Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5 Aralık akşamında verdiğim 5s 1gb gold siparişi gönderildi olarak güncellenmiş.Ancak takip bilgileri henüz görünmüyor.Zannediyorum pazartesi salı ulaşmış olur.(Ankara-Çayyolu) Bekleyen tüm arkadaşların cihazları hayırlı olsun.
  • Ben de 4 Aralık'ta 16GB Beyaz siparişi vermiştim, havale 5 Aralık'ta onaylanmıştı.

Buradaki mesajları görünce baktım, TNT ile bugün gönderilmiş. Gebze'den yola çıktığına göre İstanbul içine P.tesi teslim edilir. Ama gönderildi diye mail gelmedi.
  • Kargo bilgileri hemen çıkmışmıydı,yoksa beklediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

Kargo bilgileri hemen çıkmışmıydı,yoksa beklediniz mi ?

Ben az önce gönderildi durumuna geldiğini gördüm. Apple sitesindeki takip et linkine basınca bilgi gösteriyor ama TNT web sitesinde takip yapınca bilgi gözükmüyor.

Muhtemelen bugün TNT'ye teslim edildi ama henüz dağıtım sistemine işlenmedi.
  • signore kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrar kontrol ettim hocam,sistemde görünüyor.Ve gönderildiğine dair sms geldi.Teşekkürler.
  • 4 aralık 16gb gold siparişim

07.12.2013 17:39:09 KARAYOLU (34UH8026) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ FORMULA HUB
    07.12.2013 14:06:02 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (MEHMET ULAŞ) FORMULA HUB

Mehmet Ulaş meşhur oldu :)
  • Az önce siparişi verdim. Havale geçtim ama sipariş alındığına dair mail gelmedi. Sanırım haftasonu çalışmıyorlar. bakalım kaç gün sürecek teslimat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende gold 16 gb modeli aldım bekleyemedim gidip mağazadan aldım bana güzel bir kılıf ve ekran koruyucu önerir misiniz ?
    Acil cvp bekliyorum =)
  • arkadaşlar türkcellin %25 indirimi vardı aksesuarlarda.Türkcell hattı olan bakabilir mi devamediyor mu acacba?
  • mffirat M kullanıcısına yanıt
    telin hayıslı olsun hangi mağazadan aldın?Kılıf işi o kadar karışık ki.Kimse toplu olarak memnun kaldığını söylemiyor herkes başka bir kılıfı övüyor.Birinin övdüğünü diğeri beğenmiyor.Yani anlıacan en iyi fikri araştırıp kendin vereceksin.Orjinal case düşünüyorsan sadece siyah renk al.Şeffaf tarzı bişeyler düşünüyorsan Spigen marka iyidir
  • saol dostum peki ekran jelatini ile ilgili var mı bir önerin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

4 aralık 16gb gold siparişim

07.12.2013 17:39:09 KARAYOLU (34UH8026) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ FORMULA HUB
    07.12.2013 14:06:02 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (MEHMET ULAŞ) FORMULA HUB

Mehmet Ulaş meşhur oldu :)

Kaç saat çalişiyo bu adam ya çalişma bakanliğina şikayet mi etsek :P

• todorov_44 kullanıcısına yanıt
    hayır çalışıyorlar. forumda hafta sonu çalışmıyorlar diye bir söylenti var ama doğru değil. şöyle ki. kılıfım bugün geldi. telefonum da cuma günü gece on da gönderim hazırlığına girmişti. bugün gönderildi yazıyor. yarın ya da öbür gün de gelir sanırım. yani ben biliyorum hafta sonu bu adamlar çalışıyor :))
  • ana bidaha bakayım dediydim gönderildiye düşmüş ama siparişi takip et diyince bir şey çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak06

hayır çalışıyorlar. forumda hafta sonu çalışmıyorlar diye bir söylenti var ama doğru değil. şöyle ki. kılıfım bugün geldi. telefonum da cuma günü gece on da gönderim hazırlığına girmişti. bugün gönderildi yazıyor. yarın ya da öbür gün de gelir sanırım. yani ben biliyorum hafta sonu bu adamlar çalışıyor :))

Sipariş durumu ödeme bekleniyor yazıyor. Banka havalesi mi gerçekleşmedi acaba dicem ama havale saniyeler içerisinde görülür. Pazartesi işleme alırlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 8 Aralık 2013; 16:12:14 >
  • Ayın 23.de telefon teslim oldu ama 2 hafta oldu faturası gelmedi..napmamız gereklidir
  • ups şubeye telim geldi , bugün kapalı olduğu için pazartesi ilk işim koşa koşa gidip telefonumu almak olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bheart05

Ayın 23.de telefon teslim oldu ama 2 hafta oldu faturası gelmedi..napmamız gereklidir

Apple Musteri Hizmetlerini arayip sorununuzu yetkiliye aktarin. Yapacagi sey,
    Mail adrrsinizi alip faturayi elektronik ortamda yollamak ve adresinjzi teyit edip adresinize bir fatura daha yollamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonum dün itibari ile onayladın fakat teslimatı takip et dediğimde üzgünüz hatası çıkıyor

ne yapmam gerekli acaba ?

mail geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :blackgold:

Benim telefonum dün itibari ile onayladın fakat teslimatı takip et dediğimde üzgünüz hatası çıkıyor

ne yapmam gerekli acaba ?

mail geldi.

Verdikleri teslimat kodu değişecek. TNT veya UPS yeni kod verecek ve Apple bu kodu sisteme eşleyecek. O zaman teslimatınızı takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.