Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş Verim Diyorum Ama Çok Kokuyorum Bir Sorunu Olucak Diye. Sonra Uğraş Dur Geri Gitsin Ara Gelsin Bilmem Ne Anlat Dur Derdini.

Kasa Açıklığı.

Tuşlarda Sorun.

Ekran İçinde Toz.

Kamera Merceğinde Tozlar.

Wifi, 3G, Bluetooth v.s Çalışmama.

Kutunun İçinden Cihaz Yamuk Çıkması.

Bunlardan Biri Kesin Bana Denk Gelir O Kadar Şanssızım Ki.
  • çok sağol yazdıklarına göre salı günü teslim edilecekmiş onda bir problem çıkmaz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :blackgold:

çok sağol yazdıklarına göre salı günü teslim edilecekmiş onda bir problem çıkmaz değil mi ?

Çıkacağını sanmıyorum. Güle güle kullanın.
  • Çok teşekkürler
  • Arkadaşlar , Apple Store'den alınan iphone'lerin kutudan çıkan yazılım sürümü nedir acaba ? Hep aynı mı değişebiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar , Apple Store'den alınan iphone'lerin kutudan çıkan yazılım sürümü nedir acaba ? Hep aynı mı değişebiliyor mu ?

bana 7.0.3 ile gelmişti
  • Siparişimizi Verdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar , Apple Store'den alınan iphone'lerin kutudan çıkan yazılım sürümü nedir acaba ? Hep aynı mı değişebiliyor mu ?

Üretime göre değişiyor. Üretildiği tarihte ki en son sürüm neyse o sürüm atılıyor telefonlara.
  • Arkadaslar bisey sorcam bildiniz gibi apple tr yakinda acilacak acaba amerika magazalarinda datilan TUM urunler tr magazasinda da satilirmi philips hue almayi dusunuyorum da

• ayın 5 inde verilen iphone 5s silver ve kırmızı case için teslimat tarihi 17-19 aralık.. bir sorun var mı acaba yoksa herkeste böyle mi bu ? anlamadım bu işi 1-3 iş günü diyor ama verdikleri tarihlere bak insallah daha erken gelir
  • Ben siparişi 6 sında verdim bu ayın ve bugün gelecek diye görünmekte. Ayrıca sormak istediğim birşey var. Acaba siparişi belirrtiğim adreste benim yerime arkadaşım alabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medusa96

ayın 5 inde verilen iphone 5s silver ve kırmızı case için teslimat tarihi 17-19 aralık.. bir sorun var mı acaba yoksa herkeste böyle mi bu ? anlamadım bu işi 1-3 iş günü diyor ama verdikleri tarihlere bak insallah daha erken gelir

Alperen bey konumuzla alakası yok ama Mersin'in neresi yaklaşık 9 sene önce MERSİN ÜNİVERSİTE'sinden okuyordum
  • Tavşanlılı43 kullanıcısına yanıt
    tarsus
  • mERHABA ARKADAŞLAR BENDE İPHONE5S GOLD SİPARİŞİ VERDİM 06.12.2013 TARİHİNDE 07.120.2013 PAKETİNİZ YOLA ÇIKTI MAİLİ ALDIM 10.12.213 TARİHİNDE UPS KARGODAN TARAFIMA TESLİM EDİLECEKTİR DİYE BİLGİLENDİRME MAİLİ GELDİ
    Anlatmak istediğim bazı form sitelerinde verdiğiniz siparişlerin 3-5 hafta arası eline geçer diye yorumları okudum kafam karışmıştı oysa 1 haftalık dilim içersinde teslimat yapıyorlar buradan APPLE STORE ye teşekkür etmek istiyorum bizleri bazı büyük marketlerden kendilerini kasan satıcılardan buna bağlı bulunduğum oparatörümde dahil faiş fiyatla satıp karşımızda garantide sorun yaşadığımızda muhatap bulamamak yok o garanti yok bu garanti bize getirin biz gönderelim servise gibi söylemlerinden kurtulduk ve çok ta uygun fiyata tüm arkadaşlarım canı gönülden güvenip buralardan siparişlerini gönül rahatlığıyla verebilirler tekrar APPLE STOREYE teşekkür ederim tüm çalışanlarınıda kutlarım müşterilerilerle nasıl ilgi ve alaka göstereceklerini biliyorlar özellikle Oğuzhan bey ve Hakan beyle irtibata geçtim sorunlarımı takiplerimi yakınen ilgilendiler teşekkürler..
    Her arkadaşımın iyi günlerde cihazlarını kullanmalarını güzel haberler güzel aşklar yaşamalarını temenni ederim cihazlarıyla.saygılarımla...

• Bende almayi düşünüyorum ama sizce 32gb mi daha mantıklı olur 16gb'a göre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

ben yaklaşık 12 gün önce iade etmiştim. halen paramı iade etmediler. doğru düzgün muhatap olacak birileri bile yok, bu nasıl firma.

bende iptal ettim siparişimi 27.11 de ve hala ödeme iadesi yapılmadı. Sizde bir gelişme var mı?
  • Kargo bilgileri gelmiş ama takip numarasini ups sitesine girimce yok boyle bi paket diyo

• Benim Sipariş Halen İşleniyor :(

• Sipariş durumumu kontrol edemiyorum.

İsteğinizle ilgili bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Diyor. Sizde açılıyor mu şuan?
  • Bayraktar! kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var hocam =)
    büyük ihtimal site güncelleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.