengiz Elektronik kullanıcısına yanıt
    inşallah olmaz. Yoksa insan aldığına alacağına pişman oluyor. Bu zamana kadar kendime ve arkadaşlarıma toplam 5 sipariş verdim. Sadece 2 si sorunsuz geldi!
  • quote:

inşallah olmaz. Yoksa insan aldığına alacağına pişman oluyor. Bu zamana kadar kendime ve arkadaşlarıma toplam 5 sipariş verdim. Sadece 2 si sorunsuz geldi!

ne gibi sorunlar yasadınız hocam gönderim ile ilgili sorunlarsa geç gelsın temız gelsın ama cihaz ile ilgili sorunlarsa anlatırsanız sevınırım.
  • 4 Aralıkta sipariş verdiğim 5S Gold 32gb , bugün öğleyin Ups tarafından teslim edildi. Hatta ben yokken, çalıştığım işyerime getirmişler , firma sekreterine benim onayım dahilinde teslim ettiler. Kurulum ve uygulama yüklemelere devam ediyorum. Şimdilik cihazda herhangi bir sorun gözükmüyor. Özellikle rengini çok beğendim.
    gönderim ile alakalı hepsi. Ayrıca iptal ettiğim işlemlerde de 3-5 günü iade edilmesi gerekene işlem 8.iş gününde hala yapılmadı.

Güvenmediğimden değil, kartın limiti kalmadığından üsteliyorum firmaya. Yani kendi halinde beceremediklerini gördüm. Şu sıralar daha sistem oturmamış. Müşteri hizmetlerini aradım 16.dk da bakabildi anca. Sitem ettim tabii. Garibim müşteri hizmetleri de bana 4 kişi kaldıklarını ve 4 kişi Türkiye store a hizmet verdiklerini ve telefonlarının 1 dk susmadığını dile getirdi.

Ayrıca o haliyle bile yardım severliği gerçekten iyiydi. Allah razı olsun diyorum bayana, o da ; ne demek efendim ben görevimi yerine getirmeye çalışıyorum çok tşk ederim diyor. Ayrıca sistemlerinde sorun vardı 15 dk sonra o beni aradı.

Gerçekten iyi personelleri var ama ne yapalım idare edeceğiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

ben yaklaşık 12 gün önce iade etmiştim. halen paramı iade etmediler. doğru düzgün muhatap olacak birileri bile yok, bu nasıl firma.

bende iptal ettim siparişimi 27.11 de ve hala ödeme iadesi yapılmadı. Sizde bir gelişme var mı?

yok hocam, haalen beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    ben arayıp kayıt açtırdım. Gelişme olursa yazarım tekrar.
  • quote:

gönderim ile alakalı hepsi. Ayrıca iptal ettiğim işlemlerde de 3-5 günü iade edilmesi gerekene işlem 8.iş gününde hala yapılmadı.

Güvenmediğimden değil, kartın limiti kalmadığından üsteliyorum firmaya. Yani kendi halinde beceremediklerini gördüm. Şu sıralar daha sistem oturmamış. Müşteri hizmetlerini aradım 16.dk da bakabildi anca. Sitem ettim tabii. Garibim müşteri hizmetleri de bana 4 kişi kaldıklarını ve 4 kişi Türkiye store a hizmet verdiklerini ve telefonlarının 1 dk susmadığını dile getirdi.

Ayrıca o haliyle bile yardım severliği gerçekten iyiydi. Allah razı olsun diyorum bayana, o da ; ne demek efendim ben görevimi yerine getirmeye çalışıyorum çok tşk ederim diyor. Ayrıca sistemlerinde sorun vardı 15 dk sonra o beni aradı.

Gerçekten iyi personelleri var ama ne yapalım idare edeceğiz.

Anladım Hocam Benim Sipariş Gönderim Hazırlına Geçti. Hayırlısı İle Gelsinde ):

• Arkadaşlar Apple store kargomuzun nerede oldugunu görme imkanımız var mı? Ups yazıyor sitede ama 2 gündür hareket yok.Bi bilginiz var mı? takip için ne yapabiliriz.
  • Bestcooll B kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayiz ups aradim bi bayan cikti herseyi goruyouz ama size bilgi veremeyiz apple ile gorusmeniz gerekiyor dedi sonrada ufak bi tiyo vereyim ürüne bandrol yapıştırılmış ama bize gönderilmemiş daha dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kargo takibimi nasıl yapabilirim . sevkiyat yapıldı diyo . ama ups onay vermiyor . yardımcı olur musnuz?
  • bu arada bilgilendirmemi isteyen arkadaşlar olmuştu. aos den hediye olarak siyah case geldi. faturası da 3 gün sonra geldi bedavadan case
  • Şuan Gönderildi Dedi Ama Takip Numarasından Göremiyorum Kargo'yu. Nedendir Acaba ?

• yahu bu hediye olayı nasıl oluyor, biz de istiyoruz
    bugün aradım ben müşteri hizmetlerini. kargoda sıkıntı olduğunu söylediler. kargo şirketinin sayfasını güncellemediğinden bahsettiler. bana takip numaramı verdiler telefonda , ups ye girince işlenmemiş gördüm. ama size tahmini gelecek süre var ya onu geçmeyeceklerini kesinlikle belirttiler
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.